• Файл

Максим

Спеціаліст з моніторингу і оцінки проєкту

Вік:
46 років
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Яценко Максим Олександрович
Дата народження: 23.03.1978р.н.
E-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
моб.тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
м. Чернігів, вул. Гонча, 84 кв.77

МЕТА здобуття вакантної посади

КОМПЕТЕНЦІЇ Впевнений користувач MS Office (Word, Excel. Power Point ,Outlook), Інтернет, 1С, документи Google, АС «Афіна сіквел».
Мови: українська - вільно, англійська – базовий.
Наявність посвідчення водія Категорії B, C.
КАР’ЄРА , ДОСВІД РОБОИ
2019-2021 Чернігівська філія АТ “Укртелеком”
Керівник групи ремонту та експлуатації будівель і споруд відділу підтримки бізнесу.
Керівництво працівниками групи, організація виконання завдань для забезпечення утримання будівель і споруд. Проведення планових та позапланових ремонтно-будівельних робіт. Забезпечення проведення оглядів будівель та споруд, технічне обслуговування інженерного обладнання. Організація укладання договорів на проведення ремонтів та технічного обслуговування інженерних мереж та утримання будівель. Забезпечення підготовки та проведення опалення будівель і споруд протягом опалювального періоду..
2016-2019 Чернігівська філія ПАТ “Укртелеком”
Керівник групи експлуатації будівель і споруд відділу підтримки бізнесу
Керівництво працівниками групи, організація виконання завдань для забезпечення утримання будівель і споруд. Забезпечення проведення оглядів будівель та споруд, технічне обслуговування інженерного обладнання. Організація укладання договорів на проведення ремонтів та технічного обслуговування інженерних мереж та утримання будівель. Забезпечення підготовки та проведення опалення будівель і споруд протягом опалювального періоду.
2015-2016 Чернігівська філія ПАТ “Укртелеком”
Провідний спеціаліст з експлуатації будівель та споруд групи експлуатації будівель і споруд відділу підтримки бізнесу.
Проведення оглядів будівель та споруд, технічне обслуговування інженерного обладнання. Укладання договорів на проведення ремонтів та технічного обслуговування інженерних мереж та утримання будівель. Підготовки та проведення опалення будівель і споруд протягом опалювального періоду.
2014-2015 Чернігівська філія ПАТ “Укртелеком”
Старший інженер групи експлуатації мережі відділу експлуатації мережі.
Організація заходів щодо забезпечення безперебійної та якісної роботи телекомунікаційної мережі. Укладання договорів на постачання та ремонт телекомунікаційного обладнання. Складання планів та звітності щодо виконання планових показників.
2013-2014 Чернігівська філія ПАТ “Укртелеком”
Інженер електрозв’язку 1 категорії відділу технічної експлуатації та розвитку телекомунікаційних мереж, група міжміського телефонно-телеграфного зв’язку
Організація заходів щодо забезпечення безперебійної та якісної роботи телекомунікаційної мережі. Укладання договорів на постачання та ремонт телекомунікаційного обладнання. Складання планів та звітності щодо виконання планових показників.
2006-2013 Чернігівська філія ПАТ “Укртелеком”
Інженер електрозв’язку 1 категорії відділу експлуатації та розвитку мереж, групи моніторингу та аналізу трафіку з мереж операторів телекомунікацій та споживачів
Технічний контроль порядку маршрутизації телефонного трафіку на телекомунікаційних мережах фіксованого зв’язку. Проведення вимірів на сигнальній мережі СКС-7 (SS7) щодо виявлення порушень керівних, нормативних документів, маршрутизації трафіку та випадків шахрайства. Вжиття заходів щодо усунення виявлених порушень.
2004-2006 Чернігівська філія ПАТ “Укртелеком”
Інженер електрозв’язку відділу експлуатації та розвитку мереж, групи місцевого телефонного зв’язку
Організація заходів щодо забезпечення безперебійної та якісної роботи телекомунікаційної мережі. Укладання договорів на постачання та ремонт телекомунікаційного обладнання. Складання планів та звітності щодо виконання планових показників.
2000-2004 Чернігівської дирекції ВАТ “Укртелеком”
Електромеханік електрозв’язку ЦЕЗ №6 м. Ічня Центру електрозв’язку №4 м. Ніжин.
Обслуговування станційного обладнання типу АТСК-100/2000, 50/200 та систем передачі телекомунікаційної мережі.
ОСВІТА
1999-2000 рр. – здобуття кваліфікації “інженер телекомунікацій” за спеціальністю “Інформаційні мережі зв’язку” у Київському інституті зв’язку Української державної академії ім. О.С. Попова.
1995-1999 рр. – здобуття кваліфікації “бакалавр телекомунікацій” за напрямом підготовки “Телекомунікація” у Київському інституті зв’язку Української державної академії імені О.С. Попова.
2005 рік – курси підвищення кваліфікації по роботі з приладом АСТС V3.0 (аналізатор сигналізацій телекомунікаційних систем) на мережі з сигналізацією PRI ISDN, а також CAS сигналізацією: R2D, 2BCK, MFS-MFP.
2005 рік – курси підвищення кваліфікації ОС Windows ХР, MS Office Windows XP.
2006 рік – курси підвищення кваліфікації “Побудова та технічна експлуатація CКC-7 ”.
2008 рік – курси підвищення кваліфікації за напрямком “Cпільноканальна сигналізація №7”.
Досвідчений користувач ПК: MS Office, Internet, Windows

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Додаткові навички: аналітичний склад розуму; уміння швидко приймати рішення; висока відповідальність за сферу своїх компетенцій; амбітність, прагнення досягати більшого; уміння обробляти великі об'єми інформації, стресостійкість; швидко виучувана; розвинені управлінські і лідерські навики; відмінні переговорні навики; ініціативність, письменність.
Інтереси
Подорожі, активний відпочинок на природі, настільний теніс
Бажаний рівень заробітної плати
Від 20 000 -грн. на місяць

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: