• Файл

Lyudmyla

Начальник виробництва

Розглядає посади:
Начальник виробництва, Менеджер з логістики, Керівник відділу, Управляючий готелем, Керівник кав'ярні, Адміністратор, Офіс-менеджер, Комірник, Менеджер з клінінгу
Вік:
58 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Людмила Станіславівна Кривуляк
м.Львів
вул. Мазепи 9а кв.41
тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Кваліфікація
Відмінні організаторські та комунікативні навички
Самовмотивована, швидко засвоюю нове,здатна адаптуватися до змін
ситуації
Самостійна, також ефективно працюю в командному середовищі
Сумлінна у виконанні професійних обов'язків
Відмінні стосунки із громадськістю та громадою
Володію: українською, англійською, російською та польською мовами
Знання комп'ютерних операцій та обліку на рівні впевненого користувача
Професійний досвід
Начальник виробництва підприємства громадського харчування ,м.Львів
(липень 2021 – даний час)
• Організація виробництва харчування для медичних закладів
• Кортродь за якістю сировини та готової продукції
• Замовлення та контроль залишків сировини
• Дотримання умов зберігання сировини та приготування страв
• Організація роботи персоналу , що налічує 45 осіб
• Комп»ютерний облік всіх операцій
• Контроль за санітарним станом приміщень та працівників підприємства
Завідуюча спеціалізованим магазином *ГорбоГори*
( Червень 2019 – червень 2021)
● Організація комплексного торгового процесу
● Комп'ютерний облік усіх операцій
● Постійна робота по розширенню постачальницької бази
● Дистанційне обслуговування замовлень
● Прийом та обслуговування туристичних груп всіх регіонів
України
Завідуюча департаменту «Делі і кулінарії» торгового комплексу Сіті-маркет в
м. Едмонтон, Альберта
(Червень 2015 - Травень 2019)
● Організація роботи департаменту «Делі і кулінарії»
● Контроль за роботою 20-ти працівників департаменту
● Робота із постачальниками
● Досягнення високих фінансових результатів
● Контроль за якістю продукції, дотриманням
санітарно-гігієнічних норм
Завідуюча відділу *Кулінарія* торгового центру Арсен
(Грудень 2013-Червень 2015)
● Контроль за роботою понад 20-ти працівників відділу
● Складання робочих графіків
● Контроль за якістю продукції та обладнанням
Супервайзер комунальної служби житлового комплексу, Форт Макмурі,
Альберта (Квітень 2011-Квітень 2013)
● Координація та управління різними службами комплексу
● Забезпечення безперебійної роботи комплексного харчування
та наявного обладнання
● Підтримання житлового комплексу в належному стані
Шеф-кухар ресторану (Манітоба)
(Липень 2004-Квітень 2011)
Організація роботи кухні в місцевому ресторані
Власник і шеф-кухар ресторану (Хирів, Україна)
(Червень 1996-Лютий 2004)
● Щоденне управління ресторану
● Фінансові-розрахункові операції
● Планування і приготування страв
Нормувальник управління ЖКГ (Хирів, Україна)
(Грудень 1990-Червень 1991)
● Фінансове і технічне обслуговування 250-ти квартир
● Замовлення матеріалів і нарахування зарплати працівникам
Інженер-технолог комбінату громадського харчування Канівської
райспоживспілки (Канів, Україна)
(Червень 1987-Грудень 1990)
● Контроль за якістю приготування страв в ресторанах, а також в
столових освітніх та дошкільних закладів району
● Підтримання високих стандартів роботи і створення нових
страв
Освіта - Харківський інститут громадського харчування

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: