Резюме від 28 квітня 2024 PRO

Микита

Помічник маркетолога, молодший спеціаліст з маркетингу, створювач воронок продаж, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
19 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бармен

з 10.2023 по 12.2023 (2 місяці)
deily cuchine, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Рієлтор

з 02.2023 по 05.2023 (3 місяці)
Слон, агентство недвижимости, Одеса (Нерухомість)

Консультант по продукции

з 01.2023 по 03.2023 (2 місяці)
JTI (Japan Tobacco International), Одеса (Легка промисловість)

працював тютюновим експертом, інформуював користувачів, про продукцію компанії JTI.

Кур'єр

з 01.2023 по нині (1 рік 4 місяці)
Glovo, Одеса (Транспорт, логістика)

Офіціант

з 06.2021 по 08.2021 (2 місяці)
Apsheron, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Бариста

з 06.2020 по 09.2020 (3 місяці)
кавомашина (пересувна ков'ярня), Одеса (Роздрібна торгівля)

Освіта

ОНТУ

185 нафтогазова інженерія, Одеса
Незакінчена вища, з 2022 по 2026 (4 роки)

ЗОШ №43

Одесса
Середня, з 2011 по 2022 (11 років)

Знання і навички

Digital-маркетинг Розробка маркетингової стратегії Продуктивність Самостійне прийняття рішень Уміння аналізувати Побудова воронки продажу Приготування кавових напоїв Приготування коктейлів Логічне мислення Бажання вчитися і розвиватися Користувач ПК Користувач Internet Користувач ОС Windows Наполегливість Критичне мислення Уміння швидко засвоювати нову інформацію Здатність до навчання Аналіз цільової аудиторії Швидке прослуховування аудіокніг (до х3) User ChatGPT Стресостійкість Комунікабельність Відповідальність Креативність Тактичний маркетинг Google Ads Нейроні мережі

Додаткова інформація

Заинтересован в маркетинге и предпринимательстве, стараюсь развиваться в этих напрявлениях. Немного про меня, являюсь членом общественной организации, раньше занимался молодежной политикой и получил ценый опыт который помогает мне как в работе так и в жизни. был как социальным волонтером так и участвовал в комерческих проектах. работал в сфере общепита, где закалил свою стресоустроичиваость и навыки коммуникации. готов развиваться и адаптироваться под проект и команду при условии что мне будет интересна компании и ее проекты. в работе предпочитаю использовать последние тендеции и технологии, такие как AI, различный софт. считаю что максимальная эффективность в работе возможно только при учете глубоко понимания компании ее ценостей и прочего, поэтому сотрудник росшии с компанией и понимая все ее сильные и слабые стороны может быть эффективнее человека с опытом, но без индивидуального подхода. Я зацікавлений у маркетингу та підприємництві, намагаюся розвиватися в цих напрямках. Трохи про мене: я є членом громадської організації, раніше займався молодіжною політикою і отримав цінний досвід, який допомагає мені як у роботі, так і в житті. Був як соціальним волонтером, так і брав участь у комерційних проектах. Працював у сфері гром.харч., де загартував свою стресостійкість та навички комунікації. Готовий розвиватися та адаптуватися під проект і команду за умови, що мені буде цікава компанія та її проекти. У роботі віддаю перевагу використанню останніх тенденцій та технологій, таких як AI, різноманітне програмне забезпечення. Вважаю, що максимальна ефективність у роботі можлива лише за умови глибокого розуміння компанії, її цінностей та іншого, тому співробітник, який росте разом з компанією та розуміє всі її сильні та слабкі сторони, може бути ефективнішим за людину з досвідом, але без індивідуального підходу.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: