Резюме від 22 лютого 2024 PRO

Віталій

Начальник відділу, менеджер з закупівель, продажів, 24 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з підтримки продажів

з 01.2020 по 06.2021 (1 рік 5 місяців)
IN FORCE GROUP, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Начальник відділу запасних частин

з 02.2018 по 01.2020 (1 рік 11 місяців)
ТОВ «АРМСЕРВІС-ПРО», Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Начальник відділу запасних частин

з 04.2012 по 02.2018 (5 років 10 місяців)
ТОВ КОМПАНІЯ «РАЙЗ», ПАТ «РАЙЗ», ТОВ «УДЦ», торгова марка «РАЙЗ» (група компаній «Укрлендфармінг»), Киев (Сільське господарство, агробізнес)

Організація та планування процесів закупівлі запасних частин до сільгосптехніки у постачальників (John Deere, Kverneland, Hardi, Farmet, Schulte, Merlo, Blu-Jet, Polywest, Maxfield и Gregoire). Розробка систем ціноутворення, систем знижок і лояльності для кінцевих споживачів. Підготовка первинної документації для імпорту, зовнішньоекономічних договорів, угод, ведення ділової переписки з постачальниками. Регулярний аналіз залишків на складі дистриб’ютора і філій, категоризація товару за принципом ABC / XYZ – аналізу. Контроль ведення та обліку складського господарства, проведення щорічних і вибіркових інвентаризацій. Робота з внутрішніми транспортними компаніями (доставка запчастин до філій компанії і безпосередньо клієнтам). Координація роботи менеджерів з продажу запчастин на філіях. Підбір та навчання нових фахівців. Проведення регулярних акцій з продажу запчастин, робота по зменшенню кількості неліквідної групи товарів. Аналіз роботи конкурентів, моніторинг цінового позиціювання запчастин до сільгосптехніки на ринку України. Контроль, планування і оцінка роботи працівників відділу запчастин, розрахунок мотивації. Планування та контроль роботи співробітників складу. Координування переходу на нову програму обліку; аналіз проблем документообігу. Складання технічного завдання на функціонал і інтерфейс нового програмного забезпечення. Тестування проміжного функціоналу, супровід переводу менеджерів філій на нову облікову програму, контроль роботи .

Менеджер–аналітик відділу запасних частин

з 05.2005 по 04.2012 (6 років 11 місяців)
ТОВ КОМПАНІЯ «РАЙЗ», Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Менеджер відділу запасних частин

з 03.1999 по 06.2000 (1 рік 3 місяці)
ДП "АУДІ ЦЕНТР ВІПОС", Київ (Автобізнес та автосервіс)

Освіта

Волгоградський Державний Інститут фізичної культури

Факультет «Ігрові види спорту», Волгоград
Вища, з 1986 по 1991 (4 роки 9 місяців)

Викладач фізкультури. Тренер з футболу.

Додаткова інформація

Додаткова освіта:
2016 рік, Німеччина, тренінг з вивчення мастильних матеріалів на FUCHS PETROLUB, Mannheim – Germany. (FUCHS PETROLUB міжнародна група компаній, зі штаб-квартирою в м. Мангейм, Німеччина, що розробляє та виробляє біля 10 000 найменувань різноманітних мастильних матеріалів у всьому світі)..
2011 рік, Данія, тренінг по вивченню запасних частин до оприскувачів HARDI (The company Hardi International A/S, Denmark);
Досвідчений користувач ПК: MS Excel, Word, Outlook, Internet Explorer, Досконале знання 1С-склад, 1С-бухгалтерія.
Додатково: посвідчення водія категорії «В»

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: