Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Євген

Провідний інженер КВПіА, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інженер КВПіА

з 05.2022 по нині (1 рік 11 місяців)
ТОВ"104.ЮА", Київ (Енергетика)

Розгляд проектів, створення комерційних пропозицій, заключення договорів з замовниками, втілення в життя інженерних рішень в сфері енергетики, теплопостачання, вентиляції, кондиціонування. Монтаж, розключення силових електро мереж заводів та промислових об'єктів. Монтаж та пуско-налагоджувальні роботи обладнання у котельних, теплопунктах, а також систем вентиляції та кондиціонування. Роботи з газо-пальниковим обладнанням, налаштування газових котлів, налаштування електро котлів, інфра-червоних газових нагрівачів. Висотні роботи із застосуванням такелажного спорядження .Керування підрозділом з сервісу. Також виїзди на об'єкти для проведення сервісних робіт. Пошук несправностей та їх усунення. Розключення шаф автоматизації данних систем, розключення котелень, теплопунктів. Перевірка та доопрацювання схем автоматики управління різноманітного обладнання. Ведення об'єктів від початку до підписання актів виконаних робіт.

Інженер КВПіА

з 05.2020 по 05.2021 (1 рік)
Термоінжиніринг, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Пусконалагоджувальні роботи вент.систем (VTS, AEROSTAR, VENTS, і т.д), систем опалення та кондиціювання. Виконання рібіт по розділам проекту як - ЕТР, АТ, АТМ, ПНР котельного обладнання (мотори підживлення, написання програми алгоритму роботи підживлення на реле ZELIO, циркуляційні мотори, 3-х ходові клапани, контролери управління котлами в каскаді та дозування теплоносія), розключення, монтаж та запуск тепло пунктів. Знання основних принципів та алгоритмів роботи газо-пальникового обладнання, Налаштування контролерів, газових котлів (Vaillant, Viessmann, Ariston, Ferroli, і т.д.) електро котлів, твердопаливних котлів, систем ХВО. Складання щитів автоматики. Формування комерційних пропозицій. Організація підрозділу для виготовлення електричних шаф. Керування бригадами з монтажу, контроль роботи. Підключення систем сигналізації Сигнал 1, диспетчеризації, пожежної сигналізації TIRAS. Сервіс та ремонт інфра-червоних пальників. Висотні роти. Робота з газоаналізатором з налаштування газових котлів, зняття показань, налаштування дозування газу та повітря, налаштування газових пальників.

Інженер КВПіА

з 10.2019 по 05.2020 (7 місяців)
АМК - Інжиніринг, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Пуско - налагоджувальні роботи з припливно-витяжними установками (АЕРОСТАР)
Пуско-налагоджувальні роботи із системами вентиляції, розробка щитів автоматики, калькуляція проектів, прорахунок комплектуючих, підключення електро-колоріферів, електро-насосів, електро- котлів, VRV систем кондиціювання.

Інженер КВПіА

з 04.2018 по 10.2018 (6 місяців)
ДБК Індустія, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Монтаж автоматизованого обладнання для транспортування бетону на лінію, встановлення метало-конструкцій, розмітка, читання креслень, читання електричних схем та підключення інерційних датчиків, двигунів (3-х фазних, трикутником чи зіркою) залежно від вимог. Монтаж та пуско-налагодження найновішого Німецького та Італійського обладнання фірми EBAWE та PROGRESS GROUP в тому числі (вібро-рейка, бетоноукладач, автоматизована система нанесення розмітки виробу на палету, кран-балок, частотних перетворювачів. Заміна та підключення лазерних та оптичних датчиків). на касетних установках Укладання кабелів та їх підключення в різне електрообладнання. Зварювання нескладних металоконструкцій. Управління та перевезення вантажів на мостовому крані. Спілкування з іноземцями та переклад з англійської на російську або українську мови. Впровадження інновацій у систему автоматизованого процесу.Пуско-налагодження автоматизованого обладнання підприємства, підтримка технічно справного стану та обслуговування систем автоматизованого обладнання. Виявлення поломок та їх усунення у максимально короткі терміни.

Слюсар КВПіА

з 02.2016 по 04.2018 (2 роки 2 місяці)
ЗЗБВ" ПРАТ- ДБК - 4", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Обслуговування РБУ, діагностика неполадок тензо-резисторних датчиків та їх усунення, діагностика неполадок блоків живлення, дискретних блоків введення та виведення сигналу та їх усунення. У разі абсолютної непрацездатності заміна елемента, що вийшов з ладу в електричному ланцюзі. Ремонт та заміна комплектуючих у різних електричних приладах. Обслуговує та замінює комплектуючі в газових автоматах.

Освіта

КНУБіА

Автоматизация технологических процессов, Київ
Вища, з 2009 по 2016 (7 років)

Знання і навички

MS Excel MS Word BASIC BIOS

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Права категории Б.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: