Резюме від 18 вересня 2021 Файл

Михайло

Художник

Вік:
42 роки
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Київ, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Шмельков Михайло Олександрович
т. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Місце проживання: Одеса (є можливість переїзду)

Освіта:

1. 2006 - Південноукраїнський Державний педагогічний університет ім. К. Д. Ушинського. Художньо-графічний факультет (магістр)
2. 2021 - Одеський Національний Морський Університет. Факультет портового інжинірингу (бакалавр)
3. 2021 - водій електронавантажувача

Професійний стаж:
1. Два роки праці у меблевій галузі на посаді "дизайнер-продавець" ("Ювентус", "BRW Київ"). До функціональних обов'язків входило: консультування клієнтів у торговій залі, продаж готової продукції та створення дизайн-проектів за розмірами приміщення замовника з розрахунком вартості виробу та послуг.
2. Один рік праці на посаді "художник-оформлювач" у "Епіцентр К". До функціональних обов'язків входило: проектування, виготовлення та розміщення рекламної продукції у торговій залі; написання від руки цінників формату А1. У 2013 році приймав активну участь у перебудові торговельного центру Одеса 1 та відкритті торговельного центру Львів 2. Після відкриття ТЦ Львів 2 місяць тимчасово виконував обов'язки начальника Відділу внутрішньої реклами. До функціональних обов'язків входило: розробка технічного завдання та списання необхідних витратних матеріалів для виготовлення рекламної продукції, взаємодія з керівниками торгових відділів.
3. Два роки праці на промисловому виробництві у Польщі
4. З листопада 2020 та по теперішній час працюю на посаді "дизайнер (художник-конструктор)" у "METRO Cash&Carry". До функціональних обов'язків входить: обслуговування двох торговельних центрів ТЦ 12 та ТЦ 31 (позмінний графік). Проектування та виготовлення POS матеріалів локального змісту (технічне виготовлення, роздрук, плотерна порізка) та розміщення POS матеріалів загального зразку по мережі. Верхолазні роботи під час монтажу декорацій та прайсштанг. Монтаж банерів на стелажах у торговій залі. Взаємодія з Центральним офісом, замовлення у ЦО рекламної продукції а також взаємодія з постачальниками з питань замовлення торговельного обладнання та витратних матеріалів для обладнання торгової зали та створення рекламної продукції.

Володіння ПК: CorelDRAW, Adobe Photoshop, Pro100, Exel, Word
Мова: Англійська - В2, Польська - В1, Німецька - А1

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: