Резюме від 2 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7101025

Site Reliability Engineer, DevOps, Team Lead, 150 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Кривий Ріг
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інженер експлуатації інформаційних систем

з 09.2021 по нині (2 роки 8 місяців)
Роздрібна торгівля

Наразі працюю в секторі експлуатації інформаційних систем, ТОВ АТБ Маркет. Займаюся експлуатацією та розвитком близько п'ятнадцяти систем підприємства. В основні мої обов'язки входить безперебійна робота інформаційних систем, вирішення інцидентів системного рівня (третій рівень), публікація доробок ПО через Jenkins і написання нових pipeline, налаштування моніторингів в Zabbix, налаштування полігонів для тестування (Docker або безпосередньо в IIS), проведення навантажувальних тестів (K6+Grafana), а також взаємодія з іншими відділами у межах моїх компетенцій. З приходом в наш сектор нових співробітників проводжу їхнє навчання. Також під час відсутності начальника сектора, виконую його обов'язки.

Начальник бюро автоматизованих систем управління виробництвом

з 03.2019 по 09.2021 (2 роки 6 місяців)
АТ ПівдГЗК (Метінвест), Кривий Ріг (Гірнича промисловість)

Експлуатація та розвиток програмно-апаратного комплексу "Кар'єр" (MES система компанії Віст Груп) та супутніх модулів. Керував впровадженням на підприємстві ERP «Модуля автоматичної диспетчеризації та оптимізації» системи "Кар'єр" та оновленням програмного забезпечення "АРМ диспетчера Кар'єра" від етапу обговорення з бізнесом та написання технічного завдання до етапу перевірки працездатності та підписання акта виконаних робіт. У зв'язку з приходом у бюро нових співробітників проводив співбесіди та навчав їх основам нашої роботи.
У своєму бюро робив квартальні заявки на закупівлю матеріалів та обладнання у 1С, проекти бюджету на наступний рік, плани ліквідації обладнання, розробляв інвестиційні паспорти, робив накази по підприємству, розпорядження, регламенти та службові записки.
Зі своєю командою посів друге місце у конкурсі генерального директора МЕТІНВЕСТ, серед усіх підприємств холдингу, застосувавши інформаційні технології для вирішення проблеми в галузі екології.

Провідний інженер автоматизованих систем управління виробництвом

з 02.2017 по 03.2019 (2 роки 1 місяць)
АТ ПівдГЗК (Метінвест), Кривий Ріг (Гірнича промисловість)

Займався впровадженням нових програмних (Jenkins\ Ansible) та апаратних засобів. Писав скрипти з нуля для завдань автоматизації. Налаштовував мониторинги систем. Адміністрував сервери додатку (Windows Server) і бази даних (Oracle) Зв'язувався з виробниками обладнання, налаштовував файли конфігурації, оновлював прошивки пристроїв, знаходив помилки в системі і передавав інформацію розробникам, проводив навчання для груп співробітників підприємства по роботі в новій програмі.
Підготовляв аналітичні звіти та презентації на підставі отриманих даних із SQL запитів та даних у системі "Кар'єр". Створив у бюро систему спільного планування робіт, написав велику кількість інструкцій та схем для внутрішнього користування.

Інженер

з 02.2012 по 02.2017 (5 років)
АТ ПівдГЗК (Метінвест), Кривий Ріг (Гірнича промисловість)

Починав кар'єру з обслуговування АСУТП фабрик на одному з найбільших підприємств міста, що входять до холдингу МЕТІНВЕСТ. Через рік було переведено до бюро, на якому впроваджувалась нова автоматизована система гірничотранспортного обладнання "Кар'єр". До нашої зони обслуговування входило встановлення, заміна, налаштування конфігурації різних датчиків та контролерів на великовантажні самоскиди БелАЗ, екскаватори та господарський транспорт. Також ми надавали підтримку користувачам за системою "Кар'єр", і загалом за операційною системою Microsoft Windows та пакетом Microsoft Office. Крім того, ми займалися підтримкою та розвитком структурованої комп'ютерної мережі, ремонтом комп'ютерів, встановленням серверного обладнання та заміною комплектуючих у ньому.

Освіта

Криворізький національний університет

Факультет інформаційних технологій Спеціальність: комп'ютерні системи та мережі, Кривой Рог
Вища, з 2006 по 2011 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінг: майстерність комунікації та вирішення конфліктних ситуацій (Від МЕТІНВЕСТ)

2019

Тренінг: Лідерство та ефективна взаємодія в команді (Від МЕТІНВЕСТ)

2019

SQl Fundamentals course, SOLOLEARN

2020
Сертифікат

HTTP Course, Fundamenta

2023
Сертифікат

Introduction to JavaScript, Sololearn

2023
Сертифікат

The Linux Foundation, Prometheus

2023
Сертифікат

Основи Kubernetes, Prometheus

2023
Сертифікат

Google Cloud Essentials

2023
Сертифікат

Google Cloud Fundamentals: Core Infrastructure - Locales

2023
Сертифікат

Знання і навички

Groovy Jenkins Zabbix Git Docker SQL Адміністрування Windows Server IIS PowerShell BASH Адміністрування Linux Server Jira Confluence Grafana HTTP JavaScript Postman Load testing CI/CD Splunk K6 Ansible Troubleshooting Управління командою Google Cloud Platform YouTrack Terraform

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Technical Support Engineer, Project Manager, Coordinator, Team Lead
Дистанційно

Java software engineer, Team lead
160000 грн, Дистанційно, Київ

QA Engineer, QA Team Lead, Game Tester
60000 грн, Дистанційно, Київ, Інші країни

QA Engineer, QA Team Lead, translator
Дистанційно, Одеса

Trainee/Junior Software Engineer, Python Developer, DevOps engineer
Дистанційно, Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: