Резюме від 10 лютого 2024 PRO

Микола

Системний адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Коростишів
Готовий працювати:
Дистанційно, Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний спеціаліст з підключення клієнтів

з 07.1998 по нині (25 років 10 місяців)
Житомирська філія АТ "Укртелеком", Житомир (Надання телекомунікаційних послуг (телефонія, Інтернет))

Підключення телекомунікаційних послуг (телефонія, Інтернет, VPN, SIP, тощо) для юридичних та фізичних осіб. Взаємодія з підрядними організаціями: контроль виконання умов договорів підряду при включенні послуг абонентам, видача та списання обладнання для включення послуг, контроль за термінами включення послуг, вирішення проблемних питань, які виникають в ході підключення, консультації при виникненні питань по налаштуванню абонентського обладнання.
Успішне виконання планових показників, уміння працювати з різноманітними типами абонентського обладнання та робота з комутаційним обладнанням різноманітних виробників.

Освіта

Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

Інформаційні мережі зв'язку, Київ
Вища, з 2000 по 2006 (5 років 9 місяців)

Повна вища освіта за спеціальністю "Інформаційні мережі зв'язку", кваліфікація - інженер в галузі електроніки та телекомунікацій.

Знання і навички

Windows Linux MS Office Операційні системи RDP Обслуговування периферійного обладнання TeamViewer Знання офісних програм Конфігурування AnyDesk Google Docs Google HDD Діагностика, налаштування, ремонт ПК,ноутбуків,Android-пристроїв Монтаж та налаштування телекомунікаційного обладнання Монтаж та налаштування локальних обчислювальних мереж Реєстрація доменних імен, хостингу, розробка сайтів Робота з мережевим обладнанням GPON (OLT, ONU)

Додаткова інформація

Рівень адміністратора - встановлення, налаштування операційних систем Windows/Linux, мобільних ОС Android та будь-якого необхідного програмного забезпечення. Підключення та налаштування будь-яких периферійних пристроїв (принтери, сканери, графічні планшети тощо...).
Вмію відновлювати операційні системи та обладнання після різноманітних збоїв, очищення від вірусів і відновленні інформації. Можу діагностувати причину збою, виявити апаратну чи програмну проблему, яка до цього призвела та прийняти відповідне рішення щодо усунення. Вмію користуватись різноманітним програмним забезпеченням - офісні програми, графічні редактори, бухгалтерські програми...
Вмію налаштовувати різноманітне телекомунікаційне обладнання різноманітних виробників, вмію працювати з комутаційним обладнанням ADSL, GPON, fttb.
Маю досвід управлінської діяльності та беру відповідальність за прийняті рішення, комунікабельний, пунктуальний, вмію працювати в нестандартних та стресових ситуаціях.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Системний адміністратор
15000 грн, Суми, Дистанційно

Програміст, системний адміністратор, web-розробник
Кривий Ріг, Дистанційно

Системний адміністратор
Житомир, Бердичів, Дистанційно

Системний адміністратор
Полтава, Дистанційно

Касир, бармен, системный администратор
15000 грн, Харків, Дистанційно

Системный администратор
Запоріжжя, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: