Олеся

Керуюча в готельно-ресторанний комплекс, 65 000 грн

Розглядає посади:
Керуюча в готельно-ресторанний комплекс, Керуючий рестораном
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
53 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Буковель, Івано-Франківськ, Львів, Ужгород, Яремче

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуюча готельно- ресторанним комплексом

з 02.2025 по 06.2025 (4 місяці)
«Мольфар», Шаян (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуюча котеджним містечком в керуючій компанії

з 11.2022 по 03.2023 (4 місяці)
Фенікс Релакс Парк., Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Додаткова інформація

Мої навички:
Швидкий результат: виводжу об’єкти в плюс за 3–4 місяці.
Системний підхід: розробляю стандарти обслуговування, посадові інструкції, логістику процесів.
Концепції, які «зачіпають»: вважаю, що для любого обʼєкту потрібно створювати історію і концепцію що привертають аудиторію
Вирішення конфліктів:з гостями, персоналом, партнерами — без скандалів.
Чому я?
- Розумію ваш бізнес зсередини — після року роботи знаю його краще за власників.
- Не обіцяю — роблю. Навожу порядок у хаосі.


Звертайтеся, якщо:
- Потрібен керівник, який вміє все— від декору страв до фінансової звітності.
- Хочете, щоб про ваш заклад говорили
Коротко. Просто. По суті .
Якщо інші не справляються — це мій профіль.
ДОСВІД
11.2022-03.2023 Phoenix Relax Park операційний директор котеджного містечка.
2013-2016 Гірськолижний комплекс “Плай” Управляюча комплексом.
2008-2009 Готельно-ресторанний комплекс “Шешори” Управляюча комплексом.
2004-2005 Відпочинковий комплекс “Гуцульска гражда” Управляюча комплексом. Запуск з нуля.
2003-2004 Ресторан “Сім поросят” Управляюча рестораном. Запуск з нуля.
Підбір, координація, мотивація, контроль та навчання
персоналу
Контроль за якісним обслуговуванням гостей
Проведенні планових та поза планових інвентаризацій
Розробка та впровадження стандартів роботи та бізнес-
процесів, а також їх контроль
Підбір, координація, мотивація, контроль та навчання
персоналу
Контроль за якісним обслуговуванням гостей
Проведенні планових та поза планових інвентаризацій
Розробка та впровадження стандартів роботи та бізнес-
процесів, а також їх контроль

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати