Резюме від 20 жовтня 2010

Юлія

Дизайнер-конструктор, 3 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ЦІЛЬ: робота у творчому напрямку, кретивний художник, художник-дизайнер

ДОСВІД РОБОТИ:
З листопада 2009 року працюю дизанером корпусних меблів у авторизованиій дилерській точці КОМАНДОР (КОМАНДОР ПРИКАРПАТТЯ) в м. Калуші (вул. Олени Пчілки, 68).
З вересня по лютий 2009-2010 року працювала художнім редактором та займалась версткою обласного видання (художньо-літературна газета ЄСЬМ, м. Івано-Франківськ), припинила там працювати у зв’язку з припиненням випуску цієї газети.

ОСВІТА:
Бакалавр мистецтв(дизайн) – цього року закінчила бакалавратуру Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника за спеціальністю «Дизайн інтер’єру».
Додаткова освіта: технік комп’ютерних систем. Диплом молодшого спеціаліста з відзнакою отримала після закінчення Калуського хіміко-технологічного технікуму у 2005 році; інженер з приладів та систем неруйнівного контролю(диплом спеціаліста Івано-Франківського національно-технічного університету нафти і газу).

СПЕЦІАЛЬНІ ЗНАННЯ:
Володію російською та англійською мовами на розмовному рівні, українська мова – рідна.
Знання ПК: всі текстові редактори, маю досвід роботи системним адміністратором, зі спеціалізованих програм володію Adobe Photoshop, Adobe Indesign, Pro100 та PageMacker.

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ:
Народилась 19 липня 1986 року в м.Калуші, неодружена, не маю дітей, за віросповіданням – християнка.

ІНТЕРЕСИ: всі види і напрямки мистецтва, в основному графіка в художньому мистецтві і театр, обожнюю екстримальний гірський туризм.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: