Резюме від 1 лютого 2024 PRO

Людмила

Бухгалтер, заступник гол. бухгалтера, керівника, начальник відділу кадрів, інформ. політики

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з персоналу

з 08.2021 по 02.2022 (6 місяців)
Виробниче підприємство, Дружківка (Металургійна промисловість, металообробка)

Пошук та підбір персоналу, проведення співбесід та інтервью, проведення через період адаптації, розробка функціональних обвязків та посадових інструкцій для персоналу, організаційноі схеми та стратегії підприємства, організація тренінгів та корпоративних свят

Секретар сільської ради

з 11.2015 по 11.2020 (5 років)
Шахівська сільська рада, Добропільський район (Державні організації)

Управління апаратом сільської ради, бухгалтерським та фінансовим відділом, ведення кадрової роботи(особові справи,трудові книжки, графіки відпусток, затвердження графіків роботи), розробка посадових інструкцій, розробка регламенту сільської ради, стратегії розвитку та програми соціально-економічного розвитку громади, ведення нотаріальних дій, ведення реєстру ДРАЦС, робота в реєстрах, підготовка проєктів рішень сесій сільської ради, підготовка рішень виконавчого комітету, вхідна-вихідна кореспонденція, ведення сайту громади та сторінок у соціальних мережах, курування інфраструктурних проєктів, курування освітньої та культурної сфери громади. Взаємодія з Казначейською службою, Пенсійним фондом, Центром зайнятості, ДМС, ТЦК, органами ЦЗ.
Пройшла навчання у Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за загальними короткостроковими програмами «Етика, культура, дисциплінарна та матеріальна відповідальність державних службовців» та «Адміністративно-територіальна реформа та децентралізація влади». Пройшла навчальні тренінги в рамках Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» «Знання та навички щодо окремих адміністративних послуг та їх груп» та «Створення центру надання адміністративних послуг в об′єднаній територіальній громаді». Отримала сертифікат з підвищення кваліфікації за програмою на тему «Сучасні інструменти управління людськими ресурсами в органах місцевого самоврядування».

Бухгалтер

з 01.2001 по 11.2015 (14 років 10 місяців)
ФОП, Дружківка (Роздрібна торгівля)

ведення бухгалтерського обліку підприємства, податкова звітність, кадрова робота, Повний бухгалтерський, кадровий та податковий облік на підприємстві , яке займається продажами продуктів харчування, алкогольних напоїв, та тютюнової продукції.
Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості ( проведення актів звірок з контрагентами);
Податкове планування, розрахунок і перерахування податкових платежів, складання та здача звітів ( податок на прибуток, ЕСВ,1-ДФ, Акцизний збір, баланс, фінансовий звіт та ін.)

Бухгалтер

з 08.1996 по 01.2001 (4 роки 5 місяців)
Октябрське ССТ, Володимирівка (Роздрібна торгівля)

Первинний облік, ведення меморіальнихордерів,ревізійна робота

Освіта

Донецький державний університет

Обліково-фінансовий, Донецьк
Вища, з 1989 по 1994 (4 роки 9 місяців)

Вища освіта за спеціалізацією Економіст

Додаткова освіта та сертифікати

Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України

2018,

Курс "Діаманотова бухгалтерія"

2022, 3 місяці

Сертифікат на визначення рівня володіння державною мовою для виконання службових обовязків

89 балів
Сертифікат

Знання і навички

Користувач ПК M.E.Doc Управління персоналом та структурними підрозділами, Маю досвід співпраці з міжнародними організаціями. Вміння працювати в команді Стресостійкість Підвищена відповідальність Клієнт-Банк Бест-Звіт 1С:Бухгалтерія Користувач 1С

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Уважна до своїх обовязків і
швидко освоюю нові навички, постійно навчаюсь;
маюздатність аналізувати інформацію і застосовувати на практиці;
знаходжу спільну мову з різними типами людей.

Досягнення

З нуля створила структурні підрозділи сільської ради, займалась підбором персоналу та службовців;
в результаті в сільській раді окрім структурних підрозділів всіх напрямків діяльності було створено належний ЦНАП, який відповідав міжнародним стандартам та створено ЦПМСД і відновлено медицину в сільській місцевості;
курувала та брала участь безпосередньо в розробці конкурсних проєктів для отримання грантів для реалізації інфраструктурних проєктів. В результаті в громаду за 4 роки було залучено більше 20 млн.грн.

Працюю на результат і досягаю поставлених цілей. Вважаю, що людина при бажанні може впоратися з будь-якою задачею.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: