Резюме від 10 січня 2024 PRO

Євгенія

Офіціант, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто проживання:
Горішні Плавні
Готовий працювати:
Горішні Плавні, Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Асистент керівника

з 04.2021 по 09.2021 (5 місяців)
Ferrexpo, Горішні Плавні (Металургійна промисловість, металообробка)

(ПРАКТИКАНТ)
Оформлення зовнішньоекономічних договорів / контрактів
Участь у перемовинах із зарубіжними партнерами, клієнтами, інвесторами
Ознайомлення з процедурою проведення митних операцій

Освіта

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi

Business Administration, Інші країни
Вища, з 2023 по 2023 (менш ніж 1 рік)

Навчання за програмою Erasmus+ протягом весняного семестру 2023 року
Під час навчання я покращила свої знання в галузі бізнес комунікацій та поведінці споживачів, а також вивчила нові для себе дисципліни пов'язані з фінансами та міжнародною економікою.

Полтавський університет економіки і торгівлі

Міжнародні економічні відносини. Міжнародний бізнес, Полтава
Вища, з 2020 по 2024 (4 роки)

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2

Горішні Плавні
Середня, з 2009 по 2020 (11 років)

Знання і навички

Самомотивація Дизайн презентацій Google Slides Маркетингові дослідження Маркетинг Розробка дизайну плакатів UI-дизайн UX-дизайн Веб-дизайн Дизайн сайтів Швидкий набір тексту Публічні виступи Уміння слухати Створення презентацій Figma Креативність

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Мене звати Євгенія, і я студентка четвертого курсу спеціальності Міжнародні економічні відносини та міжнародний бізнес. Мій досвід та навички дозволяють мені бути впевненою у своїх здібностях та зростати як професіоналу в галузі економіки та бізнесу.
Я відзначаюся високим рівнем комунікабельності та навичками вирішення проблем. Взаємодія з клієнтами та партнерами є для мене природною, і я завжди готова знаходити найкращі рішення для задач, що стоять переді мною.
Я володію відмінною мовною компетенцією та маю рівень англійської мови, достатній для успішного спілкування та ведення міжнародних переговорів. Моя впевненість у володінні українською та російською мовами робить мене зручним партнером для комунікації в різних мовних середовищах.
Мій попередній досвід включає роботу помічником керівника в ПрАТ "Полтавський ГЗК", де я набула цінний досвід управління, організації та координації завдань.
Також, я вважаю себе творчою особистістю, і це виражається у моїй здатності створювати захоплюючі презентації, банери, фото та відео рекламу. Моя навичка розробки веб-сайтів та застосунків дозволяє мені інтегрувати технології у рішення для покращення бізнес-процесів.
Я маю великий інтерес у подальшому розвитку не лише в галузі міжнародних економічних відносин і бізнесу, а також не проти випробувати свої сили працюючи офіціантом, баристою, особистим помічником, продавцем-консультантом, оскільки навички, отримані в даних напрямках, допоможуть мені у створенні власного бізнесу.
Мої навички, наведений досвід роботи та відданість досягненню успіху роблять мене ідеальним кандидатом для вашої команди. Я готова прийняти виклик і рости разом з вашою компанією.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Restaurant supervisor, Head Waiter
Інші країни

Аніматор, офіціант
Інші країни

Офіціант
30000 грн, Інші країни

Head waitress, hostess
Інші країни

Офіціант
Інші країни

Офіціант
Інші країни

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: