Резюме від 23 жовтня 2023 PRO

Костянтин

Технічний директор

Вік:
45 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технічний директор

з 04.2019 по нині (5 років 1 місяць)
ФОП Ткач, Ніжин (Деревообробка та виготовлення каркасних будинків.)

• Оцінка стану існуючого обладнання та механізмів, розрахунок та погодження кошторису ремонтних робіт, вибір постачальників комплектуючих та виконавців робіт. Розробка та обґрунтування (економічне та технічне) інвестиційного проекту закупівлі обладнання, яке застаріло або не підлягало відновленню. Як результат створення необхідного парку обладнання та підготовка виробничих приміщень (загальною площею біля 2000м2) з випередженням графіку на 30%. Завдяки створенню та ефективній роботі команди фахівців, а також вдалим технічним рішення по ремонту обладнання, скорочено на 40% витрати заплановані власниками.
• Розробка стандартів що до технічного обслуговування обладнання та механізмів. Контроль дотримання графіків з технічного обслуговування та планових ремонтів обладнання, техніки, транспорту, механізмів, електроустановок, електрообладнання та мереж відповідно до встановлених вимог.
• Запроваджені стандарти якості для усіх етапів виробництва розроблені форми звітів та визначено відповідальних за контроль. Завдяки тому, що усі працівники приймали участь у обговоренні стандартів підприємства досягнули зацікавленості у цілях підприємства та комунікацію між усіма рівнями для постійного удосконалення виробничих процесів.
• Створення виробничих підрозділів необхідних для виготовлення запланованих виробів. А також служб та підрозділів забезпечення життєдіяльності підприємства в цілому.
• Підбір та навчання кваліфікованого персоналу. Створення кадрової політики підприємства.
• Завдяки енергетичному аудиту та вчасному виконанні заходів спрямованих на досягнення енергоефективності зменшено витрати на сезонне опалення на 50%.
• Розширено географію поставок сировини (кругляк сосна), чим покращили якість сировини та зменшили витрати на закупівлю, в середньому на 15%. Заключено договори поставок та організована логістика вхідної сировини та матеріалів
• Розроблено технічну документацію на виготовлення 3 типів модульних каркасних будинків, два з яких вже виробляються та реалізуються. Комунікація з замовниками на усіх етапах виробництва та клієнт орієнтованість зменшує кількість рекламацій та допомагає удосконалювати стандарти якості.

Технічний директор

з 01.2016 по 04.2019 (3 роки 3 місяці)
Індастрі, Бровари (Виробництво електричного обладнання та пультів)

Організація виробництва електричного обладнання та устаткування для сфери житлового та промислового будівництва, сільськогосподарських , гірничодобувних, харчових підприємств.
•Формування відділів, виробничих ділянок та мобільних ланок для монтажних та пуско налагоджувальних робіт.
•Закупівля обладнання та устаткування, проведення тендерів та заключення договорів постачання.
•Підготовка виробничих приміщень. Організація робочих місць. Розробка та контроль виконання правил техніки безпеки.
•Отримані необхідні дозволи від контролюючих державних служб, та супровід під час перевірок.
•Підбір та навчання кваліфікованих працівників, розробка інструкцій та штатних розкладів, формування команди фахівців. Розробка програми по зацікавленню усього штату працівників в орієнтації на споживача. Проведення спільних презентацій та нарад. Ознайомлення замовників з процесами на виробництві.
•Керування змінами в технічних завданнях на виробництво, по ініціативі замовника.
•Оптимізація технологічних процесів та розробка алгоритмів автоматизації обліку на базі програмного комплексу 1С8.3:УПП.
•Розроблено та оформлено Технічне завдання для ІТ компанії, що втілювала наш реліз.
•Реалізовано автоматизований внутрішній документообіг та розрахунок собівартості продукції.
•Автоматизовано формування замовлень матеріалів у постачальників, що зменшило витрати на зберігання та зменшило суму капіталу у незавершеному виробництві та залишках матеріалів.
•Автоматизація розрахунку вартості обладнання, замовлених по індивідуальних схемах. Що при умовах великої конкуренції дало змогу скоротити час надання цінової пропозиції. Для відділу продаж це ще й надало можливість вести більш гнучку політику орієнтовану на клієнта. Як наслідок більший рівень задоволеності замовників.
•Залучивши до процесу, команду фахівців різних відділів розроблені стандарти якості підприємства. Періодичні спеціальні наради по аналізу та вдосконаленню цих стандартів.
Здобутком вважаю, постійні замовлення від лідерів своїх галузь таких як: Південний ГЗК, Північний ГЗК, КиївХліб, Агрофірма Світанок, КиївЕлектромонтаж, СМУ3 Київ, ЖК Інтергалбуд та багато інших підприємств.

Технічний директор

з 06.2005 по 01.2016 (10 років 7 місяців)
ТОВ "Інстал-Електро", Київ (Виробництво кабельної продукції, виробів з пластмаси. Монтажні та проектні електротехнічні роботи)

Виробництво кабельної продукції, виробів з пластмаси. Монтажні та проектні електротехнічні роботи

- Організація роботи підприємства та запуск нових підрозділів
контроль усіх технологічних процесів виробництва від поставки сировини та комплектації до відправки готової продукції; Розробка та впровадження стандартів якості на підприємстві відповідно до ISO 9001.
- Контроль ведення документації по обліку та руху комплектуючих і сировини. Впровадження систем автоматизованого обліку виробничих процесів, матеріалів, сировини, продукції та ін. Створення системи звітів.
- Розробка регламентів оцінки та аналізу технічного стану обладнання, механізмів, мереж та будівельних конструкцій. Планування заходів щодо планового та аварійного технічного обслуговування.
- Розробка інвестиційних проектів модернізації виробництва.
- Пошук постачальників комплектуючих для альтернативної енергетики, залучення іноземних інвесторів, участь у виставках, Будівництво СЕС
- Забезпечення виробничих підрозділів актуальною виробничою документацією.
- Вдосконалення системи управління якістю;

Комерційний Директор

з 09.2004 по 06.2005 (9 місяців)
ТОВ «Вілла-С», Київ (Представництво в Україні польської гуртової компанії “MORS” з майже 50 філіалами у Польщі, яка займається продажом електротехнічної, світлотехнічної та кабельної продукції. Філіалів в Україні на 2004р – чотири у Києві, Запоріжжі, Львові та Рівному.)

Організацовано навчання ключових співробітників у Польщі;
У філіалах в Україні: організовано торгівельні представництва, забезпечення транспортом, організація центрального склад у м. Києві, налагоджені поставки товарів з головного складу у Польщі м.Гдиня, та заключені договори з поставок Української продукції. Строк відкриття філіалів в Україні від запланованого власниками скорочено на 50%

Освіта

Національний Технічний Університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

Факультет електроенерготехніки та автоматики. Диплом Спеціаліста за спеціальністю «Електромеханіка», Київ
Вища, з 1995 по 2002 (7 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Київський Національний Університет Будівництва та Архітектури, курс проф. підготовки у сфері сертифікації енергетичної ефектив

2019р, 4 місяці

Знання і навички

1С УВП SketchUp Autodesk Revit Autodesk Підбір, організація та контроль роботи кваліфікованих робітник Розробка та впровадження стандартів якості на підприємстві Впровадження систем автоматизованого обліку виробничих процесі Розуміння правил складання та використання технічної документац Планування заходів що до технічного обслуговування обладнання Експертні знання у сфері енергетичного аудиту і енергозбереження Розробка та впровадження стандартів якості на підприємстві від O Впровадження систем автоматизованого обліку виробничих процесі Впровадження систем автоматизованого обліку.

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: