Резюме від 22 липня 2021 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6947590

Начальник відділу кадрів, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу кадрів

з 08.2020 по нині (3 роки 9 місяців)
Медицина, охорона здоров'я, аптеки

Функціональні обов’язки:
- очолення роботи із забезпечення підприємства працівниками потрібних професій, спеціальностей і кваліфікації згідно з цілями, стратегією та профілем підприємства, зовнішніми та внутрішніми умовами його діяльності, які змінюються, із формування і ведення банку даних про кількісний та якісний склад кадрів, його розвиток та рух.
- організація розроблення прогнозів, визначення поточної і перспективної потреби в кадрах і джерел її задоволення на основі вивчення ринку праці, встановлення прямих зв'язків з навчальними закладами і службами зайнятості, контактів з підприємствами аналогічного профілю, інформування робітників підприємства про наявні вакансії, використання засобів масової інформації для розташування об'яв про наймання працівників.
- участь у розробленні кадрової політики і кадрової стратегії підпримєства.
- рішення питання найму, звільнення, переведення працівників, контролює їх розстановку і правильність використання у підрозділах підприємства.
- забезпечення, приймання, розміщення молодих працівників згідно з одержаною в навчальному закладі професією і спеціальністю, спільно з керівниками підрозділів і громадськими організаціями здійснює проведення їх стажування та виховної роботи.
- здійснення роботи з добору, відбирання і розставлення кадрів на основі оцінювання їх кваліфікації, особистих і ділових якостей; контролює правильність використання працівників у підрозділах підприємства.
- здійснення планомірної роботи зі створення резерву для висування на підставі таких організаційних форм, як планування ділової кар'єри, підготовка кандидатів на висування за індивідуальними планами, ротаційне пересування керівників і спеціалістів, навчання на спеціальних курсах, стажування на відповідних посадах.
- участь в атестації, розробленні заходів щодо реалізації рекомендацій атестаційних комісій, визначає коло працівників, які підлягають черговій та повторній атестації, забезпечує підготовку необхідних документів (крім медичних працівників).
- організація своєчасного оформлення приймання, переведення і звільнення працівників згідно з трудовим законодавством, положеннями, інструкціями і наказами керівника підприємства, облік особового складу, видавання довідок про теперішню і минулу трудову діяльність працюючих, збереження і заповнення трудових книжок та ведення встановленої документації з кадрів, а також підготовку матеріалів для рекомендації працівників до заохочень та винагород.
- вживання заходів щодо вдосконалення форм і методів роботи з кадрами.

Освіта

Київський інститут бізнесу та інформаційних технологій

Фінанси, фінанси та кредит, Київ
Вища, з 2013 по 2014 (1 рік 3 місяці)

Додаткова освіта та сертифікати

Вища школа кадровика, Електронні трудові книжки та е-лікарняні

2020, 1 місяць

MCFR-Україна та Національний Юридичний Університет ім. Я.Мудрого, Кадровий документообіг

2021, 3 місяці

Додаткова інформація

12.07.2016 р. – 14.08.2020 р. бухгалтер 1 категорії, ТОВ «Запорізький титано – магнієвий комбінат», сфера діяльності – кольорова металургія, м. Запоріжжя.
15.10.2013 р. – 08.07.2016 р. Начальник відділу кадрів, КУ «Запорізька станція екстренної (швидкої) медичної допомоги» ЗОР, сфера діяльності - медицина, м. Запоріжжя
07.05.2013 р. – 14.10.2013р. - інспектор з кадрів, КУ «Територіальне медичне об'єднання «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Запорізької обласної ради, сфера діяльності компанії - медицина, м. Запоріжжя

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: