Резюме від 7 лютого 2024

Олесь

Лаборант, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

МНУ ім. В.О.Сухомлинського

Факультет фізичної культури та спорту, спеціальність: лабораторна діагностика, Миколаїв
Вища, з 2015 по 2021 (6 років)

Перша вища освіта, за фахом вчитель біології та хімії. З 2019 по 2021 роки друга вища освіта, магістр в галузі лабораторної діагностики

Додаткова освіта та сертифікати

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання і навички

Комунікабельність Викладання англійської мови Багатозадачність Робота з комп'ютерними програмами (Microsoft Word, Exel, PP, сер Теоретичні знання про проведення фізико-хімічних, біологічних, б Готовність та вміння швидко навчатись Ділове листування Стресостійкість Вміння втрішувати складні ситуації за короткий термін ECOD MS Outlook Робота з комп’ютерними програмами (Microsoft Word, Exel, PP, сер Досвід ділового листування Знаю основи діловодства Висока стресостійкість

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Під час навчання на магістратурі, я був волонтером в European Solidarity Corps в Латвії, де викладав хімію і біологію. Також володію англійською мовою на рівні С1.

Проходив курси підвищення кваліфікації біологів-лаборантів в Київському національному медичному університеті в 2023 році.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: