Резюме від 24 листопада 2021

Ігор

Шеф-бариста, технолог харчового виробництва, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Богуслав, Дистанційно, Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог

з 06.2018 по 06.2021 (3 роки)
Syrup A&I, Київ (Виробництво натуральних сиропів)

1. Розробка рецептур та побудова технологічних процесів виготовлення сиропів і соусів, для власної кав'ярні (протестовано та впроваджено понад 100 смаків).
2. Розробка технологічних рецептур рослинного молока з різних видів горіхів.
3. Розробка проекту "Гель-кава" з різних видів кавових зерен (новий та ще невідомий продукт харчування).
4. Розробка натуральних джемів без цукру.
5. Обсмаження кави на виробництві.

Власник

з 06.2018 по 05.2021 (2 роки 11 місяців)
ФОП Коряков, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування кав'ярнею, розробка технологічних карт, навчання персоналу, робота з постачальниками, обсмаження кави (ростери: Probat 15kg; Has Garanti 15kg)

Технолог з обсмаження кави

з 06.2017 по 04.2018 (10 місяців)
Компанія CoffeeIn, Київ (Кавове виробництво)

"Конвекційний ростер Rokka" Обсмаження кави, контроль якості, створення блендів, проведення капінгів, ведення звітності, навчання персоналу.

Шеф-бариста

з 04.2013 по 03.2017 (3 роки 11 місяців)
ФОП Рассадіна, Київ (мережа кав'ярень)

Обсмаження кави (ростер Технолог), керування мережею кав'ярень, навчання та пошук персоналу, розробка технологічних карт, ведення звітності.

Освіта

ВМУРоЛ "Україна"

Інженерно-технологічний факультет; спеціальність: інженер-технолог харчової промисловості (диплом спеціаліста), Київ
Вища, з 2010 по 2014 (4 роки)

Керівник харчового виробництва, ресторану, кафе тощо. Розробка технологічних карт, контроль якості харчових продуктів, розробка інноваційних продуктів харчування, проектування виробництва, кафе, ресторану.

Білоцерківське вище професійне училище будівництва і сервісу державний професійно-технічний навчальний заклад

Кухар-кондитер, Біла Церква
Середня спеціальна, з 2008 по 2010 (2 роки)

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Хоббі - шахи, кулінарія, подорожі : )
Досягнення: проект гель-кава ; проект рідкий джем (за 3 роки розробив і протестував у власній кав'ярні понад 100 смаків).
Подобається відкривати нові технології виробництва продуктів харчування та вдосконалювати старі. Проводив експеременти з технологією обсмаження кави.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: