Резюме від 15 вересня 2023 PRO

Олексій

Інженер-технолог

Вік:
39 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник зміни/начальник відділення

з 10.2010 по 07.2021 (10 років 9 місяців)
ВАТ "Акрон", Великий Новгород (Хімічна промисловість, фармацевтика)

За останні 12 років, я набув досвіду в хімічній промисловості , починаючи з роботи апаратником виробництва азотної кислоти до начальника відділення цеха карбаміда. З цих 12 років, десять років на посаді інженерно-технічного робітника - начальника зміни та начальника відділення. Приймав участь в пуска-налагоджуванні трьох цехів карбаміда , від пуску першого насоса до отримання готового продукта. Також в процесі роботи я слідкував за дотриманням підлеглими охорони праці, ведення норм технологічного режиму, стану обладнання. Також моїми обов'язками було, ведення технологічного режиму з мінімальними витратами сировини, матеріалів, енергії. Вносив пропозиції в удосконалення технологічного процесу для зменшення витрат сировини, матеріалів , енергії та одночасно збільшення кількості продукції що випускається. Своєчасно й оперативно взаємодіяв з суміжними цехами, службами, диспетчером для безперебійної, сталої роботи обладнання та виробництва в цілому.

Начальник зміни

з 01.2008 по 09.2010 (2 роки 8 місяців)
"Концерн Стірол", Горлівка (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Починав з роботи апаратником виробництва азотної кислоти, завершив начальником зміни цеха азотної кіслоти. В процесі роботи я слідкував за дотриманням підлеглими охорони праці, ведення норм технологічного режиму, стану обладнання. Також моїми обов'язками було, ведення технологічного режиму з мінімальними витратами сировини, матеріалів, енергії. Вносив пропозиції в удосконалення технологічного процесу для зменшення витрат сировини, матеріалів , енергії та одночасно збільшення кількості продукції що випускається. Своєчасно й оперативно взаємодіяв з суміжними цехами, службами, диспетчером для безперебійної, сталої роботи обладнання та виробництва в цілому.

Освіта

Український Державний Хіміко-технологічний Університет

Технологія неорганічних речовин, Дніпро
Вища, з 2005 по 2009 (4 роки)

Додаткова інформація

Я впевнений, що мої знання, досвід допоможуть компанії, де я буду працювати, стати ще кращою, ефективнішою, економічно сильнішою.

Схожі кандидати

Інженер-технолог
Полтава

Інженер-технолог з буріння та КРС
60000 грн, Полтава, Київ

Інженер-технолог
Полтава, Глобине , ще 2 міста

Інженер-технолог
Полтава

Інженер-технолог, механік
Полтава, Інші країни, Дистанційно

Инженер-технолог
Полтава

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: