Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Валерій

Директор, начальник виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дніпро, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник виробництва

з 03.2021 по 01.2023 (1 рік 10 місяців)
ТОВ "Глобал-центр", Дніпро (Будівельна промисловість, деревообробка)

Начальник виробництва, головний технолог та еколог підприємства.

з 12.2012 по 03.2021 (8 років 3 місяці)
ТОВ ЗАВОД «СТЕКО», Дніпро (Будівельна промисловість, деревообробка)

Обов'язки:
- Виробництво віконного профілю для металопластикових вікон
- Розробка методів контролю геометрії профілю
- Створення служби контролерів та їх навчання
- Контроль вхідної сировини ( методики контролю вхідної сировини).
- Поточний контроль продукції за геометрією, фізико-механічними та оптичними властивостями.
- Проведення вибіркового та періодичного контролю профілю за всіма показниками якості
- Контроль технологічних режимів
- Робота з рекламаціями
-Організація та контроль роботи виробництва з випуску продукції за кресленнями затвердженими стандартами якості
-Формування заявок на постачання сировині на виробництво вчасно
-Контроль правильної експлуатації виробничого обладнання, своєчасного проведення технічного обслуговування, уникаючи переривання виробничого процесу, за погодженим графіком з технічним директором.
-Контроль якості готової продукції, передача її на склад у готовому стані для відвантаження.
- Визначення причин повернення (заводський шлюб, пошкодження профілю під час транспортування, при вантажно-розвантажувальних роботах або у цеху у виробника вікон). Оформлення протоколів та актів за результатами перевірки
- Створення електронної бази даних геометричних розмірів профілю для кожного інструменту, на їх основі проводиться аналіз та робляться висновки щодо ремонту інструменту
- Здійснення контролю за дотриманням на підприємстві чинного екологічного законодавства
- Складання регламентів, графіків аналітичного контролю, журналів обліку, паспортів, дозвільних документів та іншої документації
- Складання щоквартальної та річної звітності
- Робота з утилізаторами (пошук компаній, укладання договорів на утилізацію промислових відходів)
- Робота з випробувальною лабораторією (укладення договорів, відбір проб, аналіз результатів на відповідність нормам)
- Контроль за станом місць тимчасового накопичення відходів виробництва та споживання, перевірка їх відповідності чинному законодавству України

Директор, директор виробництва

з 08.2004 по 12.2012 (8 років 4 місяці)
Кондитерська фабрика «Стимул», Дніпро (Харчова промисловість)

Обов'язки:
- Забезпечення ефективної роботи виробництва з випуску якісної продукції у необхідні терміни
- Своєчасний управлінський аналіз та контроль діяльності підприємства
- Розуміння технології виробництва харчової продукції
- Знання технологічних виробничого підприємства, характеристик обладнання, планування роботи
- Підвищення якості продукції, зниження витрат на виробництво продукції, створення нових видів продукції та нарощення існуючих потужностей
- Залучення всіх працівників підприємства до діяльності щодо постійного вдосконалення технологічних процесів, покращення якості продукції
- Забезпечення виконання ключових показників, товарообіг, рентабельність, націнка
- Контроль виконання планових показників виробництва та продаж продукції
- Управління і контроль всіх бізнес-процесів, закупівля, виробництво, система продаж продукції
- Підвищення конкурентоспроможності продукції
- Управління персоналом, формування професійної команди
- Розробка та запуск нових проектів
- Розробка бізнес – процесів на виробництві, досвід керівника з розвитком мереж торгівельних точок у
даному регіоні
- Повне задоволення вимог споживачів на внутрішньому та зовнішньому ринках, освоєння нових та
розвиток існуючих ринків збуту
- Складання звітності щодо фінансово-господарської діяльності виробництва
- Взаємодія з державними структурами, підприємствами та організаціями
- Впровадження міжнародної системи якості НАССР на підприємстві, безпека та якість продукції

Начальник виробництва

з 08.2001 по 08.2004 (3 роки)
Кондитерська фабрика "Квітень", Дніпро (Харчова промисловість)

Обов'язки:
- Планування, організація та загальне керівництво виробничо-господарської діяльності виробництва,
колектив 150 осіб
- Розробка, аналіз виконання плану виробництва на підставі плану продажу та відповідно до маркетингової
стратегії підприємства
- Контроль якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції
- Організація та розробка нових видів продукції
- Дотримання санітарних правил та режимів на підприємстві
- Запуск нових ліній на виробництві
- Навички фінансового обліку, економічного аналізу та планування

Освіта

Український Державний Хіміко-Технологічний Університет

Інженер – Механік, диплом спеціаліста, Дніпро
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

тренінг "Ефективне управління командою у бізнесі", м. Київ

2009

тренінг "Управління особистою ефективністю", м. Київ

2010

тренінг "Технології ефективних продажів", м. Київ

2011

тренінг "Впровадження міжнародної системи якості НАССР на підприємствах харчової промисловості" (Міжнародний інститут) м.Київ

2012

Додаткова інформація

Мої досягнення та навички:
1.За час роботи на даному підприємстві, керована мною фабрика Стимул вийшла на якісно новий рівень, суттєво збільшилися обсяги виробництва у чотири рази.
2.Відкрито та запущено чотири виробничі цехи, відкрито дві філії з виробництва та виготовлення готової продукції.
3.Розширилася присутність продукції на ринку України, за рахунок збільшення якості та кількості продукції, що також випускається, також була налагоджена організація логістики виробництва, набір та навчання персоналу.
4.Розробка бізнес – процесів на виробництві, досвід керівника з розвитком мереж торгівельних точок у даному регіоні
5.Управління виробництвом, організація контролю за технологічними процесами, освоєння нових видів продукції.
6.Організація вхідного контролю, складського обліку, роботи складів сировини та матеріалів, готової продукції.
7.Організація та проведення технічного обслуговування обладнання. Аналіз роботи підрозділів, розробка та реалізація заходів щодо підвищення продуктивності (скорочення витрат) виробництва: енергозбереження, скорочення норм витрати сировини, матеріалів, освоєння нових продуктів.
8.Підготовка ТУ, оснащення та акредитація лабораторії, сертифікація виробництва, працює 3-ступінчастий контроль якості, узгодження робочого проекту в необхідних інстанціях.
9.Планування, організація та загальне керівництво виробничо-господарської та фінансово-економічної діяльності виробництва (колектив підприємства – 550 осіб).
10.Розробка, аналіз виконання плану виробництва на підставі плану продажу та відповідно до маркетингової стратегії підприємства.
11.Організація та управління виробничими процесами, координація роботи всіх структурних підрозділів та служб, спрямованих на виконання плану виробництва.


Особисті та ділові якості:
- Комунікабельність, заповзятливість, організаторські здібності, творчий підхід до роботи, логічне мислення, уміння ставити правильно завдання, самостійно знаходити рішення у складних ситуаціях, розпочату роботу доводжу до кінця. Цілеспрямованість, вмію організувати підлеглих рішення поставлених завдань, чесний до керівництва, акуратний і з натурі трудоголік.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: