Резюме від 3 листопада 2022PRO

Эдуард

Шеф-повар, управляющий (запуск меню, аудит, товароведение, работа по ХАССП), 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Буковель

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Шеф-повар/Менеджер

з 05.2021 по 09.2021 (4 місяці)
Gastro Craft Cafe, Хмельницкий (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар/Менеджер
Перезапуск закладу !
Створення меню з особливими подачами та оформлені при гостях!

Су-шеф

з 09.2020 по 02.2021 (5 місяців)
BRG, Хмельницкий (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар/Управляющий

з 09.2019 по 10.2020 (1 рік 1 місяць)
Crann Pub, Хмельницький (Pub)

Шеф-повар

з 10.2017 по 12.2018 (1 рік 2 місяці)
Lounge Restoration Panorama, Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск кухни !

Шеф-Повар

з 12.2016 по 12.2017 (1 рік)
Ресторан Венеція, Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Суш-шеф

з 12.2013 по 12.2015 (2 роки)
Beef @ cake, Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)

З приходом звичайним кухарем до су-шефа та вивчення нових для себе вмінь та знань !

Шеф-Повар

з 12.2012 по 12.2013 (1 рік)
Паб завали Сюди, Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Повний запуск закладу підбір подач при гостях та офорлеля страв при гостя навчання персоналу !

Кухар/Суш-Шеф

з 01.2010 по 08.2011 (1 рік 7 місяців)
Moda Bar, Хмельницький (Комплекс (Нічний клуб,Лаундж кальянна,ресторан))

З звичайного кухаря який нічого не вмів в сушефи !

Кухар/Бармен

з 02.2009 по 10.2010 (1 рік 8 місяців)
Кафе Lemon, Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Боєвий опит !


Освіта

ХПП *9

Пекарь Тесто Дел, Хмельницкий
Середня спеціальна, з 2006 по 2010 (3 роки 8 місяців)


Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Кандидати у категорії
Кандидати за містами

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: