- PRO
Олександр
Начальник цеху, технолог, менеджер ресторану, 30 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 45 років
- Місто:
- Івано-Франківськ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6925016/
Досвід роботи
Технік
з 10.2024 по нині
(10 місяців)
Global Tech Service, Івано-Франківськ (Послуги для населення та бізнесу)
Ремонт обслуговування торгового обладнання.
Зав. складу ТМЦ
з 12.2023 по 09.2024
(9 місяців)
Cartel, холдинг, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота по організації та функціонування складу ТМЦ. Проведення Інвентаризації закладів (більше 30 одиниць) і складуТМЦ. Отримання, видача, облік тмц. Контроль роботи обліковців. Робота з сервісними службами ( ремонти техніки, гарантійні випадки). Знання усієї групи обладнання, інвентаря, посуду, ресторанного господарства. Знання і вміння всіх технологічних процесів ресторанного господарства.Дрібний ремонт. Логістика-перевезення оперативність. Робота з великим об'ємом товарних позицій.
Водій навантажувача
з 07.2023 по 12.2023
(5 місяців)
KSM casting, Ліберець (Машинобудування)
Водій VZV
Завідувач складом ТМЦ
з 06.2022 по 06.2023
(1 рік)
Cartel, холдинг, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота по організації та функціонування складу ТМЦ. Проведення Інвентаризації закладів (більше 30 одиниць) і складуТМЦ. Отримання, видача, облік тмц. Контроль роботи обліковців. Робота з сервісними службами ( ремонти техніки, гарантійні випадки). Знання усієї групи обладнання, інвентаря, посуду, ресторанного господарства. Знання і вміння всіх технологічних процесів ресторанного господарства.Дрібний ремонт. Логістика-перевезення оперативність. Робота з великим об'ємом товарних позицій.
Начальник цеху
з 07.2011 по 03.2021
(9 років 8 місяців)
ТОВ "Кам-мет", Івано-Франківськ (Металургійна промисловість, металообробка)
Організація роботи цеху- прийом , зважування , розвантаження , оформлення , переробка продукції завантаження готової продукції залізничний автомобільний транспорт . Управління персоналом (10-20 працівників) проведення інструктажів. Контроль за дотриманням охорони праці (підприємство з підвищеною небезпекою) . Роботи з різними агрегатами , вантажно-розвантажувальними машинами. Пресовим обладнанням. Ручним інструментом. Господарська робота.
Начальник цеху
з 09.2009 по 03.2021
(11 років 6 місяців)
ТОВ "КАРПАТТЕХНОЦЕНТР", Івано-Франківськ (Металургійна промисловість, металообробка)
Організація роботи цеху по прийому сировини переробці відвантаження продукції. Організація роботи 10-15 чоловік. Техніка безпеки, пожежної безпеки, електро безпеки, посудини високого тиску. Робота з пресами, кранами, погрузчиками, ручними інструментами, вагове обладнання. Електронна звітність.
Приватний підприємець
з 07.2008 по 08.2012
(4 роки 1 місяць)
ФОП, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи ресторану швидкого харчування закупівлі , фінанси , приготування страв, холодних, гарячих закусок, хлібобулочних виробів напої обслуговування населення і банкетів. Наймані робітники до 6 чол.
Менеджер по роботі з клієнтами і партнерами
з 09.2006 по 03.2009
(2 роки 6 місяців)
ТОВ "Карпаттехноцентр", Івано-Франківськ (Металургійна промисловість, металообробка)
Закупівля сировини ведення переговорів підготовка деталей і технічних умов. Відрядження логістика .
Менеджер бара. Бармен.
з 01.2006 по 09.2006
(8 місяців)
Панорама Плаза, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи бара . Нічний клуб і боулінг. Карта коктейлів. Розробка технологічних карт, навчання і контроль за дотриманням технології . Закупівлі. Приготування і обслуговування відвідувачів. Касові операції. Звітність. Навчання персоналу.
Майстер Виробничого навчання
з 09.2003 по 12.2006
(3 роки 3 місяці)
ВПУГСіТ, Івано-Франківськ (Освіта, наука)
Майстер Виробничого навчання, Викладач. Груп офіціант бармен кухар . Барменська справа, організації обслуговування, зарубіжна кухня, товарознавство. Участь у всеукраїнських конкурсах бармен професіонал (срібло) і підготовка студентів офіциантів ( золото).
Адміністратор. Бармен.
з 03.2002 по 09.2003
(1 рік 6 місяців)
Ресторан "Монарх", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бармен приготування напоїв, технологічні карти, касова дисципліна, організації роботи офіциантів , прийом та обслуговування бенкетів.
Бармен
з 06.2000 по 01.2002
(1 рік 7 місяців)
Ресторан "Славутич", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер по роботі з клієнтами
з 03.1999 по 06.2000
(1 рік 3 місяці)
Маркет Тіп Топ, Івано-Франківськ (Роздрібна торгівля)
Кухар
з 09.1997 по 01.1999
(1 рік 4 місяці)
Готель Надія, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Цех напівфабрикатів кухар холдний гарячий процес.
Освіта
Одеська національна академія харчових технологій
Спеціаліст технолог, Одеса
Вища, з 1998 по 2004 (6 років)
Технологія харчування здобув кваліфікацію спеціаліста технолога.
ВПУГСІТ
Кухар, Івано-Франківськ
Середня спеціальна, з 1996 по 1998 (2 роки)
Кухар 5 розряду.
Додаткова освіта та сертифікати
PLANETA Z (Курс Бармен )
2004, 2 місяця
Знання і навички
- MS Excel
- MS Word
- 1С
- Водійські права кат. B
Знання мов
- Англійська — початковий
- Українська — вільно
Інвалідність
Третя група.
Схожі кандидати
-
Начальник виробництва
60000 грн, Івано-Франківськ, Вінниця , ще 4 міста -
Начальник виробництва
45000 грн, Івано-Франківськ, Дистанційно -
Директор виробництва, підприємства
Івано-Франківськ, Київ , ще 6 міст -
Начальник виробництва
Івано-Франківськ -
Керівник виробництва ВПК (промисловість)
Івано-Франківськ, Вінниця , ще 7 міст -
Менеджер ресторану
Івано-Франківськ