Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Ирина

Викладач англійської, перекладач, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Викладач англійської мови

з 12.2023 по 03.2024 (3 місяці)
Харківська гімназія № 25, Харків (Освіта, наука)

Викладач англійської

з 03.2022 по 11.2023 (1 рік 8 місяців)
Приватна школа англійської мови, Харків (Освіта, наука)

Викладач англійської, перекладач

з 08.2020 по 05.2022 (1 рік 9 місяців)
Alan Methew, Харьков (Приватні особи)

На даний момент я студентка магістратури кафедри соціальнх наук та іноземної філології ХГПА. Півтора роки я працювала викладачем англійської в приватній школі. Я викладала англійську як дітям, так і дорослим, індівідуально та проводила заняття в групах. Маю досвід роботи з різними підручниками: Кємбрідж та Оксфорд. Після цього я працювала вчителем англійської мови в державній школі міста Харкова. Я навчала дітей з 6-го по 11-й класи, моє навантаження було 27 годин на тиждень. Вмію вести класний електронний журнал, розробляля календарні плани, писала тести та контрольні роботи для усіх класів.
До того, як почати навчання в академії, я самостійно вивчала англійську мову на платних курсах та мій рівень англійської В2. Я викладаю англійську мову вже 4 роки.
В середені 2020 року я почала працювати перекладачкою та особистим асистентом у американця, який приїхав сюди, щоб вести свій бізнес та відкрити школу англійської мови. Він найняв мене як перекладача. Я займалася допомогою у веденні бізнесу, вирішувала всі питання, що виникали в процесі роботи, брала участь у переговорах як перекладач. А також виконувала доручення, пов'язані з щоденними потребами іноземця, який живе в чужій країні: оренда квартири, пошук хатньої робітниці, ведення та оплата особистих рахунків, відвідування лікарів, магазинів та багато іншого. А також викладала йому українську мову двічі на тиждень. Є рекомендації, а також можливість поспілкуватись особисто з моїм попереднім роботодавцем.
Я дуже відповідальна і уважна до деталей людина, я завжди перебуваю в процесі вивчення нової інформації, я легко знаходжу спільну мову з людьми різного віку та професій, а також з дітьми. Працюю на совість, дотримуюся всіх дедлайнів і дуже стресостійка.

Освіта

Харківська гуманітарно- педагогічна академія

Соціально- педагогічних наук та іноземної філології. Спеціальність англійська мова та зарубіжна література, Харків
Вища, з 2023 по 2024 (1 рік)

Студентка магистратуры

ХГЭУ им. С.Кузнеца

Менеджмент, Харьков
Вища, з 1993 по 1998 (5 років)

Знання і навички

Пользователь ПК Перевод с английского

Знання мов

Англійська — середній

Рекомендації

Алан Метью

Алан Метью

Работодатель

Контактні дані приховані

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: