Резюме від 15 травня 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7518437

Головний юрисконсульт, керівник підрозділу

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

ІВАНСЬКА ОЛЕНА АНАТОЛІЇВНА

Бажана посада: Керівник відділу, головний спеціаліст/юрисконсульт.
Очікуваний рівень заробітної плати: від 30 000 грн/мiс.
Дата народження: 01 серпня 1981 року
Проживання: м. Київ
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сімейний стан: одружена, маю двох дітей
Освіта – повна вища:
1998-2001 - Донбаський гірничо-металургійний інститут м. Алчевськ, Луганської області. Отримала вищу освіту 1 ступеня акредитації за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію юриста.

2001-2004 - Луганська академія внутрішніх справ МВС імені 10-річчя незалежності України. Отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію юриста.

Додаткова освіта:
2011 рік - Інститут Економічних досліджень - пройшла навчання за програмою «Державні закупівлі в Україні, про що отримала відповідний сертифікат.
2021 рік – за результатами складання іспиту на рівень володіння державною мовою отримала сертифікат про володіння державною мовою на рівні вільного володіння другого ступеня, серія УМД № 00057901 від 19.11.2021 року.

Досвід роботи:
Травень 2017 року по 02.09.2020 року – Підприємство всеукраїнської громадської організації онкоінвалідів «Спілка онкоінвалідів «Інлюкс» - єдиний юрисконсульт підприємства. Правове забезпечення господарської діяльності установи; участь і розробка господарських договорів; юридична експертиза проектів договорів по всім цивільно-правовим правочинам; юридичний захист прав і законних інтересів установи; ведення презентаційно-позовної роботи (складання претензій, позовів, апеляційних та касаційних скарг); представництво організації і захист інтересів підприємства в різних контролюючих, правоохоронних та державних органах, представництво в загальних, адміністративних та господарських судах першої, апеляційної та касаційної інстанціях. Робота з тендерами (оскарження, тощо).
З грудня 2012 року по травень 2017 року займалась приватною юридичною практикою представництва інтересів фізичних та юридичних осіб на підставі цивільно-правових договорів.
Червень 2011 – грудень 2012 року – Київське міське відділення Фонду соціального захисту інвалідів – начальник відділу правової роботи (секретар комітету з конкурсних торгів): правове забезпечення господарської діяльності установи; участь і розробка господарських договорів; юридична експертиза проектів договорів по всім цивільно-правовим правочинам; юридичний захист прав і законних інтересів установи; ведення презентаційно-позовної роботи (складання претензій, позовів, апеляційних та касаційних скарг); представництво організації і захист інтересів підприємства в різних контролюючих, правоохоронних та державних органах, представництво в загальних, адміністративних та господарських судах першої, апеляційної та касаційної інстанціях, контроль та організація роботи відділу правової роботи та інших підрозділів відділення Фонду, організація та проведення тендерних процедур.
З грудня 2010 року по червень 2011 року займалась приватною юридичною практикою представництва інтересів юридичних осіб на підставі цивільно-правових договорів
Лютий 2010 – травень 2010 ВАТ «Сєвєродонецьке АТП-10920» - комерційний директор, (додатково виконувала обов’язки начальника юридичної служби: - правове забезпечення господарської діяльності підприємства; участь і розробка господарських договорів; юридична експертиза проектів договорів по всім цивільно-правовим правочинам; юридичний захист прав і законних інтересів підприємства; ведення претензійно-позовної роботи (складання претензій, позовів, апеляційних та касаційних скарг); представництво організації і захист інтересів підприємства в різних контролюючих, правоохоронних та державних органах, контроль та організація роботи комерційної та юридичної служб).
Липень 2009 – лютий 2010 приватна юридична практика, діяльність: надання юридичних послуг фізичним та юридичним особам в області цивільного, господарського, адміністративного права щодо складання договорів, написання претензій, скарг, позовних та інших заяв, представництва в загальних місцевих, адміністративних та господарських судах першої, апеляційної та касаційної інстанціях, захист прав та законних інтересів в державних органах.
З березня 2008 по липень 2009 Відділ державної виконавчої служби Сєвєродонецького міського управління юстиції у Луганській області — начальник відділу у порядку переведення з Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України зі збереженням 9-го рангу державного службовця.

2004-2008 - Департамент державної виконавчої служби Міністерства юстиції України, головний спеціаліст (контроль за діями територіальних органів ДВС та виконанням рішень, підготовка та погодження документів на реалізацію, взаємодія з ВР, КМУ, СБУ, МВД, тощо).

2002-2004 - Відділ державної виконавчої служби Соломянського районного управління юстиції в м. Києві, старший державний виконавець, функціональні обов’язки: примусове виконання рішень суду, щодо стягнення заборгованості з фізичних та юридичних осіб, звернення стягнення на майно боржників, реалізація арештованого та заставленого майна, представництво в судах.
2000-2002 - Відділ державної виконавчої служби Стахановського міського управління юстиції в Луганській області, державний виконавець, функціональні обов’язки: примусове виконання рішень суду, щодо стягнення заборгованості з фізичних та юридичних осіб, звернення стягнення на майно боржників, реалізація арештованого та заставленого майна, представництво в судах.
1998-2000 - ГТОВ «Спецзахист» - юрист (правове забезпечення господарської діяльності підприємства; участь і розробка господарських договорів; юридична експертиза проектів договорів по всім цивільно-правовим правочинам; юридичний захист прав і законних інтересів підприємства; ведення претензійно-позовної роботи (складання претензій, позовів, апеляційних та касаційних скарг); представництво організації і захист інтересів підприємства в різних контролюючих, правоохоронних та державних органах, контроль та організація роботи комерційної та юридичної служб).
Загальний стаж роботи 22 роки.
Професійні навички:
— володію комп’ютером (MS Office (Excel, Word), інтернет), вільне користування законодавчими базами та правовими програмами
— знання законодавства України;
— навички ведення договірної роботи;
— уміння проводити переговори;
— навички ведення повного правого забезпечення діяльності організації;
— навички ведення претензійно-позовної роботи;
— досвід комплексного юридичного супроводу діяльності організації;
— досвід представлення інтересів клієнтів в різних інстанціях;
— навички складання різних юридичних документів;
— досвід колективної роботи;
— досвід роботи на керівних посадах;
— досвід досудового вирішення конфліктів інтересів;
— досвід проведення перевірок роботи підрозділів.
— досвід підготування та надання відповідей на запити (депутатів, органів влади),
— досвід прийому громадян та розгляду звернень.
— досвід роботи з реєстрами.
— Знання мов: українська – володію на рівні вільного володіння другого ступеня, російська – вільно володію; англійська та німецька – рівень А2.

Особисті якості:
Відповідальність, чесність, комунікабельність, уважність до деталей, дисциплінованість, психологічна та фізична стійкість, пунктуальність, відповідальне ставлення до роботи, вміння працювати в команді, самостійному прийнятті рішень, досвід роботи з людьми на керівній посаді, наполегливість у досягненні результату та відстоюванні власної точки зору, активність позиції, здатність до протидіяння впливу оточення, практичність. Товариська, відкрита, навички спілкування розвинуті добре, швидко навчаюсь новому.
Додаткова інформація:
Сімейний стан: одружена
Діти: так, двоє.
Водійське посвідчення: так.
Можливість відряджень: ні
Хобі: музика, малювання, мистецтво, кулінарія.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: