Резюме від 22 квітня 2024 Файл

Олександр

Водій, кур'єр із власним автомобілем

Вік:
59 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 1 сторінку

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Малахов Олександр Володимирович
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адреса: м Київ, Деснянський район

Фахівець напряму (проекту) у галузі виробництва, постачання та
реалізації продукції.
Посвідчення водія категорії "В". Особистий автомобіль. Стаж водіння з 2000 року.

Мета: Організація, просування і розвиток нового напряму (проекту) в господарській діяльності стабільної компанії c перспективою розвитку. Можливість просування існуючого напрямку. Рішення складних і цікавих завдань. Можливість передачі трудового досвіду.

Досвід роботи

1. З 03. 2010 р. по 07.2023 р. - ТОВ «Технологія простору»
Посада:
-директор (і співвласник).
Напрямок:
- розробка, сертифікація, випуск, реалізація через торгові мережі, магазини та інші об'єкти збуту продукції власної торгової марки Наш Декупаж ™, а саме декоративних, тематичних, рекламних наклейок з паперу і плівки, що самоклеяться, а також виготовлення поліграфічної продукції на замовлення.
Функціональні обов'язки:
- загальне управління організацією;
- контроль і розподіл фінансових можливостей організації;
- контроль і управління поставками продукції для споживачів;
- контроль і планування виготовлення продукції підрядниками;
- контроль і визначення логістики для доставки продукції покупцям;
- пошук нових ринків збуту продукції (клієнтів), технологій і постачальників матеріалів;
- укладання та підписання договорів поставок, виробництва, логістики та постачання;
- маркетингове дослідження ринку аналогічних видів продукції;
- визначення і впровадження напрямків розвитку в області оновлення асортименту, використовуваних матеріалів і технологій;
- розрахунок і впровадження вартості продукції для кінцевого споживача.
Досягнення:
- вхід в одні з найбільших торговельних мереж України і багаторічна робота з ними;
- багаторічна співпраця з генеральними підрядниками з випуску продукції;
- забезпечення регулярних, безперебійних поставок продукції Наш Декупаж ™ в більш ніж 100 торгових організацій по Україні для реалізації кінцевому споживачу;
- придбані знання і досвід в сфері розвитку можливостей і технологій поліграфічного виробництва.

2. З 03.2009 р. по 03.2010 р. - ТОВ «Компанія Лік»
Посада: заступник директора.
Напрямок: виготовлення поліграфічної продукції на замовлення у підрядників.
Функціональні обов'язки: пошук і залучення клієнтів для виготовлення поліграфічної продукції «під ключ», пошук і координація роботи з підрядниками (друкарнями) для виготовлення поліграфічної продукції, розрахунок вартості послуг для кінцевого споживача, супровід замовлення у підрядників на всіх етапах виробництва.
Досягнення: за вказаний період всі контракти з замовниками та підрядниками виконані на 100%.

3. З 12.2006 р. по 02.2009 р. - ТОВ «ТПК« БЕРКОН »
Посада: заступник директора (керівник напрямку)
Напрямок: - оптовий продаж паперу та картону для поліграфічних цілей, виготовлення поліграфічної продукції на замовлення у підрядників.
Функціональні обов'язки: пошук і залучення клієнтів для виготовлення поліграфічної продукції «під ключ», пошук і координація роботи з підрядниками (друкарнями) для виготовлення необхідної поліграфічної продукції, розрахунок вартості послуг для кінцевого споживача.
Досягнення: організація та впровадження нового напряму в роботі компанії з виготовлення поліграфічної продукції для замовників «під ключ» з можливим використанням сировини, що реалізується компанією, за вказаний період всі контракти з замовниками та підрядниками виконані на 100%.

4. З 10.2005 р. по 12.2006 р. - Друкарня ТОВ «БВІ-Принт»
Посада: заступник директора (з маркетингу і розвитку виробництва).
Напрямок: виготовлення поліграфічної продукції на замовлення на власному офсетному листовому і трафаретному друкарському обладнанні і устаткуванні для -до і -після друкованих процесів, розробка дизайнів та підготовка макетів до друку.
Функціональні обов'язки: пошук і залучення клієнтів для виготовлення поліграфічної продукції «під ключ» з урахуванням і використанням можливостей друкарні, маркетингові дослідження в галузі вдосконалення парку наявного до-, після- і друкарського обладнання з урахуванням нових технічних і технологічних можливостей, розробка системи для оптимізації процесів розрахунку вартості замовлень для клієнтів.
Досягнення: для використання послуг друкарні на довгостроковій основі залучені нові клієнти, створена база для переходу друкарні до автоматизованого розрахунку вартості замовлень для клієнтів.

5. З 05.2004 р. по 09.2005 р. - ДП «Поліграфспектр»
Посада: директор.
Напрямок: реалізація витратних матеріалів для виготовлення гнучкої упаковки і етикетки, що самоклеїться, поставки та продаж обладнання для виготовлення гнучкої упаковки і етикетки, що самоклеїться.
Функціональні обов'язки: загальне управління підприємством, пошук клієнтів на пропонований асортимент матеріалів і устаткування, укладання договорів на постачання витратних матеріалів та обладнання, визначення умов і можливостей логістики від отримання необхідного асортименту продукції до постачання кінцевому клієнту.
Досягнення: за моїми договорами в Україну завезено декілька одиниць обладнання для виробництва гнучкої упаковки і етикетки, що самоклеїться.

6. З 02.2002 р. по 04.2004 р. - ТОВ «Єло», ЗАТ «Поліграфіст»
Посада: керівник проекту, з переходом на посаду начальника Управління замовлень в ЗАТ «Поліграфіст».
Напрямок: Оптові продажі паперу, картону, плівкових матеріалів для поліграфічної промисловості, виготовлення і реалізація паперових канцелярських виробів, виготовлення поліграфічної продукції на замовлення на власному обладнанні і з залученням підрядників.
Функціональні обов'язки: організація і просування нового напрямку підприємства з виробництва поліграфічної продукції для замовників на власних поліграфічних матеріалах, пошук і залучення клієнтів для виготовлення поліграфічної продукції на власній сировині і, в тому числі із залученням підрядників, розрахунок вартості замовлень з урахуванням маркетингу ринку конкретних виробів, технічних і технологічних можливостей підприємства, розробка і впровадження нового підрозділу підприємства- Управління замовлень, розробка та впровадження системи мотивації для співробітників підприємства, організація і запуск в роботу ділянки шовкотрафаретного друку на підприємстві.
Досягнення: організована робота нового структурного підрозділу підприємства - Управління замовлень, розроблена і впроваджена методика мотивації співробітників нового підрозділу, запущена робота шовкотрафаретного ділянки, при звільненні оголошено подяку за продуктивну роботу.

7. З 05.2001 р. по 02.2002 р. - ПІІ «Итрако»
Посада: провідний менеджер з продажу поліграфічного обладнання;
Напрямок: Реалізація витратних матеріалів для виготовлення гнучкої упаковки і етикетки, що самоклеїться, поставки та продаж обладнання для виготовлення гнучкої упаковки і етикетки, що самоклеїться.
Функціональні обов'язки: пошук клієнтів та укладання договорів на постачання поліграфічного обладнання.
Досягнення: за моїми договорами в Україну завезено кілька одиниць поліграфічного обладнання на загальну суму близько $ 500 000, при звільненні вручена грошова премія і оголошено подяку.

8. З 09.1996 р. по 05.2001 р. - СП «Прінтіпак» та з 12.1998 р. по 09.1999 р. - директором СП ТОВ «Друкарня Лівобережна»
Посада: директор.
Напрямок: виготовлення поліграфічної продукції з великим ухилом в бік упаковки з картону на замовлення на власному офсетному листовому і трафаретному друкарському обладнанні і устаткуванні для до- і після- друкованих процесів, а також з можливістю залучення сторонніх підрядників (друкарень), розробка дизайнів та підготовка макетів до друку .
Функціональні обов'язки: загальне управління організацією, контроль і планування виготовлення продукції підрядниками, пошук нових ринків збуту продукції, технологій і постачальників матеріалів, укладання та підписання договорів поставок, виробництва, логістики та постачання, маркетинг ринку аналогічних видів продукції, розрахунок і впровадження вартості продукції для кінцевого споживача.
Досягнення: за вказаний період всі контракти з замовниками та підрядниками виконані на 100%.

9. З 08.1994 р. по 09.1996 р. - Поліграфічний центр АТ «Видавництво« Бліц - Інформ »
Посада: заступник начальника Поліграфічного центру (Бліц - Принт).
Напрямок: виготовлення поліграфічної продукції на замовлення на власному (а на початковому етапі з залученням підрядників) офсетному листовому обладнанні і устаткуванні для до- і після- друкованих процесів, розробка дизайнів та підготовка макетів до друку.
Функціональні обов'язки: організація і просування нового напрямку підприємства з виробництва поліграфічної продукції для замовників із залученням підрядників, а в наслідку на власному обладнанні, пошук і залучення клієнтів для виготовлення поліграфічної продукції, маркетинг ринку поліграфічного виробництва для розробки нових напрямків діяльності, підготовка та обґрунтування бізнес-проекту для створення виробництва з виготовлення упаковки з картону (Бліц - Пак).
Досягнення: підготовлена ​​і впроваджена структура нового підрозділу «Бліц Принт», розроблений і обґрунтований бізнес-проект зі створення окремого виробництва з виготовлення упаковки з картону (в подальшому «Бліц Пак»).

10. З 03.1993 р. по 07.1994 р. - АТ «Омета - Інстер», ТОВ «Омета - Дизайн»
Посада: експедитор, з переходом на посаду заступника директора з виробництва в ТОВ «Омета - Дизайн».
Напрямок: «Омета - Інстер» - Страхова діяльність, «Омета - Дизайн» - забезпечення необхідною поліграфією материнської компанії, виготовлення поліграфічної продукції на замовлення з залученням підрядників, розробка та підготовка дизайнів для друку.
Функціональні обов'язки: пошук і залучення клієнтів для виготовлення поліграфічної продукції «під ключ», визначення необхідних матеріалів, технологічних процесів і іншого для виготовлення даного виду продукції, пошук і координація роботи з підрядниками (друкарнями) для виготовлення поліграфічної продукції, супровід замовлення у підрядників на всіх етапах виробництва.
Досягнення: за вказаний період всі контракти з замовниками та підрядниками виконані на 100%, за період роботи вручена грошова премія і оголошено подяку.

11. З 04.1992 р. по 031993 р. - НПП «Конвест» ЛТД
Посада: інженер - конструктор з переходом на посаду провідного інженера - конструктора
Напрямок: розробка і виготовлення устаткування для поліграфічного виробництва
Функціональні обов'язки: розробка та виготовлення обладнання для поліграфічного виробництва.
Досягнення: розроблено, виготовлено та впроваджено декілька одиниць обладнання для поліграфічного виробництва.

12. З 10.1988 р. по 04.1992 р. - Укр НДІ Спеціальних видів друку
Посада: інженер, з переходом на посаду інженера - конструктора 3-ої категорії, інженера - конструктора 2-ї категорії, завідувача групою тамподрукувального обладнання.
Напрямок: розробка і виготовлення устаткування для поліграфічного виробництва.
Функціональні обов'язки: розробка та виготовлення обладнання для поліграфічного виробництва.
Досягнення: розроблено, виготовлено та впроваджено декілька одиниць обладнання для поліграфічного виробництва, оголошено подяку за продуктивну роботу.

13. З 07.1986 р. по 07.1988 р. - служба в Збройних Силах, в офіцерському складі, звільнений в запас у званні старшого лейтенанта.

Освіта
Вища, Київський технологічний інститут легкої промисловості. З 1981 р. по 1986 р.
Спеціальність: машини та апарати легкої промисловості.

Професійні навички:
- Необхідне розуміння технічних і технологічних процесів поліграфічного виробництва;
- Впевнене проведення ділових переговорів на всіх рівнях;
- В достатній мірі володію навичками і принципами просування і продажу товарів на ринку України;
- Впевнене ведення діловодства;
- Впевнений користувач ПК (Word, Excel, Paint та ін.);
- Робота з платформами електронного документообігу EDI Network і веб-портал Comarch EDI Web;
- Уміння організувати роботу підлеглих для якісного вчасного виконання поставлених завдань.

Особисті якості:
Відповідальність, увага до деталей, поважаю чужу думку, можу йти на компроміси, але при цьому вмію відстоювати свою точку зору. Люблю цифри і все, що з ними пов'язано. До роботи ставлюся з максимальною відповідальністю. Ціную чужу працю.

Додаткова інформація:
Маю розряди за деякими активним видам спорту, в тому числі 2-й з парашутного. Пишу картини маслом і аквареллю, займаюся художньою фотографією, в тому числі космічних об'єктів. Захоплююся риболовлею, походами і іншими активними видами відпочинку. Маю права категорії «В», власний автомобіль. Цікавлюся психологією.

Готовий надати рекомендації за запитом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: