Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 березня 2024

Євген

Адміністратор ресторану, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор рецепції готелю

з 10.2021 по 05.2023 (1 рік 7 місяців)
Hvoya, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

-поселення і виселення з номера;
-реєстрація і прийом оплати від постояльців;
-допомога в наданні потрібної інформації;
організація додаткових послуг;
-ведення обліку вільних номерів;
здійснення online бронювання;
-координація роботи різних технічних служб готелю;
-організація виписки і видача постояльцям потрібних бухгалтерських документів.

Бармен

з 05.2021 по 09.2021 (4 місяці)
Бар "Pomost 511", Варшава (Готельно-ресторанний бізнес)

-Спілкування з гостями та видача барної продукції
-Здача зміни менеджеру

Адміністратор, Старший бармен

з 12.2020 по 03.2021 (3 місяці)
ресторан "Горний кристал", Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

З початку сезона був на Горному Кристалі, потім відкрили "Пан Банош"
-Організація роботи персоналу залу;
-Координація роботи служби доставки;
-Контроль якості видаваємого продукта;
-Контроль чистоти залу та бару;
-Складання закупів на бар
-Складання барної продукції;
-Проводження внутрішніх тренінгов;
-Ведення касової зміни;
-Проводення переобліків.

Старший бармен

з 09.2016 по 05.2017 (8 місяців)
Шале дю монт, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

2 сезони по 7 місяців
-Создавання барної карти
-Приготування продукції бару
-Обслуговування гостей
-Складання затишку для гостей
-Робота з Р-кіпіром
-Веденя каси

Старший офіціант

з 05.2016 по 10.2016 (5 місяців)
Ресторан "Люкс", Партеніт (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював в закладі протягом 4х літніх сезонів
-Обслуговування гостей
-збільшення продажів
-підготовка залу до роботи

Адміністратор

з 05.2015 по 05.2016 (1 рік)
Лаунж бар "Mushroom", Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

-Організація і контроль роботи персонала
-Навчання персонала стандартам сервісу
-Робота по збільшеню об"ємів продаж
-Работа з касовою дісципліною

Старший офіціант

з 07.2013 по 05.2015 (1 рік 10 місяців)
Ресторан "Луизиана", Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

-Обслуговування гостей(Знання меню і карти бара)
-Прийняття банкетів, допомога гостям у складенні банкетного меню.

Бармен- офіціант

з 06.2011 по 08.2013 (2 роки 2 місяці)
Готель "Теотральний", Запоріжжя (Обслеговування)

-Обслуживание гостей(согласно матрици приема заказа)
-работа с кассой
-приготовление напитков согласно ТК;
-умение работать быстро и качественно;
-соблюдение чистоты рабочего места;
-своевременное формирование заявок по продуктам
Достижения.
Знания ориентировка вин, миксология в коктейлах, баристика.

Освіта

ЗНУ

Економічний, облік та аудит, Запоріжжя
Вища, з 2011 по 2016 (5 років)

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Також маю досвід:
-На кухні;
-У приготування кальянів;
- ведучим-вокалістом в караоке.
Є бажання та прихільність до розвитку.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: