Резюме від 17 квітня 2024 Файл

Юрий

Завгар, механік, водій

Вік:
51 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Юрчук Юрій Миколайович
17.01.1973 року народження. 48 р тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета
Отримати постійну роботу, пов’язану з експлуатацією (в т.ч. водієм), ремонтом та реалізацією автомобільної техніки, організацією функціонування АТП, АЗС, роботу з персоналом, обладнанням, авто комплектуючими, завгоспом

Досвід
роботи

2019 р. – 2021р. начальник автоколони Організація технічного обслуговування, ремонту та експлуатації автомобільної та військової техніки. Організація функціонування автомобільного парку, перевезень вантажів, згідно з вимогами керівних документів. Організація та планування роботи водіїв. Водіння вантажних автомобілів, автобусів та бронетехніки. Контроль автомобільної техніки на лінії, складання маршрутної документації Складання оптимальних маршрутів руху транспорту. Контроль за ощадливим використанням паливно – мастильних матеріалів. Ремонт технічно несправної техніки в майстерні власними силами. Списання відпрацьованих комплектуючих. Участь у розробці та контроль виконання планів ТО , ПР, КР. Організація отримання та зберігання запчастин та комплектуючих до автомобілів. Здійснення заходів по ремонту несправних акб та продовженню терміну їх служби. Ведення технічних формулярів автомобілів. Інструктаж водіїв по дотриманню ними ПДР та правил експлуатації техніки. Підбір та розстановка водійського складу на автомобілі відповідно морально – діловим якостям. Нагляд за підтриманням протипожежного стану автомобільного парку та охороною праці. Співпраця з органами ДАІ та страховими компаніями. Підготовка автомобільної техніки до державних технічних оглядів. ( перехід на посаду з більшим обсягом роботи та грошовим забезпеченням)

2014 – 2019 р.р. Автомеханік діагностика трансмісії та силових агрегатів автомобілів, ремонт ходової частини , ремонт та обслуговування силових агрегатів ,

2011- 2013р.р. Сімейний водій (Лексус 570, Лексус 470, Мерседес 550) Підтримання автомобілів керівника в технічно справному стані , виконання особистих доручень членів родини. Доставка дитини до школи, тренування. Перевезення членів родини керівника. Своєчасна подача автомобіля та доставка керівників до місця призначення. Контроль за технічним станом доручених автомобілів, при необхідності, ремонт власними силами. Ведення звітної документації. Виконання господарських робіт. Забезпечення функціонування всіх систем життєзабезпечення будівель.Закупка продуктів на базарах та магазинах Оплата рахунків в банках. Поїздки у відрядження.

2010-2011рр. Начальник контрольно-технічного пункту (механік)
підрозділу Державної прикордонної служби (125 одиниць автомобільної та спеціальної техніки).Контроль, перевірка технічного стану автомобілів, які виходять та повертаються з рейсу. Перевірка маршрутної документації. Ведення службової документації. Надання практичної допомоги водіям по усуненню виявлених недоліків.

2007-2010рр. Водій – помічник керівника регіонального представництва. Підтримання автомобілів керівника в технічно справному стані , виконання службових та особистих доручень начальника. Перевезення членів родини керівника. Своєчасна подача автомобіля та доставка керівника до місця призначення. Доставка та відправка службової кореспонденції. Контроль за технічним станом доручених автомобілів, при необхідності, ремонт власними силами. Зустріч працівників компанії на вокзалах. Ведення звітної документації. Поїздки у відрядження.

2006-2007рр. Заступник начальника відділу по роботі з персоналом
Робота з кадрами (180 чол.).Ведення службової документації Підбір та розстановка персоналу. Прийом на роботу та звільнення персоналу згідно з трудовим законодавством. Ведення графіку відпусток. Створення кадрового резерву. Вивчення морально – ділових якостей підлеглих. Здійснення нагляду за охороною праці, протипожежної безпеки. Контроль виконання персоналом поставлених завдань .Вирішення термінових питань. Проведення занять з персоналом. Ведення службової переписки. Табелювання персоналу. Організація корпоративних заходів. Ведення переговорів з представниками державних органів та приватних організацій. (Звільнення з ОВС на пенсію.)

2005 – 2006р.р.. Завгосп
Організація забезпечення особового складу підрозділу речовим майном, продуктами харчування, закріплену техніку паливно-мастильними матеріалами. Здійснення закупівель, необхідних для повсякденної діяльності матеріальних цінностей. Контроль за рухом та списання відпрацьованих матеріальних цінностей, організація проведення ремонту будівель, електрообладнання та сантехніки. Визначення потреби в матеріальних засобах , коштах. Організація роботи з економії та цільового використання коштів та матеріальних ресурсів. Здійснення протипожежних заходів. Контроль за дотриманням санітарно - гігієнічних норм. Ведення звітноі документації. Організація експлуатації холодильного та іншого обладнання згідно з технічною документацією. Забезпечення централізованого придбання побутового обладнання, канцелярських товарів, інструментів, контроль за ощадливим користуванням ними. Підтримання в робочому стані електронних засобів охорони. ( перехід на посаду з більшим обсягом роботи та грошовим забезпеченням)

2004р. Завгар( 93 одиниці техніки)
Організація технічного обслуговування, ремонту та експлуатації автомобільної та військової техніки. Організація функціонування автомобільного парку, перевезень вантажів, згідно з вимогами керівних документів. Організація та планування роботи водіїв. Водіння вантажних автомобілів, автобусів та бронетехніки. Контроль автомобільної техніки на лінії, складання маршрутної документації Складання оптимальних маршрутів руху транспорту. Контроль за ощадливим використанням паливно – мастильних матеріалів. Ремонт технічно несправної техніки в майстерні власними силами. Списання відпрацьованих комплектуючих. Розробка та контроль виконання планів ТО , ПР, КР. Організація отримання зберігання та видачі запчастин та комплектуючих до автомобілів. Організація роботи складу автозапчастин. Здійснення заходів по ремонту несправних акб та продовженню терміну їх служби. Ведення технічних формулярів автомобілів. Інструктаж водіїв по дотриманню ними ПДР та правил експлуатації техніки. Підбір та розстановка водійського складу на автомобілі відповідно морально – діловим якостям. Нагляд за підтриманням протипожежного стану автомобільного парку та охороною праці. Співпраця з органами ДАІ та страховими компаніями. Підготовка автомобільної техніки до державних технічних оглядів. ( перехід на посаду з більшим обсягом роботи та грошовим забезпеченням)

2003р. Начальник служби паливно-мастильних матеріалів.
Організація забезпечення паливно-мастильними матеріалами військової частини. Здійснення безперебійної роботи служби. Організація зберігання, обліку та контролю списання ПММ. Проведення складськоії інвентаризації. Ведення прибутково - розхідної та звітної документації. Здійснення заходів зняття залишків ПММ на складі та АЗС. Перевірка якості ПММ в лабораторії. Організація калібровки та виготовлення документаціі бензовозів. ( перехід на посаду з більшим обсягом роботи та грошовим забезпеченням)

2002р. Начальник підрозділу ( 61 одиниця техніки) робота з людьми, технікою, господарчою частиною. ( перехід на посаду з більшим обсягом роботи та грошовим забезпеченням)

1994-.2002рр. начальник автоколони ( 46 одиниць техніки) Організація технічного обслуговування, ремонту та експлуатації автомобільної та військової техніки. Організація функціонування автомобільного парку, перевезень вантажів, згідно з вимогами керівних документів. Організація та планування роботи водіїв. Водіння вантажних автомобілів, автобусів та бронетехніки. Контроль автомобільної техніки на лінії, складання маршрутної документації Складання оптимальних маршрутів руху транспорту. Контроль за ощадливим використанням паливно – мастильних матеріалів. Ремонт технічно несправної техніки в майстерні власними силами. Списання відпрацьованих комплектуючих. Участь у розробці та контроль виконання планів ТО , ПР, КР. Організація отримання та зберігання запчастин та комплектуючих до автомобілів. Здійснення заходів по ремонту несправних акб та продовженню терміну їх служби. Ведення технічних формулярів автомобілів. Інструктаж водіїв по дотриманню ними ПДР та правил експлуатації техніки. Підбір та розстановка водійського складу на автомобілі відповідно морально – діловим якостям. Нагляд за підтриманням протипожежного стану автомобільного парку та охороною праці. Співпраця з органами ДАІ та страховими компаніями. Підготовка автомобільної техніки до державних технічних оглядів. ( перехід на посаду з більшим обсягом роботи та грошовим забезпеченням)

освіта
1994 р. Харківське Вище Військове Училище Тилу Національної Гвардії України «інженер з експлуатації автомобільної техніки»

2005 р. Харківська академія ВВ МВС Украіни Інженер –« механік» військова магістратура

Знання мов
Українська, російська, вільно англійська – розмовна
Додатк. інф.
Маю посвідчення водія категорії «В», «С», «Д», «Е» (досвід 29 років). Наявність власного автомобіля . Маю досвід керування , обслуговування та ремонту різноманітних автомобілів, включаючи представницького класу, автобусів, тяжкої техніки, ведення технічної та шляхової документації., робота з людьми. Маю досвід керування АЗС добре знання властивостей ПММ , Впевнений користувач ПК. Добре знання оргтехніки. Веду активний спосіб життя Служба в підрозділах спеціального призначення МВС на офіцерських посадах Добре знання доріг України . Презентабельний зовнішній вигляд. .
Особисті якості
Доброзичливий урівноважений характер. Розвинуте почуття такту. Здатний зберігати службову таємницю, конфіденційну інформацію. Відсутність шкідливих звичок. Готовність до ненормованого робочого дня та відряджень.
При позитивному вирішенні питання по працевлаштуванню, готовий одразу приступити до виконання службових обов’язків.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: