Резюме від 29 жовтня 2021

Наталія

Керуючий магазином, адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Цимбалюк Наталія Дмитрівна
16.01.1984р.
моб.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Моя ціль: працювати в динамічно розвиваючій компанії на посаді керуючий магазином,адміністратор
Досвід роботи:
ТОВ"ДЦ Україна",магазин "WATSONS"(побутова хімія і косметика)
-Посада:керуючий магазином.Період роботи: 06.01.2016-9.03.2021рр
Обов'язки:
*Управління операційною діяльністю магазину(забезпечення збільшення обсягів продажу та виконання планів,своєчасне проведення переоцінок,підготовка та проведення інвентаризацій,організація обліку товарно-матеріальних цінностей та основних засобів,ведення звітної документації,контроль за дотриманням касової дисципліни,контроль санітарно-технічного стану приміщень,стану охорони праці і пожежної безпеки)
*Управління асортиментом(контроль наявності повного товарного асортименту у торговельному залі згідно товарним залишкам,організація і контроль прийомки товару та переміщень між магазинами,оптимізація товарних залишків,контроль за термінами придатності,проведення моніторингу у конкурентів)
*Управління персоналом(пошук,співбесіди,відбір,адаптація на новому місці,навчання,мотивація,контроль дотримання стандартів обслуговування,планування та контроль дотримання графіку виходу та табелів обліку робочого часу та відпусток,щоденне доведення планових показників і контроль за їх виконанням).
-Посада:старший продавець ТОВ"ДЦ Україна",магазин "WATSONS"(побутова хімія і косметика).Період роботи:17.01.2007-01.06.2016
Обов'язки:
Здійснення касових операцій; оформлення прибуткових та видаткових касових документів; ведення касової книги, касова звітність; забезпечення безперебійної роботи кас; проведення операцій повернення товару; вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами; забезпечення ефективного, культурного та якісного обслуговування клієнтів; участь у проведенні інвентаризацій.
-Посада:продавець ТОВ"ДЦ Україна",магазин "WATSONS"(побутова хімія і косметика)Період роботи:20.03.2006-17.01.2007
Обов'язки:
Викладка таварів; заміння цінників; робота на касі; надання якісних консультацій.
Освіта:
Навчальний заклад: Вінницький торговельно-економічний інститут(КНЕУ);ступінь: магістр;спеціальності: товарознавство та комерційна діяльність.
Вміння та навики:
Мова: українська,російська-вільно
Комп'ютерні навички: MS Office(Word, Excel),навички роботи з Internet , 1 C
Професійні навички:вміння проводити підбір,навчання і управління персоналом;ефективне планування та організація робочих процесів,мотивація персонлу та контроль роботи;ведення касової документації та проведення переобліку магазину.
Додаткова інформація:
Особисті якості: цілеспрямована,комунікабела,відповідальна,вмію швидко приймати необхідне рішення,наполеглева,уважна,легко навчаюсь новому,вмію працювати в команді,маю організаторські здібності.
Водійські права категорії "В"

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: