Резюме від 13 березня 2023 Файл

Роман

Директор отеля, гостиничного комплекса, CEO, CVO, COO

Вік:
43 роки
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дніпро, Київ, Львів, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

СИДОРЕНКО РОМАН

ДОСВІД РОБОТИ:

Компанія: ТОВ «Аква Рест».
Посада: Директор заміських комплексів
«Дача на Десні» та «Зелений Мис».
Період роботи: 04.2019 – по теперішній час.
Обов'язки:
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ: Організація безперебійної операційної,
комерційної та адміністративної діяльності
Дата
комплексів.
народження:17.01.1976
Планування бюджетів та розробка планів
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
заходів, спрямованих на збільшення прибутку.
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
місто: Київ
Контроль підтримки системи внутрішньої комунікації.
вид зайнятості : Повна Підбір та управління командою професіоналів.
Розробка та впровадження стандартів обслуговування.
ОСВІТА: Залучення та взаємодія з постачальниками та
контрагентами.
ВНЗ: Харківський державний
університет харчування та торгівлі. Компанія: Кафе-пекарня «Будинок Хліба».
Спеціальність: Менеджмент організації Посада: Директор (співзасновник).
громадського харчування та торгівлі (магістр). Період роботи: 02.2010 – 12.2018.
Рік: 2010. Обов'язки:
Планування бюджету та розробка плану
ВНЗ:Національний технічний університет
заходів, спрямованих на збільшення прибутку.
"Харківський політехнічний інститут".
Спеціальність: Еколог (бакалавр).
Визначення цінової політики.
Рік: 1998. Створення та забезпечення системи обліку в
компанії.
ЗНАННЯ МОВ: Проведення аналізу діяльності компанії та ефективності
Українська - вільно. бізнесу, визначення проблемних зон, зон розвитку.
Російська - вільно. Підбір персоналу та керування командою.
Англійська – В1. Аналіз організаційної структури, бізнес-
процесів та схеми взаємодії команди.
КОМП'ЮТЕРНІ НАВИЧКИ: Розробка та використання системи мотивації
співробітників з урахуванням цілей
MS Office.
підприємства. Моніторинг та аналіз ринку
R-Keeper.
конкурентного середовища.
Aiko.
1C. Пошук та взаємодія з постачальниками.
Profit.
B52.
Компанія: ГРК "Бетау" (Казахстан).
Посада: Керівник проекту готельно-ресторанного комплексу.
КЛЮЧОВІ КОМПЕТЕНЦІЇ: Період роботи: 09.2014 – 04.2017.
Обов'язки:
Лідерство. Планування робіт із проекту.
Аналітика. Координація та контроль оперативної взаємодії учасників проекту.
Проактивність. Оптимізація витрат та використання більш сучасних систем звітності.
Комунікабельність
Контроль графіку реалізації проекту.
Стресостійкість.
Аналіз та коригування розробленої проектної документації.
Співробітництво.
Реалізація ефективного використання наявних площ з
Прагнення до
розвитку
урахуванням конструктивних обмежень.
Компанія: Мережа ресторанів "Фанера Проджект".
Посада: Керуючий ресторанами «Жовток» та «Банку». Період
роботи: 07.2012 – 01.2015.
Обов'язки:
Операційне управління всіма підрозділами та діяльністю
ресторанів.
Систематизація кількісного та якісного розвитку мережі: пошук
та оцінка локацій для нових закладів, прорахунок окупності.
Розробка та впровадження схем з оптимізації фінансових
витрат.
Комунікація з директорами та адміністраторами ресторанів.
Контроль за дотриманням стандартів якості співробітниками.
Участь у вирішенні спірних чи конфліктних питань.

Компанія: Kharkiv Palace Premier Hotel 5*.
Посада: Директор The Terrace гриль-ресторан.
Період роботи: 05.2011-05.2012.
Обов'язки:
Відкриття готельного комплексу м. Харків у історичному центрі
міста. Створення служби ресторанного сервісу (СРС).
Підбір та керування командою понад 100 співробітників.

Компанія: Готель «Прага 4*».
Посада: Операційний Директор. Період роботи: 07.2007-
08.2011.Компанія: Боулінг - центр №1 "MAXIMYM" (Харків,
Донецьк).
Посада: Генеральний директор.
Період роботи: 07.2007-08.2011.

ДОДАТКОВА ОСВІТА:
Baykalove.center-Центр розвитку особистості. Курс "Майстер
переговорів" (2020).
P.S:  Школа системного бізнесу "Бізнес-конструктор". 2-місячна
програма "Виконавчий директор" (2018).
Пройшов усі ступені розвитку у  Лайф та бізнес коучинг. Школа менторингу та коучингу
ресторанному бізнесі від бармена до "Master Coach Ukraine" (2017).
операційного директора мережі. Маю досвід  Digital Marketing. Digital Marketing Institute-IMB Academy, SMM
specialist (2016).
відкриття ресторану, готелю з "0", проводив
 Майстер Клас Олександра Висоцького: "Перезавантаження
ребрендинг, брав участь у різноманітних
компанії чи як створити довгострокову стратегію" (2016).
фестивалях.  Майстер-Клас Найджела Ріснера: “Роль лідера в епоху
Працював переважно у великих постійних змін”(2015).
ресторанних, готельних мережах, що  КA Group. Як перейти від бачення до перемоги, від місії до
розвиваються. майстерності (2015).
Маю досвід роботи у великих корпораціях та  Тренінги для бізнесу, управління персоналом та особиста
точкових ресторанах, комплексах. ефективність
 керівника. "Мотиваційне управління" та "Особиста
Відправляю резюме з метою отримання ефективність керівника" (2014).
цікавої роботи у новій, успішній компанії.  Baykalove.center-Центр розвитку особистості. Тренінг
Бажаю проявити свої навички в організації "Ефективне управління персоналом" (2012).
роботи та процесів, застосувати свої знання,  Командоутворюючий екстрим-тренінг «Через терни до
реалізувати свої ідеї до концепції розвитку зірок» (2007).
компанії.  Тренінг «Продаж на 100%» (2007).
Готовий до інтенсивної та цікавої роботи,  Тренінг "Психологія продажів" (2006).
нового колективу, постійного розвитку себе
як особистості та професіонала.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: