• PRO

Олександр

Начальник цеху, технолог, менеджер ресторану, 30 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Вік:
45 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технік

з 10.2024 по нині (10 місяців)
Global Tech Service, Івано-Франківськ (Послуги для населення та бізнесу)

Ремонт обслуговування торгового обладнання.

Зав. складу ТМЦ

з 12.2023 по 09.2024 (9 місяців)
Cartel, холдинг, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота по організації та функціонування складу ТМЦ. Проведення Інвентаризації закладів (більше 30 одиниць) і складуТМЦ. Отримання, видача, облік тмц. Контроль роботи обліковців. Робота з сервісними службами ( ремонти техніки, гарантійні випадки). Знання усієї групи обладнання, інвентаря, посуду, ресторанного господарства. Знання і вміння всіх технологічних процесів ресторанного господарства.Дрібний ремонт. Логістика-перевезення оперативність. Робота з великим об'ємом товарних позицій.

Водій навантажувача

з 07.2023 по 12.2023 (5 місяців)
KSM casting, Ліберець (Машинобудування)

Водій VZV

Завідувач складом ТМЦ

з 06.2022 по 06.2023 (1 рік)
Cartel, холдинг, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота по організації та функціонування складу ТМЦ. Проведення Інвентаризації закладів (більше 30 одиниць) і складуТМЦ. Отримання, видача, облік тмц. Контроль роботи обліковців. Робота з сервісними службами ( ремонти техніки, гарантійні випадки). Знання усієї групи обладнання, інвентаря, посуду, ресторанного господарства. Знання і вміння всіх технологічних процесів ресторанного господарства.Дрібний ремонт. Логістика-перевезення оперативність. Робота з великим об'ємом товарних позицій.

Начальник цеху

з 07.2011 по 03.2021 (9 років 8 місяців)
ТОВ "Кам-мет", Івано-Франківськ (Металургійна промисловість, металообробка)

Організація роботи цеху- прийом , зважування , розвантаження , оформлення , переробка продукції завантаження готової продукції залізничний автомобільний транспорт . Управління персоналом (10-20 працівників) проведення інструктажів. Контроль за дотриманням охорони праці (підприємство з підвищеною небезпекою) . Роботи з різними агрегатами , вантажно-розвантажувальними машинами. Пресовим обладнанням. Ручним інструментом. Господарська робота.

Начальник цеху

з 09.2009 по 03.2021 (11 років 6 місяців)
ТОВ "КАРПАТТЕХНОЦЕНТР", Івано-Франківськ (Металургійна промисловість, металообробка)

Організація роботи цеху по прийому сировини переробці відвантаження продукції. Організація роботи 10-15 чоловік. Техніка безпеки, пожежної безпеки, електро безпеки, посудини високого тиску. Робота з пресами, кранами, погрузчиками, ручними інструментами, вагове обладнання. Електронна звітність.

Приватний підприємець

з 07.2008 по 08.2012 (4 роки 1 місяць)
ФОП, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи ресторану швидкого харчування закупівлі , фінанси , приготування страв, холодних, гарячих закусок, хлібобулочних виробів напої обслуговування населення і банкетів. Наймані робітники до 6 чол.

Менеджер по роботі з клієнтами і партнерами

з 09.2006 по 03.2009 (2 роки 6 місяців)
ТОВ "Карпаттехноцентр", Івано-Франківськ (Металургійна промисловість, металообробка)

Закупівля сировини ведення переговорів підготовка деталей і технічних умов. Відрядження логістика .

Менеджер бара. Бармен.

з 01.2006 по 09.2006 (8 місяців)
Панорама Плаза, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи бара . Нічний клуб і боулінг. Карта коктейлів. Розробка технологічних карт, навчання і контроль за дотриманням технології . Закупівлі. Приготування і обслуговування відвідувачів. Касові операції. Звітність. Навчання персоналу.

Майстер Виробничого навчання

з 09.2003 по 12.2006 (3 роки 3 місяці)
ВПУГСіТ, Івано-Франківськ (Освіта, наука)

Майстер Виробничого навчання, Викладач. Груп офіціант бармен кухар . Барменська справа, організації обслуговування, зарубіжна кухня, товарознавство. Участь у всеукраїнських конкурсах бармен професіонал (срібло) і підготовка студентів офіциантів ( золото).

Адміністратор. Бармен.

з 03.2002 по 09.2003 (1 рік 6 місяців)
Ресторан "Монарх", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен приготування напоїв, технологічні карти, касова дисципліна, організації роботи офіциантів , прийом та обслуговування бенкетів.

Бармен

з 06.2000 по 01.2002 (1 рік 7 місяців)
Ресторан "Славутич", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер по роботі з клієнтами

з 03.1999 по 06.2000 (1 рік 3 місяці)
Маркет Тіп Топ, Івано-Франківськ (Роздрібна торгівля)

Кухар

з 09.1997 по 01.1999 (1 рік 4 місяці)
Готель Надія, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Цех напівфабрикатів кухар холдний гарячий процес.

Освіта

Одеська національна академія харчових технологій

Спеціаліст технолог, Одеса
Вища, з 1998 по 2004 (6 років)

Технологія харчування здобув кваліфікацію спеціаліста технолога.

ВПУГСІТ

Кухар, Івано-Франківськ
Середня спеціальна, з 1996 по 1998 (2 роки)

Кухар 5 розряду.

Додаткова освіта та сертифікати

PLANETA Z (Курс Бармен )

2004, 2 місяця

Знання і навички

  • MS Excel
  • MS Word
  • Водійські права кат. B

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно

Інвалідність

Третя група.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: