Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 8 квітня 2024

Іванна

Керуюча, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Рахів
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Рахів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Бернар Іванна Миколаївна
Дата народження: 17.06.1982
Адреса : Закарпатська обл., м. Рахів , вул. Хресто-Воздвиженська 60
тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: працевлаштування за професією керівника супермаркету
Ключові вміння та навички : вмію організовувати роботу підлеглого персоналу, забезпечувати виконання всіх цілей та завдань. Висока відповідальність, особиста гідність. Відчуття нового та вміння йти на розумний ризик, творчо розв'язувати проблеми, сміливість у прийнятті рішень. Висока працездатність , постійне прагнення бути кращою і робити все як найдосконаліше. Комунікабельність ,здатність установлювати контакти. Стійкість до стресу , нестандартне мислення. Дисциплінованість та зібраність. Ведення повного обліку документації.
Досвід роботи :
Період та назва організації :
16.07.2002 -06.06.2005 Рахівський КООП Універмаг
Пос ада : продавець, менеджер
Функціонал : обслуговування покупців , показувати товари, консультувати щодо конструктивних особливостей. Співпраця з постачальниками, закупка товарів.
01.07.2008-02.02.2010 СПД Паращак Василь Васильович
Посада : офіс-менеджер
Функціонал : прийняття замовлень , контроль доставки товару до клієнта , здача каси експедиторів та торгових представників, формування маршрутного листа.
23.11.2011-14.03.2014 ТзОВ Торговий дім Аванта
Посада: менеджер з постачання
Функціонал: зберігання та постачання товарів, оформлення угод з компаніями партнера, пошук товарів за вигідною вартістю,здійснення закупівель ,контроль доставки товару на об'єкт.
24.03.2014-17.05.2017 ТзОВ Аванта-Іф
Посада : директор супермаркет
12.07.2017-27.07.2012 Сільпо Фуд
Посада : заступник керуючого магазину
Функціонал:
11.08.2017-21.05.2018 ТзОВ Стиль-Д
Посада : керуюча магазину
22.05.2018-
Посада :керуюча магазину Супермаркет Гастроном Центральний
Функціонал:
Керує діяльністю працівників магазину, спрямованою на забезпечення процесу обслуговування покупців. Готує заявки на поставку товарів, контролює ритмічність надходження товарів та їх відповідність поданим заявкам. Перевіряє наявність супровідних документів, сертифікатів відповідності, посвідчень про якість та відповідність товарів чинним стандартам та вимогам. Контролює додержання працівниками магазину вимог щодо збереження товарів та належного рівня обслуговування, правил і культури торгівлі, порядку розрахунків з покупцями, оформлення цінників на товари з урахуванням реквізитів. Вживає заходів щодо прискорення обороту товарів, усунення товарних втрат.
Організує вивчення попиту на види товарів та послуг, які задовольняють потреби споживачів. Впроваджує прогресивні форми торгівлі та методи продажу товарів. Забезпечує умови для одержання покупцем інформації про наявність товарів, їх ціну, якість та споживчі властивості. Оперативно розглядає скарги покупців і вживає заходів щодо усунення порушень та недоліків у роботі працівників магазину. Раціонально використовує торговельні площі та забезпечує торговельним і технологічним обладнанням відповідно до рекомендованих норм та вимог щодо охорони праці, захисту навколишнього середовища, протипожежного захисту, санітарних правил.
Забезпечує працівників магазину форменим та спеціальним одягом, що відповідає санітарним та естетичним вимогам. Контролює виконання працівниками правил експлуатації устаткування, обладнання, ваговимірювальних приладів. Створює сприятливі умови для виявлення творчої ініціативи працівників, досягнення високих результатів роботи та підвищення продуктивності праці. Організує підвищення кваліфікації персоналу. Контролює санітарно-технічний стан торговельних та складських приміщень відповідно до вимог санітарних норм і правил, впорядкованість і чистоту прилеглої території.
Створює умови для забезпечення зберігання товарно-матеріальних цінностей, грошей у касах, торгово-технологічного устаткування та обладнання. Приймає пропозиції та розробляє заходи щодо поліпшення комерційної та фінансово-господарської діяльності, раціонального використання матеріальних, трудових та фінансових ресурсів, бере участь у розробленні заходів щодо економічного та соціального розвитку колективу, укладанні колективного договору. Виконує зобов’язання та забезпечує додержання умов колективного договору. Оцінює ефективність трудової діяльності працівників та вирішує питання щодо матеріального та морального їх заохочення. Веде обліково-звітну, статистичну та іншу встановлену документацію, контролює складання звітності та своєчасне її подання працівниками магазину.
Освіта :
Період та назва навчального закладу
2000-2002 Мукачівський Кооперативний фінансово-комерційний технікум
Спеціальність: товарознавець-комерсант
2003-2007 Львівська комерційна академія
Спеціальність: товарознавець-комерсант
Навички роботи на компютері:
Середній рівень : добре володію MS Word, Excel;

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати