Резюме від 8 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7401876

Програміст 1C (BAF), SQL, Python, 80 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Програміст 1С (BAF)

з 04.2015 по нині (9 років)
IT

Управління торговим підприємством 1.2
Управління виробничим підприємством 1.3
Управління аграрним підприємством 1.2
Управління торгівлею 2.3
Управління торгівлею 3.1
Роздрібна торгівля 2.0 та 2.2
Бухгалтерія Елеватора, млина та зернотоку 1.2
BAS Бухгалтерія Елеватора, млина та зернотоку 2.0
Конвертація даних 2.0
Бухгалтерія підприємства 1.2
BAS Бухалтерія для України 2.0
Платформи 7.7, 8.1, 8.2, 8.3.

Програміст 1C

з 05.2003 по 03.2015 (11 років 10 місяців)
Товариство з обмеженою відповідальністю, Вінниця (IT)

Виправлення гігантської кількості помилок у роботі нестандартної конфігурації і все шляхом глибокого аналізу. Розробка нових систем управлінського контролю та обліку. Консультування на навчання користувачів. Створення різноманітних звітів на базі СКД.
Створення звітів у форматі XML для завантаження у Мед.Ок.
Обслуговування клієнтів по програмно-технічному забезпеченню системи 1С: Підприємство версій 7.7–8.2. Розробка та удосконалення графічних форм, елементів інтерфейсу, документів, довідників, журналів, обробок, звітів, друкованих форм. Надавання консультацій на віддаленому доступі або по телефону.
Аналіз та програмування 1С-7.7, підтримка розподіленої бази даних, оновлення конфігурацій 1С-8.2:Бухгалтерія і УТП, та створення додаткових звітів в 1С:Підприємство 7.7 та 8.2.
Виправлення помилок в спеціалізованій конфігурації на платформі 7.7. Надання консультацій користувачам. Навчання нових користувачів. Ремонт вічно проблемного комп’ютерного обладнання.
Розробка та впровадження інформаційно-технологічних проектів, підтримка та консультування користувачів , конфігурування та адміністрування 1С-7.7.
Адміністрування та конфігурування 1С-7.7, підтримка розподілених баз даних тощо. Навчання та консультування користувачів.

Освіта

ВНТУ

Інженер-електронік, Вінниця
Вища, з 1996 по 2002 (6 років)

Навички програмування на Basic, Pascal, C.
Вільна робота за комп'ютером. Розуміння системного обладнання та інфрастурктури. Основи економічних знань та менеджменту. Розуміння технологічних процесів та способів їх опису. Проектування технологічних ліній виробництва.

Додаткова освіта та сертифікати

Python разработка - с нуля до профессионала. Python 3

https://www.udemy.com/certificate/UC-18e0ec89-f2f8-4073-a5db-9151f916f60f/

Data Science и Machine Learning на Python 3 с нуля

https://www.udemy.com/certificate/UC-58525c54-6a14-412e-a0bd-a12a2147ac43/

Практический курс для новичков по T-SQL и SQL Server

https://www.udemy.com/certificate/UC-38dfbbf8-98c3-486e-bd42-ff12dd271363/

Знання і навички

1С УТП 1С УВП XML Python JSON Роздріб 2.0 або 2.2 Бухгалтерія млина, мукомольного заводу та елеватора Платформа 8.1-8.3 Платформа 7.7 HTML, CSS, HTTP-query/answer, Reat API SQL, T-SQL, PL-SQL Конвертація даних 2

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Польська — початковий

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація

Вітаю вас, я, вимираючий вид програмістів! А все тому, що якщо глянути на рейтинг мов програмування (https://dev.ua/news/reitynh-mov-1708330900 ), то в першій десятці немає такої мови, як 1С і не буде, оскільки це вузько спеціалізована платформа, як SAP.
Коли я починав свою кар’єру, то справжні програмісти з факультетів програмування змушені були вивчати 1С, щоб заробляти гроші, а через десять років ситуація змінилися і вони почали кидати 1С, оскільки за знання справжніх мов програмування в ІТ-компаніях платять значно більше. А тепер основи програмування 1С викладають студентам економічних факультетів але 90% з них навіть не будуть працювати бухгалтерами. Бухгалтерів дохрена і більше, а фіндиректором одразу не беруть, тому студенти успішно звалюю в ІТ-компанії тестувальниками, проектними менеджерами, бізнес-аналітиками, ейчарами, розробниками чат-ботів, менеджерам, тощо. І все заради того, що вирости там до CEO, СFO, CMO, CVO, COO.
Працюю за принципом «Теорія без практики мертва, а практика без теорії сліпа!». Тому коли не знаю, як зробити, то залажу в теорію або займаюся аналізом, а коли знаю як зробити, то не гребую протестувати отриманий результат.
Як кажуть: «Що знаєш – за плечима не носиш!»

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: