Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Вадим

Директор підприємства

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 07.2019 по 06.2021 (1 рік 11 місяців)
Оделеко, Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

ТОВ «Оделеко» (м. Одеса) - електромонтажна компанія, що працює на ринку цивільного і промислового будівництва. Є сертифікованим партнером «Шнайдер Електрик Україна».

Головний енергетик

з 06.2016 по 07.2019 (3 роки 1 місяць)
VITMARK, Одеса (Харчова промисловість)

Договірна робота, постачання усіма видами енергії (електроенергія, газ, мазут, пар, повітря, вода), організація безаварійної експлуатації всього енергетичного устаткування: понижуючі підстанцій (10 / 0,4 кВ - 7шт. та 6 / 0,4 кВ - 3 шт.), котельна потужністю 26,5 тон пари на годину, обладнання з видобутку води та водопідготовки, обладнання очисних споруд.
За час роботи відновлена вся документація по електропостачанню, реалізовано проекти:
- з перекладу котельні на альтернативне тверде паливо;
-по організації обліку паливно-енергетичних ресурсів шляхом впровадження автоматизованої системи (АСТОЕ);
-по впровадженню системи енергетичного менеджменту згідно вимог стандарту ISO 50001.

Senior Electrical Engineer

з 08.2014 по 02.2016 (1 рік 6 місяців)
AzMDF, Баку, Азербайджан (AzMDF (Баку, Азербайджан) - Виробництво плит MDF, паперу для ламінування, ламінування плит, виробництво ламінованого паркету)

Електропостачання і організація безаварійної експлуатації деревообробного обладнання з виробництва плити MDF, ламінування та виробництва лам.паркета.
За час роботи розроблений проект електропостачання, проведений монтаж "з нуля" і введення в роботу ліній з виробництва паперу для ламінування фірми VITS і лінії ламінації Wemhoner.
Розроблено проекти електропостачання виробничого цеху Isuzu, будівлі офісу АзТехніка і складу готової продукції.

Єнергоменеджер

з 09.2009 по 07.2014 (4 роки 10 місяців)
ПАТ "Енергомашспецсталь", Краматорськ (ПАТ "Енергомашспецсталь" (Спеціалізується на випуску литих і кованих виробів індивідуального і дрібносерійного виробництва для важкого, енергетичного і транспортного машинобудування, металургійної, і гірничодобувної промисловості).)

Посадові обов'язки: планування, поставка паливно-енергетичних ресурсів (ПЕР), організація моніторингу та аналізу енергоспоживання, розробка і впровадження енергозберігаючих заходів та питомих норм витрат ПЕР, контроль їх виконання. Складання звітності за всіма видами ПЕР. Ведення ділових переговорів і укладення договорів на поставку ПЕР. Складання звітів щодо зниження викидів парникових газів за проектом спільного впровадження (Кіотський протокол). Взаємодія з контролюючими інстанціями і органами статистики.
Досягнення: побудована служба енергоменеджменту, впроваджена автоматизована система обліку паливно-енергетичних ресурсів з покриттям 97 відсотків від загального енергоспоживання підприємства (понад 200 точок обліку). Введена в промислову експлуатацію АСКОЕ. Розроблено нормування енергоспоживання за всіма видами робіт. За рахунок розробки і впровадження енергозберігаючих заходів знижено енергоспоживання на 5-7 відсотків. Побудована та сертифікована німецьким органом по сертифікації TUV-Thuringen система енергоменеджменту згідно вимог стандарту ISO 50001: 2011.

Начальник сектора енергозбереження

з 10.2007 по 09.2009 (1 рік 11 місяців)
ПАТ "Покровський ГЗК", Покров (ПАТ "Орджонікідзевський ГЗК"-видобування та збагачення марганцевої руди.)

Посадові обов'язки: контроль використання паливно-енергетичних ресурсів на комбінаті, розробка та впровадження заходів з енергозбереження, впровадження передових енергозберігаючих технологій в цехах комбінату. Ведення ділових переговорів і укладення договорів. Робота з контролюючими органами. Складання планів та звітів по енергоспоживанню.

Головний енергетик

з 09.2005 по 10.2007 (2 роки 1 місяць)
НВО "Донікс", Запоріжжя (Виробництво зварювального дроту)

Посадові обов'язки: організація безаварійної роботи електроустаткування виробництва. За період роботи на підприємстві створена енергослужба, відновлена необхідна документація та електричні схеми. Регулярне проведення ППР зменшило аварійність на 80%, а оперативне реагування на відмову в роботі електрообладнання знизило простій обладнання до мінімуму.
Виконана газифікація підприємства.
У зв'язку зі збільшенням виробництва проведена робота з проектування та будівництва додаткової трансформаторної підстанції 35 / 0,4 кВ.

Головний енергетик кар'єру

з 10.1994 по 09.2005 (10 років 11 місяців)
ПАТ "Покровський ГЗК", Покров (видобування та збагачення марганцевої руди)

Посадові обов'язки: з 1994 року енергетик дільниці кар'єру, з 1997 року енергетик кар'єру, з 2001 по 2005 рік - головний енергетик кар'єру. В обов'язки входило електропостачання та організація безаварійної роботи гірничо-транспортного електроустаткування, складання заявок, своєчасне і якісне виконання ППР, організація оперативного усунення відмов у роботі електрообладнання та електричних мереж. Обслуговувалося 12 км високовольтних ЛЕП 35 і 6 кВ, 10 км високовольтних кабельних ліній (35 і 6 кВ), енергоспоживання обладнання більш 2 млн. кВт.год на місяць.

Освіта

Національний технічний університет України

Інститут післядипломної освіти, Київ
Вища, з 2013 по 2013 (1 місяць)

«Управління інноваційними проектами в сфері енергозбереження» - пройшов дистанційне навчання за спеціальністю «Управління інноваційними проектами в сфері енергозбереження». За результатами тестування виданий сертифікат Державного зразка.

Національний технічний університет України

Інститут енергозбереження та енергоменеджменту, Київ
Вища, з 2012 по 2012 (менш ніж 1 рік)

Пройшов професійну перепідготовку за спеціальністю «Енергетичний аудит». Виданий диплом, що засвідчує право ведення професійної діяльності в сфері енергетичного аудиту.

Санкт-Петербурзький державний економічний університет

Інститут додаткової освіти, Санкт-Петербург
Вища, з 2012 по 2014 (2 роки 1 місяць)

Пройшов навчання за програмою «Майстер ділового адміністрування» (МВА). За результатами захисту атестаційної роботи присвоєно кваліфікацію МВА.

Запорізький державний технічний університет

Електропривод і автоматизація виробничих процесів і технологічних комплексів, Запоріжжя
Вища, з 1988 по 1993 (4 роки 10 місяців)

Кваліфікація: «Інженер-електрик»

Знання і навички

MS Office Пользователь ПК AutoCAD Пользователь Internet sPlan Знание офисных программ Специалист в области энергетического менеджмента

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Спеціаліст в галузі енергетичного менеджменту. Загальний стаж 27 років, все на керівних посадах. Маю знаннями, підкріпленні успішною практикою за напрямками: енергоменеджмент, енергоаудит, енергетика, електрика, енергопостачання. Маю успішний управлінський досвід в тому числі в розробці, впровадженні та здійсненні технічного нагляду за новими проектами з урахуванням їх економічної доцільності, моніторингом та складанням звітів про їх ефективності з урахуванням відповідності законодавчим вимогам і намічених термінів виконання.
Маю високі комунікативні навички та організаторські здібності. Вмію працювати в команді, розумію цілі і завдання компанії, завжди дотримуюся корпоративної етики.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: