Резюме від 22 червня 2021 PRO

Євгеній

Юрист, начальник юридичного відділу, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дніпро, Київ, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник юридичного відділу

з 11.2015 по 04.2021 (5 років 5 місяців)
ТОВ "ІНКОД", Дніпро (Оптова торгівля свинцеві акб, лом кольорових металів, інш.)

Організація і контроль юридичного забезпечення всіх операцій підприємства із закупівлі, зберігання, перевезення, продажу свинцю та акумуляторних батарей; проведення операцій з нерухомістю та земельними ділянками; перевірка контрагентів, правомірності їх господарської діяльності, оцінка ризиків при співпраці; супровід перевірок контролюючими/правоохоронними органами; розробка проектів договорів поставки/купівлі-продажу, проектів зовнішньоекономічних контрактів, правова експертиза проектів господарських та цивільно-правових договорів, пов'язаних з діяльністю підприємства; позовна робота (в тому числі справи про банкрутство); реєстрація юридичних осіб, внесення змін до статутних документів; створення нових юридичних осіб.

Начальник юридичного відділу

з 02.2013 по 11.2015 (2 роки 9 місяців)
Дочірнє підприємство «Регіональний стабілізаційний фонд», Дніпро (Оптова торгівля сільскогосподарською сировиною)

Захист інтересів компанії в судах; дослідження законодавства та консультування керівництва щодо спірних правових питань; представництво інтересів компанії в державних органах при проведенні аукціонів; експертиза статутних документів.

Начальник юридичного відділу

з 10.2010 по 02.2013 (2 роки 4 місяці)
«Укрсоцбанк» («Юні Кредит Банк»), Дніпро (Примусове погашення заборгованості)

Стягнення кредитної заборгованості в судовому порядку, шляхом переговорів і мирних угод, представництво і контроль ходу виконавчого провадження, участь у торгах, аукціонах, оскарження дій виконавчої служби. Представництво інтересів банку в справах про банкрутство боржників, в правоохоронних органах, органах нотаріату, в судах, отримання виконавчих написів нотаріуса, отримання присудженого майна і грошових коштів.

Начальник юридичного відділу

з 12.2007 по 10.2010 (2 роки 10 місяців)
Державного управління екології, Дніпро (Охорона навколишнього середовища)

Здійснення контролю за відповідністю вимогам законодавства актів правового характеру, що приймаються начальником Держуправління. Здійснення правової експертизи проектів наказів, інструкцій, положень та інших актів правового характеру, які готуються в Держуправлінні
Забезпечення методичного керівництва правової роботи в Держуправлінні, роз'яснення чинного природоохоронного законодавства та порядок його застосування, надання правової допомоги структурним підрозділам Держуправління. Представлення інтересів Держуправління та Міністерства охорони навколишнього природного середовища в судах, а також в підприємствах, організаціях різних форм власності. Розгляд скарг, заяв.

Юрист

з 03.2005 по 12.2007 (2 роки 9 місяців)
Обласна Рада Дніпропетровської області, Дніпро (Державні організації)

Проведення перевірок відповідності законодавству проектів розпоряджень та інших нормативних актів, які подаються на підпис керівництва. Контроль за управлінням корпоративними відносинами і правами.
Участь в підготовці, складанні господарських договорів, правова оцінка їх проектів. Проведення роботи з розробки проектів рішень обласної ради. Претензійно-позовна робота.

Освіта

Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту

Економіст, Дніпро
Вища, з 2002 по 2004 (2 роки)

Юридична академія МВС України

Правознавство, Дніпро
Вища, з 2000 по 2004 (4 роки)

Юрист

Додаткова освіта та сертифікати

АДВОКАТ

2012 рік

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Є водійські права, особистий автомобіль бізнес класу, можливі відрядження.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: