Резюме від 3 квітня 2023 PRO

Людмила

Інспектор відділу кадрів

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Нікополь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інспектор з кадрів

з 03.2019 по 09.2019 (6 місяців)
ТОВ "ПЗМО", Нікополь (Машинобудування)

Підбір персоналу. Оформлення прийому, переведення та звільнення працівників згідно трудового законодавства. Формування та ведення особових справ працівників, внесення змін пов"язаних з трудовою діяльністю.Оформлення кадрових наказів, та контроль за їх виконанням. Оформлення лікарняних листів. Видача довідок про трудову діяльність працівників. Вела облік надання відпусток, здійснювала контроль складання та дотримання графіків щорічних відпусток. Вела табельний облік робочого часу.

Начальник відділу кадрів

з 09.2016 по 03.2019 (2 роки 6 місяців)
ТОВ ВКП "Проммашконструкція", Нікополь (Машинобудування)

Підбір персоналу. Своєчасне оформлення прийому, переведення і звільнення працівників відповідно до трудового законодавства, положень інструкцій і наказів керівника підприємства. Організація та контроль за веденням кадрової документації.

Інспектор з кадрів

з 07.2005 по 12.2012 (7 років 5 місяців)
ТОВ "Нікопольський механічний завод", Нікополь (Машинобудування)

Оформлення прийому, переведення та звільнення працівників згідно трудового законодавства. Формування та ведення особових справ працівників, внесення змін пов"язаних з трудовою діяльністю.Оформлення кадрових наказів, та контроль за їх виконанням. Оформлення лікарняних листів. Видача довідок про трудову діяльність працівників. Вела облік надання відпусток, здійснювала контроль складання та дотримання графіків щорічних відпусток. Вела табельний облік робочого часу.

Освіта

Українсько - фінський інститут менеджменту і бізнесу

Менеджмент у невиробничій сфері, Нікополь
Незакінчена вища, з 1994 по 1997 (3 роки)

Менеджер з економіки, процес планування, організації, мотивації та контроль з метою досягнення координації людських, фінвнсових, природних і технологічних ресурсів, для ефективного виконання завдань.

Додаткова освіта та сертифікати

Нікопольський металургійний технікум

1990 - 1994

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Email M.E.Doc

Знання мов

Українська — середній

Додаткова інформація

Я відповідальна та уважна до деталей, поважаю думку інших, іду на компроміси, но при цьому вмію відстоювати свою точку зору. До праці відношусь з максимальною віддачою.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: