Євген
Адміністратор ресторану, 30 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 30 років
- Місто проживання:
- Івано-Франківськ
- Готовий працювати:
- Івано-Франківськ, Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/7530567
Досвід роботи
Адміністратор рецепції готелю
з 10.2021 по 05.2023
(1 рік 7 місяців)
Hvoya, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
-поселення і виселення з номера;
-реєстрація і прийом оплати від постояльців;
-допомога в наданні потрібної інформації;
організація додаткових послуг;
-ведення обліку вільних номерів;
здійснення online бронювання;
-координація роботи різних технічних служб готелю;
-організація виписки і видача постояльцям потрібних бухгалтерських документів.
Бармен
з 05.2021 по 09.2021
(4 місяці)
Бар "Pomost 511", Варшава (Готельно-ресторанний бізнес)
-Спілкування з гостями та видача барної продукції
-Здача зміни менеджеру
Адміністратор, Старший бармен
з 12.2020 по 03.2021
(3 місяці)
ресторан "Горний кристал", Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
З початку сезона був на Горному Кристалі, потім відкрили "Пан Банош"
-Організація роботи персоналу залу;
-Координація роботи служби доставки;
-Контроль якості видаваємого продукта;
-Контроль чистоти залу та бару;
-Складання закупів на бар
-Складання барної продукції;
-Проводження внутрішніх тренінгов;
-Ведення касової зміни;
-Проводення переобліків.
Старший бармен
з 09.2016 по 05.2017
(8 місяців)
Шале дю монт, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
2 сезони по 7 місяців
-Создавання барної карти
-Приготування продукції бару
-Обслуговування гостей
-Складання затишку для гостей
-Робота з Р-кіпіром
-Веденя каси
Старший офіціант
з 05.2016 по 10.2016
(5 місяців)
Ресторан "Люкс", Партеніт (Готельно-ресторанний бізнес)
Працював в закладі протягом 4х літніх сезонів
-Обслуговування гостей
-збільшення продажів
-підготовка залу до роботи
Адміністратор
з 05.2015 по 05.2016
(1 рік)
Лаунж бар "Mushroom", Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
-Організація і контроль роботи персонала
-Навчання персонала стандартам сервісу
-Робота по збільшеню об"ємів продаж
-Работа з касовою дісципліною
Старший офіціант
з 07.2013 по 05.2015
(1 рік 10 місяців)
Ресторан "Луизиана", Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
-Обслуговування гостей(Знання меню і карти бара)
-Прийняття банкетів, допомога гостям у складенні банкетного меню.
Бармен- офіціант
з 06.2011 по 08.2013
(2 роки 2 місяці)
Готель "Теотральний", Запоріжжя (Обслеговування)
-Обслуживание гостей(согласно матрици приема заказа)
-работа с кассой
-приготовление напитков согласно ТК;
-умение работать быстро и качественно;
-соблюдение чистоты рабочего места;
-своевременное формирование заявок по продуктам
Достижения.
Знания ориентировка вин, миксология в коктейлах, баристика.
Освіта
ЗНУ
Економічний, облік та аудит, Запоріжжя
Вища, з 2011 по 2016 (5 років)
Знання мов
- Російська — вільно
- Українська — вільно
- Англійська — вище середнього
- Польська — середній
Додаткова інформація
Також маю досвід:
-На кухні;
-У приготування кальянів;
- ведучим-вокалістом в караоке.
Є бажання та прихільність до розвитку.
Інші резюме цього кандидата
Яремче, Івано-Франківськ, Буковель
Вища освіта · Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Адміністратор рецепції, Готель Hvoya, 2 роки 6 місяців
- Бармен, Pomost 911, 6 місяців
Схожі кандидати
Адміністратор ресторану
45000 грн, Київ
Старший администратор ресторана, менеджер по продажам
30000 грн, Київ
Администратор ресторана
4000 грн, Київ
Офіціант, адміністратор ресторана
30000 грн, Івано-Франківськ, Буковель
Менеджер ресторану
Київ
Адміністратор ресторану
22000 грн, Київ