Євген

Начальник м'ясного виробництва

Розглядає посади: Начальник м'ясного виробництва, Технолог харчової промисловості, Директор виробництва, Операційний директор
Вид зайнятості: повна, неповна
Вік: 40 років
Місто проживання: Бровари
Готовий працювати: Дистанційно, Дніпро, Житомир, Інші країни, Київ, Львів, Одеса
Розглядає посади:
Начальник м'ясного виробництва, Технолог харчової промисловості, Директор виробництва, Операційний директор
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
40 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Житомир, Інші країни, Київ, Львів, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник м'ясного виробництва

з 12.2024 по нині (1 рік)
Тов, Київ (Харчова промисловість)

Начальник зміни

з 08.2021 по 06.2022 (11 місяців)
Глобинский мясокомбинат, Глобино (Харчова промисловість)

Щоденне планування виробництва . Забеспечення відділення термоупаковки та експедіції усім необхідним для своєчасного відвантаження готової продукції .Участь у Lean проекті . Розробка мотивації працівникам цеху термоупаковки та експедиції

Директор виробництва

з 06.2015 по 01.2021 (5 років 8 місяців)
ТОВ Каховськи ковбаси, Каховка (Харчова промисловість)

Контроль відділу логістики та відділу експедиції.. Контроль відділу якості. Контроль інженерної служби.
Планування та контроль модернізації обладнання. Закупівля та ввід в експлуатацію нове обладнання. Досвід роботи з провіряючими структурами.
За сумісництвом займав посаду головного технолога.Розробка нових видів продукції. Проектування цеху на випуск продукції — 10 тон/ добу.
Планування та контроль будування холодильних камер, виробничих приміщень.
Розробка нових рецептур, розрахування їх собівартості,. моніторинг ринку новинок.
Займався підбором та навчанням персоналу.
Розробка та мотивація для кожного підрозділу.Є досвід виробництва крафтового пива, ковбасних виробів, напівфабрикатів та маринадів.
Великі амбіції для створення нового виробнтцтва (ковбасних виробів та пивоваріння).
Готовий навчатися та досягати нових вершин

Майстер цеху

з 06.2011 по 06.2015 (4 роки)
Тов Каховскі ковбаси, Каховка (Харчова промисловість)

Запуск цеха з нуля. Виробництво крафтових ковбасних виробів , напівфабрикатів, тк та ск продукції.Виробництво напівфабрикатів.

Освіта

Одеська національна академія харчових технологій

Технологія переробки м'яса, Одеса
Вища, з 2020 по 2025 (5 років)

Знання і навички

  • Висока працездатність
  • 1С:Торгівля і склад
  • Складський облік продовольчих товарів
  • Облік ТМЦ
  • Інвентаризація
  • Стікерування товару
  • Контроль залишків
  • Управління персоналом
  • Ощадливе виробництво
  • Стратегічне планування
  • Контроль термінів придатності
  • Управління харчовим виробництвом

Знання мов

Німецька — початковий

Додаткова інформація

Відповідальний, порядний,стресостійкий, комунікабельний.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: