Резюме від 19 квітня 2024

Максим

Администратор, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 05.2023 по нині (11 місяців)
Сіті рестобар, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота та навчання персоналу, контроль та дотримання стандартів обслуговування, відкриття та закриття закладу, контроль за дотриманням порядку та чистоти закладу, ведення каси, проведення інвентаризації, вирішення конфліктних та нестандартних ситуацій, доставка.
Також замовлення всієї барноі продукції, робота з постачальниками, спроби дістати як найвигідніші умови для закладу

Бармен

з 12.2021 по нині (2 роки 4 місяці)
Лаунж-бар «Хайп», Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Готування напоїв, робота з касою. Замовлення товару та прийом його. Бар відкритий, отже гості часто відпочивають на барі, тому часткове обслуговування гостей. Також введення первинної документації та робота з 1С. Редагування цін.

Власник

з 07.2021 по нині (2 роки 9 місяців)
Кав‘ярня «Купаж», Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення товару та робота з постачальниками. Бухгалтерія. Розвиток закладу, акції, поповнення асортименту. Контроль роботи на чесність та якість персоналу. Після особистих моментів продав як готовий бізнес. Сама кавʼярня працює і досі.

Администратор

з 02.2021 по 11.2021 (9 місяців)
Мушля, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботи закладу та офіціантів. Навчання персоналу. Робота з касою та ведення КОРО. Прийом доставки по телефону, логістика, та пакування страв. Виконання задач від керівництва. Робота з гостями. Вирішення конфліктних ситуацій. Також працював в свої вихідні там барменом, де моєю задачею було видача напоїв.

Власна справа, Шаурма

з 07.2019 по 11.2020 (1 рік 4 місяці)
Шаурма, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Перший досвід власної справи. Робота на процесі, замовлення всієї продукції. Бухгалтерія. Вирішення всіх операційних питань. Робота з гостями. Підбір постачальників за принципом ціна-якість. Причини закриття - це карантин, основним гостем був студент.

Администратор

з 01.2019 по 07.2019 (6 місяців)
Кафе “Sous”, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Основні обовʼязки були це контроль роботи закладу. Контроль стандартів обслуговування офіціанта, підбір та навчання персоналу, допомога в роботі якщо була така потреба, робота з гостями та конфліктними чи не стандартними ситуаціями, був долучений до розвитку закладу. Введення КОРО. Робота з касо. Вирішення задач поставлених керівництвом.

Официант

з 02.2017 по 08.2017 (6 місяців)
Вареничная «Балувана Галя», Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування за стандартами, дотримання чистоти закладу, стажування молодих колег. Більш детально дізнався про методи продажів, та на високому рівні знав стандарти обслуговування

Офіціант

з 08.2016 по 03.2017 (7 місяців)
Кафе “HZ” (хочу з’їсти), Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Моїм основним обовʼязком на цій посаді було професійне обслуговування гостей за всіма стандартами обслуговування. Додаткові продажі та дотримання чистоти закладу.

Додаткова освіта та сертифікати

Проходив курси сомільє у Києві.

3 заняття

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК Введення первинної бухгалтерії, початкова робота з 1С. Комунікабельність Управління командою Лідерство Ведення CRM Користувач 1С Управління рестораном Інвентаризація Пунктуальність

Додаткова інформація

Я позиціоную себе, як комунікабельний співробітник, вмію працювати в команді. Можу підтримати теми, пов‘язані не лише з роботою. Вважаю себе компетентним в сфері громадського харчування, щодня поновлюю свої знання, пов’язані з даною сферою. Пунктуальний, відповідальний, люблю вирішувати проблеми, які на перший погляд здаються нелегкими. Готовий до нового. Вмію працювати в надважких графіках, без вихідних, якщо є така потреба. Від роботи, насамперед, очікую гідну заробітню плату, можливість розвитку та кар‘єрного росту, реалізації нових ідей, щоб робота приносила задоволення, стала хобі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: