Резюме від 21 квітня 2024 PRO

Антон

Приемщик, кладовщик, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Комірник

з 12.2022 по нині (1 рік 5 місяців)
Продуктовий, Дніпро (Роздрібна торгівля)

Приймання товару від постачальників по накладній. Фактичний розрахунок постачальників. Розміщення товару на складі та на полицях торгового залу. Робота за косою торгового залу.

Продавець, Адміністратор, Комірник, Керуючий магазином

з 02.2014 по 10.2022 (8 років 8 місяців)
ФОП, Дніпро (Роздрібна торгівля)

Управління та контроль роботи персоналу магазину з 9 чол. на 300 м2, також виявлення потреб, рішення нагальних питань торгової точки для виконання поставлених планів та цілей. Кар'єрний ріст: продавець, адміністратор, директор магазину. Замовлення та прийняття товару в 1С підприємство, нарахування зп. Проведення інв з ТСД. Оформлення, контроль проведенная інв., списання, оприбуткування, проведення інкасації, розходних касових ордерів. Контроль усіх поточних процесів.

Освіта

ПДАБА

ТЖЗБ, Дніпро
Вища, з 2010 по 2015 (5 років)

Знання і навички

MS Excel MS Word 1С:Підприємство

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Особисті якості: не маю шкідливих звичок, до роботи відношуся з повною відповідальністю та самовіддачею. Сам добропорядний та надіюсь на добропорядність від працедавця.Якщо вас зацікавило моє резюме будь ласка напишіть мені будь яким зручним для вас способом бо дуже багато дзвінків від кол-центрів які мене не цікавлять.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: