• PRO

Олег

Шеф-кухар, 50 000 грн

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд-шеф

з 10.2017 по 05.2022 (4 роки 7 місяців)
Ресторан ,,У Фонтана'', спортивний комплекс,,Дрім Лайф '', Одесская область (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск ресторанів з"0", "У Фонтану" та двох кухонь у "Дрім Лайф" з "0", підбір обладнання, навчання персоналу.

Бренд-шеф

з 02.2015 по 10.2017 (2 роки 8 місяців)
Готельний комплекс ,,Обжорик'', ресторан ,, Корона'', готельний комплекс,, Нептун'', Одеська область (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд шеф готельний комплекс ,, Обжорік'', відкриття з ,,0'', ресторан ,,Корона'', готельний комплекс,, Нептун''.

Бренд-шеф

з 07.2014 по 02.2015 (7 місяців)
Готельний комплекс,,Віра Люкс'', ресторан,,Черчель''., Бердянськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан,,Черчель'' відкриття з,,0'', готельний комплекс,,Віра Люкс''.

Освіта

Київський технікум громадського харчування.

Технологія харчування., Київ
Незакінчена вища, з 2016 по 2019 (3 роки)

КУТЕП

Готельне господарство, Київ
Вища, з 2003 по 2009 (6 років)

Додаткова інформація

Шевченко Олег Юрійович
МАЮ ВІДСТРОЧКУ ВІД МОБІЛІЗАЦІЇ ДО 2029 РОКУ (БАГАТОДІТНИЙ), ПРАЦЮЮ ПО ВСІЙ УКРАЇНІ.Маю власне авто та права категорій В, В1(2003р.) С,С1''(2025). Навички тактичної та домедичної допомоги, Ізраїльський сертифікат основи самодопомоги та підтримки у кризовий ближнього у кризових станах.
Досвід роботи – 22 років, 18 з них шеф-кухар та бренд - шеф (відкриття 14 ресторанів з "0"). Допоможу відкрити чи реорганізувати заклад з "0" навчити персонал, налагодити роботу, а деталі обговорюються.
Особисті якості: алкоголь не вживаю зовсім, досвід, працьовитість, відповідальність, цілеспрямованість, комунікабельність, не конфліктність, знання роботи кухні та залу «зсередини».
Знання кухні: Українська, Европейська, Середземноморська, мангал меню, хоспер.
Додаткова інформація: складання меню під будь-яку концепцію закладу, калькуляційних карток, контроль закупівель, раціональне використання продуктів.
Можливість тимчасової роботи (складання меню, технічних карт, навчання кухарів, подальший контроль, за домовленістю).
Мобільний \096\597\09\42


Мета: робота у сфері ресторанного бізнесу як Шеф - кухар, Бренд-шеф. Відкриття та реорганізація ресторану під будь-яку концепцію. Місце навчання:

2009р. – Київський Університет Туризму, Економіки та Права, за спеціальністю готельне господарство. Магістр

1999 р. – Київський технікум громадського харчування, за спеціальністю технологія харчування.

Місце роботи:
з 10.2017 по 05.2022 бренд-шеф запуск "У Фонтану" та двох кухонь + мангал у "Дрім Лайф" з "0", підбір обладнання, навчання персоналу.

з 02.2015 по 10.2017 бренд-шеф ресторано - готельний комплекс "Нептун", ресторан "Корона", підготовка та відкриття з "0" при готелі ресторану "Обжорік". Організація безперебійної роботи ресторанів, навчання сушефів до самостійної роботи. Навчання кухарів, оновлення меню (основне, банкетне), розробка та запуск гриль-залу, оптимізація виробництва, підбір інвентарю, робота з постачальниками, переобліки, взаємодія роботи підрозділів. Є письмові поради.

з 07.2014 по 02.2015 бренд-шеф ресторанно-готельний комплекс "Віра Люкс", ресторан "Черчілль" (відкриття з "0" м. Бердянськ). Підбір та навчання кухарів, координація роботи підрозділів (зал-кухня), підбір обладнання, інвентарю. Складання основного, банкетного меню, спеціальних пропозицій і т.д.
з 11.2013 по 04.2014 ресторан "Айва", шеф кухар (відкриття з "0", підбір інвентарю, встановлення та контроль кухні, підбір та навчання кухарів), м. Київ. Проектна робота.

з 05.2013 по 11.2013 ресторан "Козацька Долина", шеф-кухар (відкриття з "0", підбір обладнання та інвентарю, посуду, складання меню, встановлення та контроль кухні, підбір та навчання кухарів), м. Київ. Проектна робота.


c 02.2013 по 05.2013 – ресторан "Слов'яни", шеф-кухар (відкриття з "0", складання меню, підбір посуду та інвентарю, встановлення та контроль кухні, навчання кухарів), м. Київ, посадка-150 місць. Проектна робота.
з 04.2012 по 11.2012 - ресторан "Гольфіст", (Гольф Центр), шеф-кухар (відкриття з "0", підбір обладнання та інвентарю, складання меню + мангал меню, встановлення та контроль кухні, навчання кухарів, є письмова рекомендація.), м. Київ .

з 06.2011-03.2012 - ресторація "Жаклін Був'є", шеф-кухар (відкриття з "0", підбір інвентарю та обладнання, складання меню, встановлення та контроль кухні, навчання кухарів, є письмова рекомендація.), м. Київ, посадка-150 місць + 54 місця + більярд.

з 02.2011 по 06.2011- ресторан "ЛЕКС", шеф-кухар (відкриття з "0", складання меню, підбір обладнання та інвентарю, встановлення та контроль кухні, навчання кухарів, є письмова рекомендація.), м. Київ, посадка-84 місця .

з 11.2010 – 02.2011 – ресторан "БРЮЛЬ", шеф-кухар (відкриття з "0", складання меню, підбір обладнання та інвентарю, встановлення та контроль кухні, навчання кухарів), м. Київ, посадка-96 місць.

з 03.2009 – 11.2010 – кафе-бар "Тет-а-тет", шеф-кухар, м. Київ, є письмова рекомендація. посадка-110 місць.

з 09.2007 – 02.2009 – клуб-ресторан «Містерія», шеф-кухар, м. Київ, посадка -146 місць

з 09.2003 – 04.2007 – ресторани однієї мережі «Капітал», «Азія», «Дербент», шеф-кухар усіх ресторанів (відкриття всіх ресторанів з "0", підбір обладнання та інвентарю на всі ресторани, складання меню, встановлення та контроль кухні, навчання кухарів), м. Київ;

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: