Резюме від 21 вересня 2021 PRO

Анатолій

Креативний копірайтер

Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Засновник, модератор

з 02.2020 по нині (4 роки 3 місяці)
”Хліб з Маслом" - фейсбук-майданчик для продажу об'єктів мистецтва, Київ (Мистецтво СММ Арт Комерція)

Винайдення ідеї / Створення сторінки / неймінг та айдентика / розробка правил участі у групі / комунікація з аудиторією / онлайн-стрімінг на актуальну тематику / просування групи / модерація публікацій / допомога учасникам групи у купівлі-продажу картин та інших об'єктів мистецтва /

Автор і розробник гри

з 09.2018 по 12.2019 (1 рік 3 місяці)
"Розбір Людини" / "Human Disassembly" настільна психологічно-трансформаційна гра, Київ ((ігри, психологія, розваги, штучний інтелеткт, IT, нейромережі))

Винахід ідеї / Концепція гри / Неймінг / Айдентика / Розробка та написання правил гри / Копірайтінг для 36 карт модальностей та створення 405 карт людських якостей / Переклад контенту 3-ма мовами Eng, Укр, Рус / дизайн усіх елементів гри / пошук підрядників і виробництво гри / підготовка гри до презентації на краудфаундинговій платформі INDIGOGO зокрема супровідні тексти аглійською мовою а також відеоролик гри / Опис гри як корисної моделі а її елементів як промислових зразків для патентування / Презентація гри інвесторам / Проведення переговорів та продаж майнових авторських прав на цю гру

Бренд консалтінг бренд девелопмент

з 04.2018 по 08.2018 (4 місяці)
MR PROFI сервісний салон-магазин техніки Apple, Глобус, Киев, Київ (Ремонт, тех-обслуживание / Mac book, IPhone и др. техники Apple)

Аналітика / Розробка позиціювання / Винайдення концепцій бренду та їх презентація / Неймінг / Слогани / Бренд ID / Розробка gideline book з дизайн системою та інфографікою / Розробка корпоративного героя / Статегічне планування по просуванню бренда на ринці / аналіз конкурентів / креативні рішення для локальної комунікації послуг /

Засновник, креативний директор, гейм-дизайнер, проджект лід, копірайтер, сторітелер

з 09.2010 по 06.2017 (6 років 9 місяців)
Fast Film Fest / GoodAppsTeam / SmartApp etc., Київ (организация фестиваля фильмов, киноиндустрия, разработка мобильной игры, геймдев, разработка приложений, IT)

Наразі, я вирішив об'єднати тут кілька проектів, адже вони насичені за обсягом різних завдань, але не профільні щодо вакансії: 
FastFilmFest - це флешмоб-фестиваль фільмів, що створені за 1 день. Я автор ідеї, розробник ідентики, контенту, режисер і артдиректор промо-роликів, модератор фейсбук-сторінки, офіційного сайту фестивалю та співорганізатор його проведення.
GoodAppsTeam / SmartApp - це гейм-девелоперські компанії. У цих компаніях я розробляв низку ігрових проектів та застосунків в т.ч. платформер для смартфонів "Conquest The Comet" / "Підкорення Комети", дитячу ММО-стратегію з відкритим онлайн світом "Світ Чудиків", застосуноки “Lockscreen, “планетарний калькулятор”, також окремо розробляв настільні ігри “VanDerArt”, “Psycholocation” etc.
 Для компютерних ігор я робив усе починаючи із розробки ідеї, сюжету та сценарію гри/ геймплею / Створення ДизДоку / Побудування робочого пайплайну у джирі / аджайлі / канбані для постановки ТЗ та моніторингу їх виконання / Постановка ТЗ / Праця з 3D артістами дизайнерами і аніматорами та композитором як Креативний директор / з програмістами Unity C# як проджект-лід / працював також як концепт-артіст / розробник персонажів / і звісно ж як копірайтер

Сценарист / сторібордист, віддалена робота

з 04.2010 по нині (14 років 1 місяць)
ProVideo Продакшн-Студія, Київ (Відеопродакшн)

Написання сценаріїв для комерційних відеороликів та кліпів / розробка ідей для роликів / слогани / створення сторібордів / Як приклад: копірайтінг для серії соціальних відеороликів про "Гендерну рівність" для Міністерства Інформаційної Політики у 2018 році / презентації / участь у тендерах

Засновник, режисер, оператор, відеомонтажер, креативник

з 09.2009 по 12.2011 (2 роки 3 місяці)
BasedOnAir креативний продакшн, Київ (Відео-продакшн / медіа-продакшн)

Креативні рішення та зйомка й продакшн відеороликів для брендів: Diagostiny, British American Tabacco, LG, OTP bank, клубів ХЛІБ та Dynamo Lux

Senior копірайтер

з 04.2008 по 03.2009 (11 місяців)
PUBLICIS VISAGE Мережева рекламна агенція, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Ведення брендів: 
Sanofi Avensis (Ношпа, Essentiale Forte, Festal, Magne B6, Кордарон, Депакін, Біполан etc.), Nestle (Bіstroff, Coffee-Mate), Johnson(Pronto, Raid, Off, Autan, Mr. Muscle, Glade etc.), L'Oreal, Garnier, Tetra pack, Промоушн самого агенства для "хеад-офісу"/ 
Функції: Співпраця з креативним директором та арт-директором / розробка креативних рішень / розробка ідей роликів / неймінг/ слогани / розробка сценаріїв відеороликів / підготовка та участь у проведенні презентацій рекламних рішень кліенту / курування зйомок роликів / супервізорство роботи копірайтерів текст-мейкерів

Senior копірайтер

з 11.2005 по 05.2006 (6 місяців)
KAFFEINE рекламна агенція / холдинг "Індустрія Коммунікацій" /, Київ (Реклама PR)

с 11.2005 по 05.2006 (6 месяцев)
, Киев ()
Ведення брендів: “Red Bull”, “Rosava”, “Opel”, “FLY”
Івент-кампанія для мобільного оператора “Life” 
Виграні тендери: “JNS” ( репозиціювання бренду “Jeans”), “Rosava” (full service), 
Участь у тендерах: “Gorenie”, “Sitronics”, “Samsung”, “GA”, “Ukrtelecom”. 
Креативні рішення / позиціювання-репозиціювання / брендінг, стратегічне планування рекламної кампанії / промоушн / івенти / підготовка презентацій / тексти для радіороликів / адаптації ТБ-роликів зокрема RedBull / брейншторми з креативним директором і арт-директором / неймінг / написання контенту.
 Участь у "Канських Левах" / “Cannes Lions” - з роликом та інтернет флеш-банером: "Перший Український Бренд, що підкорив Світ" (соціальна реклама на 20-ту річницю Чорнобильської катастрофи)

Кріейтер-копірайтер на фрі-лансі

з 04.2004 по 12.2010 (6 років 8 місяців)
Рекламні агенції: Десятка, Horus, FreeBrand, BeHappy, AdCell, Олег і Єва etc., Киев, Київ (Реклама, Public relations, BTL, event-marketing)


Креативні ідеї та рішення рекламних кампаній брендів / неймінг / слогани / брендінг / креатив для івентів / написання сценаріїв корпоративних івентів та промо-акцій / контент / ідеї та сценарії для радіо і ТБ-роликів / стратегія просування продукту/ 
“RUUKKI”,” Whirlpool”, “Diksor Estate”, “Brocard”, “Миронівський Хлібопродукт”, “President" (молочної країни), розробка позиціювання для “More”, “Camel” (JTI), івент на відкриття “МУЗТОРГ”, ребрендінг “ТЕЛЕНЕДЕЛЯ", неймінг для Мега-молу "БЛОКБАСТЕР", фітнесс центру "АКВАРІУМ", котеджного містечка "Greenwich Hill", etc.

Креативний копірайтер

з 03.2004 по 10.2004 (7 місяців)

ARC-Ukraine / Promotion Technologies BTL підрозділ мережевої агенції D’Arcy SMG, Київ (Реклама, BTL, маркетинг событий)

Ведення брендів: “UMC”, “Jeans” (у т. ч. "Джинс DJ Парад), “Phillip Morris”, “Gillette” (у т.ч. "Gillette For Women VENUS"), “Whirlpool”, “FOXTROT”, “OLIMP”, “5 Kapel”, “Samba”, “Fantasy”, “Vinko”, “Укрпромбанк”, “Whiskas”, “Mars”, “Кірієшкі”, “Samsung”, “SAP”. 
Сценарії та концепції для різноманітних BTL активностей / івенти, сценарії TVC роликів / радіо-роликів / слогани / неймінг / підготовка брифів / написання рекламних та піар-текстів, статей тощо

Креативний Директор

з 08.2003 по 02.2004 (6 місяців)
TRANSPARANT Рекламна Агенція IMC, Київ (Event-marketing / BTL / реклама / корпоративні події / айдентика / інфографіка / сувенірка)

Клієнти: “Eric’s Beershtub”,” EDEM”, “Олександрія-Хліб”, “BOSH”, “Astel”, “UKRNAFTA”, “Pan Skovoroda”, “Велика Ложка”, “Nouvelle” etc. 
Позиціювання / брендінг / стратегічне планування рекламної кампанії / розробка й проведення івентів і промо-акцій / підготовка і проведення презентацій / тексти для радіо-роликів / написання контенту / ідеї для промо / робота з дизайнерами

Ігротехнік, розробник політичних стратегій та креативних ідей соціального спрямування

з 11.2001 по 01.2012 (10 років 2 місяці)
АМУПП (Ассоціація Молодих Українських Політологів та Політиків) / Вуличне Телебачення / УНП (Ю. Костенка) / ПРП / НАША УКРАЇНА, Київ (Суспільство / політика / держава)

Я за фахом є політологом, а за родом своєї діяльності - рекламістом. Отже мені доводилось час від часу брати участь у тих чи інших політичних акціях в т.ч. у якості їх розробника. Одного разу навіть розробив концепцію політичного утворення з нуля: це був блок Людмили Супрун "Український Регіональний Актив" (УРА). Вони так і не взяли навіть 3-х відсотковий бар'єр. Для Української Народної Партії (Ю.Костенка) розробляв акцію для сумської області, для Партії Зелених акцію на озері Тельбін - обидві ці кампанії мали екологічне спрямування... etc.
Не буду перераховувати все. Тим більш, що це не є наразі актуальним, але просто зазначу, що маю певний рівень розуміння у побудові іміджевих та рейтингових стратагем, кампаній та наративів. Який відносно нещодавно (у 2018-19 роках) вдосконалював, відвідуючи зайняття у Центрі Політичної Освіти при Інституті Майбутнього)
Також я є розробником настільної гри "DIGNITY REVOLUTION" / Революція Гідності у партнерстві з "Музеєм Майдану" (яка вийшла у 3-й тур конкурсу "УКФ", але нажаль так і не була подана на остаточний відбір, через обставини, які не залежали від мене).

На сьогоднішній день я є поза політикою (настільки, наскільки це можливо в сучасних умовах для людини з толерантно-патріотичною позицією)).

Автор статей / кореспондент

з 01.2001 по 07.2018 (17 років 6 місяців)
Журнали AirPort / ArtUkraine / Кореспондент / Сінема / Команда / та ін, Київ (журналістика / СМІ / преса /)

Написання статей на різну тематику

Освіта

НаУКМА Національний Університет "Києво-Могилянська Академія"

ФГСН (Факультет Суспільно-Гуманітарних Наук), Київ
Незакінчена вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Мейджор / основний фах: філософія

Майнор / додатковий фах: політологія

Додаткова освіта та сертифікати

Totoro-Garden gallery / studio / contemporary artist ()

2001 - 2021 ( 20 років працюю / творю / беру участь у виставках / роблю події / як contemporary artist

Знання і навички

Adobe Photoshop Adobe Illustrator Adobe After Effects Adobe Premiere Pro MS Office Cinema 4D Adobe Unity Final Cut MODO Розкрій тканини Рисование: графика / живопись и на планшете Logic Pro Користувач Mac OS Користувач графічного планшету

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Кажуть, копірайтер - це той, "хто за словом до кишені не лізе". Але, як на мій погляд, це не точне тлумачення. Копірайт - це створення інтелектуальної власності, шляхом генерування креативних ідей і наративів. Фундаментом для цих ідей має бути позиціювання. Доречі, для визначення правильного позиціювання бренду (від продукту - до країни, або людини) існують спеціальні інструменти. 
Каркасом, що окреслює межі цих ідей - є обрана стратегія комунікації. Яка походить від розуміння очікувань цільової аудиторії і tone of voice найбільш прийнятного для неї. А також безперечно грунтується на повазі до своєї аудиторії.
Саме за таких передумов з'являється можливість для вдалого копірайту - який є поєднанням відчайдушної фантазії із холодним розрахунком.
Я у дитинстві виростав на книжках, адже їх було безліч, а телевізор у нас був надто раритетний, щоби його дивитися. Тому мені завжди легко давалися слова. Через це я хоч і маю паралельний хист як художник, або дизайнер все ж таки переважно заробляв на життя саме написанням текстів. Я рано пішов працювати у рекламу і "дослужився" до позиції старшого копірайтера у парі топових мережевих агенцій. Там я швидко зрозумів і мав можливість закріпити на власному досвіді, що текст без ідеї - ніщо. Отже усьому передує ідея.
Я не завжди і не тільки був "копірайтером" чи навіть креативним директором - тому моє CV дивлячись на відносно недавні позиції може видатися не зовсім профільним. Але це не так. У мене було загалом майже 10 років, щоби осягнути все, що треба й не треба про копірайтінг. Потім я пішов собі далі, у власні проекти. Але зараз повертаюся, адже генерування ідей - і похідних від них текстів, роликів, івентів ітд - це напевне єдина річ, яку я можу робити дійсно професійно.

А ще люблю малювати концептуальні картини. 
Взагалі люблю красу, в т.ч. жіночу. Красивий гол у футболі...
Також дуже ціную час проведений з сином. 
Відчуваю потребу щось винаходити, явно не утилітарне, наприклад повітряну яхту.
А ще розробляти настільні ігри. Споживаю науко-місткі передачі на ютьюбі. 
Фанат космічної тематики. За Екологію в т.ч. у Свідомості людей. 
За свободу самовираження.

Отаке-то...)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: