Резюме від 28 серпня 2022 PRO

Ольга

Начальник лабораторії, інженер-технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Змінний технолог, начальних лабораторії з контролю виробництва

з 11.2009 по нині (14 років 6 місяців)
Хмельницька макаронна фабрика, Хмельницький (Харчова промисловість)

1) Керівництво проведення дослідних та дослідно конструкторських робіт пов'язаних з виробничою діяльністю підприємства
2) Організація роботи з удосконалення виробничих і технологічних процесів
3) Розроблення планів робіт і технічні завдання на розробки, які виконуються лабораторією
4) Організація проведення хімічних аналізів, фізико-хімічних, механічних іспитів і інших досліджень з метою забезпечення лабораторного контролю відповідності якості сировини, матеріалів, напівфабрикатів і готової продукції діючим стандартам, технічним умовам
5) Розроблення методики, інтрукції з поточного контролю виробництва на робочих місцях, здійснення контролю за правильним і точним виконанням його працівниками лабораторії
6) Організація чіткого ведення лабораторних аналізів і іспитів
7) Аналіз виникнення невідповідної продукції, оформлення актів невідповідності причини і рішення для її усунення
8) Очолювання роботи з розробки і впровадження у виробництво нових видів продукції, рецептур, методів лабораторного контролю
9) Встановлення нормів розходу матеріалів, сировини
10) Створення висновків про відповідність якості сировини, матеріалів що надходять на підприємство чинним стандартам, технічним умовам, оформлення докуменів для предьявлення притензій постачальникам

Технік технолог, майстер вафельного відділення, майстер цукрового відділення

з 08.1995 по 08.2009 (14 років)
Хмельницька кондитерська фабрика, Хмельницький (Харчова промисловість)

1) Забезпечення виконання змінних виробничих завдань дільницями та бригадами, додержання встановленої технології виробництва виробів виконання робіт, ритмічний випуск продукції високої якості
2) Органзіація своєчасної підготовки виробництва, раціональне завантаження та роботу устаткування
3) Організація оперативного планування виробництва
4) Аналіз результатів виробничої діяльності дільниці, бригади за зміну
5) Оформлення первиних документів з обліку робочого часу, виробітку, заробітної плати, простоїв
6) Забезпечення оперативного обліку просування продукції відповідно до технлогічного процесу та за робочими місцями, виконання виробничих завдань
7) Контроль якості продукції на відповідність діючими нормативним документам

Освіта

Національний університет харчових технологій

Харчова технологія та інженерія, Київ
Вища, з 2006 по 2009 (3 роки)

Національний університет харчових технологій

Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів, Київ
Вища, з 2006 по 2009 (3 роки)

Кам'янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості

Технік-технолог хлібопекарного, кондитерського та макаранного виробництва, Кам'янець-Подільський
Середня спеціальна, з 1991 по 1995 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Семінар "Перехід системи управління безпечністю харчових продуктів у відповідність до стандарту ISO 22000:2018"

2019

Семінар "Приведення системи управління підприємством у відповідність до стандарту ISO 9001:2015"

2017

Cертифікат внутрішнього аудиту системи менеджменту якості, виданий органом сертифікації персоналу української асоціації якості

2020

Всеукраїнська асоціація пекарів, член технічного комітету (ТК 153 "Хлібобулочні та макаронні вироби") -

2020

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, пунктуальність, доброзичливість, відданість, ввічливість, кооперативність

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: