Резюме від 3 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6920434

Бухгалтер (ЗП), оператор 1С, обліковець, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

БУХГАЛТЕР (осягнула всі ділянки бухг-рії, від рах.-фактури-до Балансу і Декларації про прибуток). .

з 07.1998 по 03.2024 (25 років 8 місяців)
ТОВ "Артден", ТОВ "Екстім", ТОВ "Uteam", ..., Івано-Франківськ (Роздрібна торгівля)

Вся бухгалтерська робота (працювала й єдиним бухгалтером на п-стві із загальною сист.оподаткування, платник ПДВ). "Первинка" : прих.-розх. документи, договори з контрагентами, акти на списання; нарахування ЗП (звіт по ЄСВ), Е-лікарняних (заявки до ПФУ, виплата, звітування про виплати), відпустки, розрахункові, тощо; калькуляційні картки (і у сфері громадського харчування, і у виробництві); податкове зобов'язання та кредит, облік ТМЦ, інвенатризації, взаєморозрахунки з контрагентами, касова та банківська дисципліни (робота з клієнт-банком), проведення операцій по РРО, тощо. Є досвід «співпраці» з контролюючими організаціями: ДПІ, Статистика, Фонди соцстраху. Працювала в програмах 1С: Підприємство "Бухгалтерія" версії 7.7. та 8.3, "BAF", "FREDO". Якщо Вас зацікавила моя кандидатура, ДОКЛАДНІШЕ - про мій бухгалтерський досвід - надішлю в розгорнутому резюме. ;)) Дякую.

Освіта

ІФ філія Автотранспортного технікуму

Бухгалтерія і аудит, молодший спеціаліст., Івано-Франківськ
Середня спеціальна, з 1994 по 1997 (2 роки 6 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Навчання курсу "Методи роботи з системою автоматизованого обліку "1 С: Бухгалтерія 7.7."

2003, 3 місяці (не щодня ;) )

Знання і навички

MS Excel MS Word Електронний кабінет платника податків Користувач ПК Клієнт-Банк 1С:Підприємство Бухгалтерський облік Нарахування зарплати FlyDoc Б У Х Г А Л Т Е Р ;))) 1С:Бухгалтерія FREDO Звіт Портал ПФ України

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: