Резюме від 22 квітня 2024 Файл

Анастасия

Руководитель отдела

Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ОСВІТА
Київський національний торговельно - економічний
університет ( КНТЄУ) I 2003 — 2009 рр.
Спеціальність: менеджмент готельно – ресторанного
бізнесу ( диплом магістра)

Он-лайн курс «Be do it» - IT – рекрутер I 2022 р.

Он-лайн курс «Go IT» - HTML – верстальник I 2022 р.

КОМАРЕНКО АНАСТАСІЯ ДОСВІД РОБОТИ
ЛЕОНІДІВНА Reikartz Hotel Management - менеджер проєктів
12.2019 - 10.2020 рр.
Фахівец ь  Аналітична діяльність: планування показників
Дата народження: 01.1986 р. (37 виручки та контроль видаткових показників
років)  Проєктна діяльність: відкриття ресторану з
Сімейний стан: заміжня, дитина нуля( починаючи від підбору локації і її аналізу
Бажаний графік роботи: до повного запуску)
Віддалена робота, повний  Планування, замовлення та повна співпраця з
робочий день. Готова до постачальниками
відряджень.  Розробка фінансових моделей нових закладів
Бажана заробітня платня:  Повний операційний контроль ресторанів
40000-50000 грн. Досягнення:
 Запустила в роботу ресторан і паралельно
ПРО СЕБЕ керувала операційною діяльністю 5 закладів
Шукаю нову професію, роботу для  Долучила та підписала контракти з 2-ма
реалізації своїх організаторських постачальниками на виробництво посуду та
здібностей. Мені подобається текстилю
динамічна офісна робота в компанії, PESTO CAFE - керуюча рестораном 09.2017 - 09.2019 рр.
не менше ніж віддалена робота. Досягнення:
Основний досвід роботи керівником  Рентабельність ресторану 20-23 %
ресторанів, маю досвід роботи  Отримала можливість запуску проєкту з нуля
менеджером по запуску проектів. Di CASA – керуюча мережею піцерій 10.2015 -
Завдяки попередньому досвіду 07.2017 рр.
роботи я навчилася легко Досягнення:
спілкуватися з різними людьми та  Успішний кризовий менеджмент
ефективно організовувати себе, свій  Запуск Сatering – виробництво і реалізація на
час і простір, процеси, а також їх НСК “Олімпійський”
учасників.  Відкриття другого мережевого ресторану і
керування обома
КОНТАКТИ Декретна відпустка 12.2011 - 10.2015 рр.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Tequila House – керуюча рестораном 08.2011 - 12.2011
рр.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Marrakesh – менеджер ресторану 05.2008 - 05.2011 рр.
Анастасия Комаренко Липський Особняк – хостес 08.2006 – 05.2008 рр.
_i_l_i_m_a_
НАВИЧКИ
 Управління персоналом до 50 осіб;
 Підбір персоналу;
 Ведення документообігу;
 Планування і контроль бюджету;
 Ведення перемовин з замовниками та ділова
переписка;
 Швидкий пошук інформації в мережі;
 Організаційні навички;
 Грамотна розмовна та письмова мова;
 Програма “R-Keeper” і 1С;
 Тайм-менеджмент;
 Локальний маркетинг;
 Робота зі складом, замовлення, контроль та
оптимізація залишків;
 Проведення інвентаризацій;
 Робота з постачальниками;
 Досвідчений користувач ПК. Впевнене володіння
пакетом MS Office (Access, Excel, Power Point, Word,
WordPad), робота з електронною поштою,
соціальними мережами;
 Знання англійськоЇ мови – рівень В1( середній).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: