Резюме від 17 квітня 2023 PRO

Василь

Комерційний директор, керівник з будівництва

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Комерційний директор

з 05.2015 по нині (9 років)
ТОВ "ТЕХ СЛОМ", Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

*Працюю на посаді комерційний директор
*Компанія займається наданням професійних послуг з демонтажу конструкцій та будівель, алмазного різання та сверління, реконструкцією промислових та цивільних об'єктів
*З початком роботи в компанії мною був роблений та створений бренд ТЕХ СЛОМ та запроваджено його розвиток.
*Моїм обов'язком є створення, організація всіх робочих процесів у компанії та їх контроль від надходження замовлення до його виконання.
*Пошук потенційних клієнтів, переговорні процеси, узгодження цінової політики, договірні відносини, налагодження робочих процесів та контроль якості виконання робіт, актування робіт, контроль надходження коштів.

Заступник директора з будівництва

з 06.2014 по 01.2015 (7 місяців)
ТОВ "ПССК", Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація процесу управління, контроль та координація, управління будівельними об'єктами компанії, укладання договорів із субпідрядниками, ведення договірної документації, розробка проекту, порядку виконання робіт (ППР), контроль витрат та строків, технічні погодження, під час виконання робіт, технічна документація, мінімізація виробничих витрат.

Керівник проектів

з 08.2012 по 05.2015 (2 роки 9 місяців)
ВК "ФРІОС", Харків (Машинобудування)

Повний цикл робіт від проекту до введення в експлуатацію терміналу для зберігання продукції ТМ "КОРОЛІВСЬКЕ МОРОЖЕНЕ" у м. Луганськ, заг. площа понад 12 000 м.кв.

Розвиток напряму промислового холодопостачання на міжнародному ринку, зокрема, Грузія. Створення бази потенційних клієнтів, розробка схеми розвитку та продажу продукції, створення презентацій, зустрічі, переговори, контроль за розробкою комерційних пропозицій, переговори із замовниками, договори.

Заступник генерального директора з розвитку підприємства

з 05.2011 по 08.2012 (1 рік 3 місяці)
ТДВ "УМР-Харків", Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

ТДВ "УМР-Харків" (Будівництво, послуги спецтехніки, управління своєю нерухомістю.)
Розвиток підприємства, управління проектами, реклама діяльності компанії, вибір підрядників, керівник проектів.
Створено сайт компанії з мін. капіталовкладеннями
Розроблено та запущено рекламу компанії на різних дошках оголошень.
Липень - виграно торги з ремонту покрівлі UBS-Promo бюджет 500 000 грн.
Серпень - виграно тендер на ремонт покрівлі UBS-Promo бюджет 150 000 грн.
Вересень – грудень, проведено реконструкцію частини комерційної нерухомості підприємства, здано в оренду 450 м.кв. виробничих площ, понад 200 м. кв. офісні площі. Розроблено програму з позбавлення від нерентабельної техніки, з подальшим оновленням транспортної та технічної бази.

Керівник будівельної ділянки

з 03.2003 по 05.2009 (6 років 2 місяці)
ТОВ "Діасторон", Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Виготовлення буд. обладнання на майданчику (зниження вартості, контроль термінів та якості виконуваної роботи, розробка графіків виконання робіт, робота та залучення субпідрядників, робота з відділом закупівель, налагодження зв'язків з прямими постачальниками, погодження проектної документації, робота з конструкторським відділом. Пошук об'єктів, оформлення дозвільної документації, відведення земельної ділянки, проектування та узгодження проекту, погодження змін у проектах, отримання дозволу на будівництво, будівництво промислових та цивільних об'єктів, ведення будівництва, введення в експлуатацію.

-Створено базу професійного будівельного обладнання
-Напрацьовано велику базу будівельної техніки (перевірені підрядники)
-Налагоджені та відпрацьовані контакти по будматеріалам (бетон,цемент,метал... і т.д.)
-Зібрані проф.бригади мулярів, зварювальників, бетонщиків
-Зменшена на 15% вартість виконання робіт, за рахунок будівельного обладнання
-Застосовано альтернативні будівельні технології.
-Налагоджено доставку будматеріалів з відстрочкою з оплати.
-Застосовано цілодобовий (змінний) графік робіт (економія термінів будівництва).
-Створено та укомплектовано окремий мобільний будівельний підрозділ з промислового демонтажу, реконструкції будівель, алмазне безударне різання, свердління.

Освіта

ХДТУСГ

Механізація, Харків
Вища, з 1995 по 2001 (6 років)

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Користувач Internet Adobe Photoshop Adobe Ділове листування Вести переговори, Домовлятись, Організовувати, Керувати

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Маю вищу технічну освіту, маю аналітичний склад розуму, організаторські здібності, здатний самостійно приймати нестандартні управлінські рішення, в роботі прагну до самореалізації та успіху, орієнтований на кінцевий результат. Досвід роботи в основному в будівельній та біля будівельній сфері (реконструкції об'єктів різної складності, алмазна різка свердління, демонтаж).
Маю досвід створення бренду та його розвитку.
Комунікабельний, досвід ведення переговорів з першими особами компанії, замовниками, робота з договорами, їх підписання, великий досвід у вирішенні конфліктних ситуацій.
Підбір колективу, створення структури компанії та її налагодження, розробка стратегії та плану розвитку підприємства (аналіз ринку, конкурентів, маркетинг тощо), створення та впровадження продуктів, що оптимізують роботу компанії.
Досвід розробки та реалізації цінової та маркетингової політики. Досвід управління колективом від 30 осіб, уміння делегувати повноваження. Уміння планувати та прогнозувати, ставити правильні завдання, контролювати їх виконання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: