Резюме від 11 березня 2024 PRO

Каріна

Телеведуча, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Теле-, радіоведуча, кореспондент

з 08.2018 по 07.2023 (4 роки 11 місяців)
Регіональна філія Суспільного "Карпати", Івано-Франківськ (ЗМІ, медіа)

Працювала журналістом в новинному відділі. Знімала сюжети на різну тематику. Від соціальної до спортивної. Також займалася пошуком, підготовкою та зйомкою інтерв’ю. Окрім цього проводила радіоновини та теленовини. Працювала на посаді випускової. Редагувала тексти, готувала сценарії до випусків новин.

Освіта

НУ "ЛП"

Журналістика, Львів
Вища, з 2012 по 2018 (6 років)

Знання і навички

Користувач ПК Пунктуальність Користувач Internet Наполегливість MS PowerPoint Доброзичливість Дисциплінованість Корекція брів Ламінування брів Ламінування вій

Додаткова інформація

На роботу влаштовувалася без професійного досвіду. За 5 років досягла, як на мене, чимало. Працювала звичайним кореспондентом. З часом - радіоведучою. Потім два роки вела новини на телебаченні (працювала випусковою).
Серед моїх обов'язків - проведення 5-ти випусків новин в прямому ефірі. Також мала спільну програму із іншими ведучими. Прямий ефір тривав годину. Сценарії до новин готувала сама. Шукала необхідну інформацію, записувала коментарі. Це був досвід не лише ведення новин, а й підготовки до них. Складання сценарію, вичитка сюжетів інших кореспондентів, їхнє редагування. Окрім цього розуміюся у специфіці роботи кореспондента. Адже також знімала та готувала телесюжети. Якщо радіо, то й підготовка/редагування випуску новин і його проведення в прямому ефіру двічі на день.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: