Резюме від 27 червня 2021 PRO

Elena

Керівник відділу, заступник директора, 27 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Бориспіль, Дистанційно, Київ, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Виконуюча обов'язки директора

з 11.2019 по 06.2021 (1 рік 7 місяців)
ДП "Біологічні ресурси України", Київ (наукові дослідження у галузі лісової екології)

Створення клієнтської бази, заключення угод з підприємствами, наукове керівництво роботами із підготовкою звітів з післяпроектного моніторингу (ППМ) планової господарської діяльності лісгоспів, згідно висновків ОВД

Головний природознавець

з 07.2019 по нині (4 роки 11 місяців)
ДП "Біологічні ресурси України", Київ (наукові дослідження у галузі лісової екології)

Післяпроектний моніторинг (ППМ), згідно Звіту ОВД та 6 п. Висновку ОВД видів флори і фауни, що занесені до Червоної книги України, вивчення впливу на види та оселища об’єктів Смарагдової мережі в місцях проведення планової господарської діяльності лісових господарств України, оцінка популяційного навантаження деревоживучих комах. Проведення дослідних робіт у польових умовах. Оформлення звітної документації.

Старший викладач кафедри розведення і генетики тварин факультету технології і переробки продуктів тваринництва Полтавської аграрної академії.

з 12.2018 по 07.2019 (7 місяців)
Полтавська аграрна академія, Полтава (Освіта, наука)

підготовка лекційного і методичного матеріалу, наукова робота, написання наукових статей

Заступник директора

з 03.2018 по 07.2019 (1 рік 4 місяці)
ТОВ «Гентріс ЛТД», клініко-діагностична лабораторія, Полтава (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Розробка і ведення сайту підприємства, його інформаційне наповнення. Підготовка рекламної продукції - візитки, буклети, прайси, створення акційних пропозицій та ін. Пошук потенційних замовників, робота з лікарями щодо спірних результатами аналізів, інтерпретація результатів, впровадження та популяризація нових діагностичних тест-систем. Відкриття кабінетів забору біологічного матеріалу «під ключ». Розробка посадових інструкцій, підбір кадрів, пошук нових партнерів по бізнесу, постачальників реагентів, витратних матеріалів та робота з ними, контроль за своєчасним і регулярним проведенням внутрішньолабораторного і міжлабораторного контролю якості проведених досліджень, оформлення звітної документації та ін.

Начальник відділу менеджменту і маркетингу

з 03.2016 по 08.2016 (5 місяців)
ТОВ "Нова діагностика", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Робота по залученню нових клієнтів, проведення презентацій, участь в проведенні рекламних кампаній лабораторії і розробці рекламної продукції, пошук приміщень для оренди під кабінети забору біологічного матеріалу

Завідувачка лабораторією генетики

з 12.2014 по 01.2018 (3 роки 1 місяць)
Інститут розведення і генетики тварин імені М.В.Зубця НААН, с. Чубинське Київської обла. (Освіта, наука)

Керівник наукових тематик з питань молекулярно-генетичного прогнозування придатності сперми кнурів до
кріоконсервації, генетики адаптаційних і етологічних особливостей бджіл української степової породи. Експертиза дисертаційних робіт за спеціальністю 03.0015 - генетика, член Ради із захисту дисертаційних робіт 03.00.15 - генетика і 06.02.01 - розведення та селекція сільськогосподарських тварин. Керівництво виконанням дисертаційних робіт (два аспіранта і докторант). Постійна робота в ПЛР-лабораторії, виконання наукових тематик, навчання технології проведення ПЛР-амплііфікації аспірантів відділу.

Начальник відділу біотехнології та відтворення

з 04.2013 по 02.2014 (10 місяців)
Інститут розведення і генетики тварин імені М.В.Зубця НААН, с. Чубинське Київської обл (Освіта, наука)

Керівництво науковими тематиками, що стосуються розробок в галузі біотехнології відтворення сільськогосподарських тварин: криоконсервація генеративних клітин (ооцитів, сперми), розробка розріджувачів для тривалого зберігання статевих клітин їх транспортування, отримання ембріонів запланованого статі і генотипу по генам продуктивності in vitro, не хірургічний метод отримання ооцитів, трансплантація ембріонів та ін.

Заступник директора з наукової роботи

з 12.2012 по 04.2013 (4 місяці)
Інститут розведення і генетики тварин імені М.В.Зубця НААН, с.Чубинське Київської обл. (Освіта, наука)

Керівництво науковим процесом, контроль за своєчасним виконанням запланованих тематик, укладання договорів із зацікавленими організаціями для отримання позабюджетних коштів, планування тематик міжнародних грантів, участь в конференціях, семінарах, конгресах, організація Круглого столу з питань збереження генофонду аборигенних підвидів бджіл Міжнародного конгресу з бджільництва "Апімондія - 2013 "

Заступник директора

з 08.2003 по 12.2012 (9 років 4 місяці)
ТОВ «Гентріс ЛТД», клініко-діагностична лабораторія, Полтава (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Створення фірми, що займається питаннями лабораторної діагностики (ІФА, ПЛР), проведення ДНК-діагностики в форматі "електрофорез" (в т.ч. кількісне визначення бактеріальної і вірусної навантаження - Real time PCR), експрес-бактеріологія, навчання персоналу. Вирішення питань (робота за сумісництвом): поставка обладнання та витратних матеріалів, вивчення споживчого попиту, ведення та наповнення сайту інформацією (публікація статей з питань медичної діагностики), впровадження в практику лабораторії нових діагностичних систем, навчання персоналу лабораторії, консультування лікарів з питань особливостей підготовки пацієнтів до дослідження, інтерпретації отриманих результатів аналізу.

Старший науковий співробітник, науковий співробітник, молодший науковий співробітник, лаборант

з 12.1986 по 12.2012 (26 років)
Інститут свинарства і АПВ НААН, Полтава (Освіта, наука)

Трудовий шлях починала з лаборанта віварію, маю досвід роботи з лабораторними тваринами (кролі, щури, морські свинки), проводила експерименти з вивчення впливу гормону росту свині на гіпофізектомованих щурів. Основні обов'язки: планування та проведення наукових експериментів. За період роботи в лабораторії генетики опанувала низку методик: екстракція і фракціонування білків гіпофізу, фолікулярної рідини, електрофоретичне розділення білків у поліакриламідних гелях з використанням різних методик фарбування та кількісного визначення, проведення імуногенетичних досліджень, виявлення генетичного поліморфізму великої рогатої худоби, свиней, бджоли медоносної (провідний фахівець в Україні, що займається питаннями популяційної, молекулярної та етологічної генетики Apis mellifera), засноване на використанні полімеразної ланцюгової реакції (ДНК ПЛР-ПДРФ, мікросателітна STR і фінгерпрінтний аналіз (ISSR, RAPD)). Володію методами біометрії, статистики та популяційно-генетичного аналізу з використанням пакета комп'ютерних програм.

Освіта

Полтавський Державний сільськогосподарський інститут

Зооветеринарний, зооінженер, Полтава
Вища, з 1988 по 1993 (5 років)

кваліфікація зооінженера

Додаткова освіта та сертифікати

Інститут розведення і генетики тварин НААН, с. Чубинське

2012 р. ступінь доктора сільськогосподарських наук, 03.00.15 -генетика

Україно-Китайський інститут Наук про життя, КНДР, м. Чжудзі провінції Чжедзян

2017, 9 міс. міжнародний сертифікат підтвердження проходження стажування за напрямком. «Молекулярна і популяційна генетика твари

Знання і навички

MS Excel MS Office

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Водійське посвідчення
Водій категорії В, стаж 18 років, Blablacar – амбасадор, відмінні навички водіння, маю власне авто

Особисті якості
Висока працездатність, відповідальність, професіоналізм, вміння ретельно виконувати монотонну роботу, висока вибагливість до себе, постійне підвищення рівня кваліфікації, самоосвіта, здатність швидко навчатися. Комунікабельність, організаторські здібності, вміння генерувати ідеї і шукати шляхи їх реалізації.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: