Резюме від 17 травня 2023 PRO

Андрій

Помощник руководителя

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст ТРО

з 12.2019 по 01.2023 (3 роки 1 місяць)
ТОВ "Вінницька дистрибуційна компанія". (Чернігівське пиво, СанІнБев), Винница (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Здійснення перевірки обладнання торгово-розливного обладнання.
Досягнення: перевірка наявності та працездатності обладнання торгово-розливного обладнання та тари (кеги та балони СО2).

торговий представник

з 11.2018 по 11.2019 (1 рік)
ТОВ "Бар-Ком". (Бон-Буасон + Ай-Петрі + Блек-Джек і т.п.), Винница (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Здійснення консультації клієнтів по продукції та послугам компанії; робота з клієнтською базою; пошук нових клієнтів (презентація товарів та послуг, укладання договорів).
Досягнення: Збільшення клієнтської бази.

торговий представник

з 07.2016 по 10.2018 (2 роки 3 місяці)
ТОВ "Вінницька дистрибуційна компанія"., Винница (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Здійснення консультації клієнтів по продукції та послугам компанії; робота з клієнтською базою; пошук нових клієнтів (презентація товарів та послуг, укладання договорів).
Досягнення: Збільшення клієнтської бази.

Діловод-розподільник (товарознавець) дитячого кафе "Дастоша".

з 10.2014 по 07.2016 (1 рік 9 місяців)
Дитяче ігрове кафе "Дастоша"., Винница (Харчування та розважання для діток.)

Здійснення правильної закупівлі і використання сировини, закупівля інвентарю, проведення та аналіз інвентаризації кухонного інвентарю та обладнання, інвентаря залу та тех.-хоз.інвентарю, занесення даних в таблиці, подача інформації на контроль, складання встановленої документації, облік товарно-матеріальних цінностей та інше. Складання заказів та контроль закупівель канц. та хоз. товарів. Контроль проходження всіх підлеглих закладу санітарних мед.оглядів. Ведення та актуалізація анкетних даних співробітників. Дотримання інструкції з охорони праці, протипожежної безпеки і виробничої санітарії
Досягнення: Оптимізація та здешевлення закупівель, контроль підлеглих, допомога керуючому дитячого кафе для оптимізації та покращення роботи дитячого кафе.

Начальник розрахункової групи та фінансовий менеджер.

з 12.2002 по 10.2014 (11 років 10 місяців)
СУРП ПрАТ «КМТ» (Інвестиційно-промислова група «КМТ»), Винница (Багатопрофільний холдинг: машинобудування, хімічна промисловість, будівництво, експлуатація будівель та споруд)

Здійснення фінансових розрахунків з контрагентами фірми. Організація роботи з банками (відкриття та ведення рахунків в банках, отримання кредитів та депозитів в банках), валютні операції.
Досягнення: Оптимізація та пришвидшення проведення розрахунків з постачальниками. Зменшення витрат на розрахунково-касове обслуговування в банках. Обслуговування кредитів в банках. Розрахунки з нерезидентами у валюті.

Старший водій-електрик відділення світлотехнічного забезпечення групи електротехнічних засобів радіотехнічного центру.

з 05.2001 по 12.2002 (1 рік 7 місяців)
Контрактна служба у в/ч А3848 (аеродром Гавришівка, батальйон зв’язку), Винница (Контрактна служба у в/ч А3848 (аеродром Гавришівка, батальйон зв’язку))

Посада: старший водій-електрик відділення світлотехнічного забезпечення групи електротехнічних засобів радіотехнічного центру.

Освіта

ВДТУ

РадіоАпаратоБудування, Винница
Вища, з 1994 по 1999 (5 років)

Вища. В 1999 році закінчив Вінницький державний технічний університет факультету радіоапаратобудування з спеціальності «конструктор ЕОМ».

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet MS Office MS PowerPoint MS Outlook Email Internet Explorer Робота з оргтехнікою Adobe Photoshop MS Access Mozilla Firefox Outlook Express Робота зі сканером Робота з ксероксом Робота з факсом Водійські права кат. B Google Chrome Графічні редактори 1С:Бухгалтерія ABBYY FineReader Клієнт-Банк Бухгалтерський облік Ведення документації Google Pinnacle Studio Графічний дизайн Банківська справа Express Приват24 1С:Бухгалтерія: документи розрахункової групи Робота з системами Клієнт-Банк

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Комунікабельність, стресостійкість, цілеспрямованість, відповідальність, пунктуальність, вміння працювати з людьми, направляти зусилля колективу на виконання задач, поставлених керівником.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: