Резюме від 13 лютого 2022 PRO

Станіслав

Проджект-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Урбаніст, Керівник напряму "Девелопмент 2.0", голова кооперативів

з 11.2019 по 11.2021 (2 роки)
Пространство, Одесса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

У порядку розширення функціоналу та завдань:
Як Урбаніст - формування рекомендацій на підставі поточних об'єктів та майбутніх проектів з організації та з боку експлуатації просторів (технічні параметри будинків та комунікацій, карти життя просторів, карти безпеки, карти взаємодій, дозвілля мешканців, зонування просторів та призначення)
Як Рук. "Дев. 2.0" - аналітика та коригування проектів, сценарність покрокової роботи КК, розрахунок собівартості та окупності управляючих компаній, побудова бізнес-моделей КК, маркетингові заходи КК, контроль якості в процесі приймання будинку КК та роботи самої КК, розробка моделей взаємодії SMM, фідбека та поля комунікацій; розробка ТЗ та додатку управління продажами, обслуговування будинків, підтримки бізнесів та безпеки; напрямок структуризації та оптимізації процесів приймання будинків та роботи КК.
Як голова кооперативів - Обслуговуючий кооператив (далі – ОК) «Пространство на Донского» та ОК «Пространство на Неделина»
Організація комплексного управління будинком, формування кадрового складу, укладання та ведення договорів з контрагентами та мешканцями, фінансовий менеджмент та управлінська діяльність. Юридичний, економічний, технічний супровід.

Голова кооперативу

з 09.2019 по 12.2019 (3 місяці)
Граф-Девелопмент, Одесса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Обслуговуючий кооператив «Приморські Сади». Формування комплексного обслуговування житлового будинку та експлуатації спільного майна, включно із ліфтами, даховою котельнею, прибудинковою територією.

Юрисконсульт юридичного відділу структурних утворень партії управління правового забезпечення діяльності центральних органів Юридичного департаменту апарату Виконавчого комітету партії.

з 02.2017 по 05.2018 (1 рік 3 місяці)
Політична партія «Об’єднання «Самопоміч», Одесса (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Юридичний супровід діяльності партії, формування юридичних позицій щодо законопроектів та рішень місцевої ради, проведення лекцій і семінарів, науково-дослідницька, аналітична діяльність; юридична підтримка створення та діяльності ОТГ в Одеській області, підготовка документації для участі у виборах в ОТГ Одеської області, підготовка та навчання членів ДВК, ТВК, кандидатів, розбір юридичних кейсів, підготовка та аналіз проектів рішень Одеської міської ради, формування проектів рішень ОТГ.

Президент, Урбаніст, громадський діяч

з 12.2015 по нині (8 років 6 місяців)
Громадська Спілка "Асоціація Інноваційного Розвитку Домогосподарств!" (ГС "АСОЦІАЦІЯ ІРД!"), Одесса (Послуги для населення та бізнесу)

Створення, супровід, захист ОСББ, інших форм об'єднань (жителів, співвласників житла)
Створення і комплексне юридичне обслуговування бізнесу
Представництво інтересів в судах з корпоративних спорів і справ підвищеної складності
Всебічний підхід у вирішенні нестандартних питань, позаштатних ситуацій, формування стратегії і тактики поведінки.
https://www.association-ihd.org/

Помічник-консультант депутата

з 12.2015 по 12.2017 (2 роки)
депутат Одеської міської ради VII скликання, Одесса (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Керування громадською приймальною депутата, організація та ведення прийому громадян, допомога в проведенні заходів, проведення семінарів, тренінгів, форумів з питань енергоефективності, об’єднань співвласників багатоквартирного будинку, органів самоорганізації населення, житлових, садових та будівельних кооперативів, оформлення документації, ведення обліку та документообігу.

Освіта

Одеський національний університет імені І. І. Мечникова

Аспірант кафедри Цивільно-правових дисциплін ОНУ імені І.І.Мечникова, Одесса
Вища, з 2013 по 2017 (4 роки)

Науково-дослідна діяльність здійснювалася згідно теми науково-дослідної роботи кафедри на 2013-2017 р.р. : «Приватно-правове регулювання суспільних відносин: традиції, сучасність, перспективи» – наказ ректора ОНУ імені І.І.Мечникова №654-18 від 01.03.2013.
В рамках вказаної теми кафедри, здійснюється дослідження правової охорони винаходів в Україні, Англії, США (порівняно-правовий аналіз), що є темою дисертаційного дослідження.

Одеський національний університет імені І. І. Мечникова

Правознавство (СК № 44718089 5 червня 2013 р.), Одесса
Вища, з 2008 по 2013 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Академія політичного лідерства в International Republican Institute (IRI)

2016, 3 міс. "Політична філософія" (три сесії дводенних навчальних семінарів)

Знання і навички

Управління персоналом Аналітичне обґрунтування Зв'язки з громадськістю Навички викладання

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — просунутий

Додаткова інформація

Менеджер з експлуатації будинку.
Перевірю та підкажу рішення у ваших проектах багатоквартирних будинків з точки зору подальшого життя будівлі по комунікаціях, інфраструктурі (включаючи озеленення, дитячі майданчики, зони дозвілля), системі обслуговування. Порахую тарифи (внески) обслуговування та запропоную варіанти управління.
Моя статья на цю тему: https://www.association-ihd.org/stroyka

Для готелів та апартаментів зроблю систему віддаленого контролю, білінгу, безпеки в єдиному зрозумілому додатку та із залученням інвестицій (є свої інвестори).

Кому буде цікаво:
Архітекторам, дизайнерам інтер'єрів, будівельним компаніям, ріелторам, готелям.


Загальна практика:
Юридична практика у сфері створення, захисту, управління житловим фондом з 2015 року
Загальна юридична практика з 2012 року.
Технічна практика у сфері технічного нагляду та управління - з 2019 року
Економічна практика у сфері фінансового аналізу, тарифоутворення та розподілу у житловій сфері - з 2019 року.

Мною проведено понад 180 семінарів з питаннь створення та діяльності об'єднань жителів, розвитку суспільства і технологій. Організатор та співорганізатор близько 40 заходів. За моєї участі створено понад 50 ОСББ, 3 Асоціації ОСББ, 15 кооперативів. Надаються консультації співвласникам, управителям та управляючим компаніям.
Мої виступи на телебаченні (в середньому по 2 виступи на місяць з 2014 року): https://www.youtube.com/c/СтаниславДрагановТВ

Досвід в політичних процесах з 2014 року. Досвід управління командами з 2011 року.
Урбаніст, Ментор у напрямку «Урбаністика і розвиток міст майбутнього».
Постійно взаємодію з лідерами громадських думок різних напрямків.
Учасник Ялтинської Європейської Стратегії (YES) - провідного форуму, де обговорюється європейське майбутнє України в глобальному контексті.
Учасник Клубу Ділового Партнерства Випускників Гімназії # 2 (ОНВК Гімназія No2, Одеса) - майданчику для спілкування і співпраці інтелектуальної еліти, яку об'єднала Гімназія.
Голова наглядової ради ГО "Інститут екосферної революції", організації, що займається розвитком суспільства.
Учасник клубу IAMPM - освітньої платформи, співтовариства project, product, sales і marketing фахівців. IAMPM створює освітні програми для нетехнічних фахівців в IT.
Переможець 6 і 7 загальнонаціональних конкурсів стипендіальної програми Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA» - найбільшої приватної загальнонаціональної програми з підтримки талановитої молоді в Україні, мета якої виховання нового покоління українців з відмінною освітою і сильним почуттям громадянської відповідальності, які змінять країну.
• 2008 - 2009 рр. - закінчив курси лідерства, курси психологів, курси профоргів при профкомі ОНУ імені І. І. Мечникова.
• 2008 - 2010 рр. - Глава профкому економіко-правового факультету.
• З 2009 р - активний учасник «iGroup» - групи допомоги невстигаючим студентам.
• 2011/2012, 2012/2013 рр. - Переможець 6 і 7 загальнонаціональних конкурсів стипендіальної програми Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA».
• Учасник виборчої школи "Роль громадянського суспільства у виборчому процесі"
• Учасник тренінгу "Що треба знати про державне фінансування політичних партій"
• Учасник четвертого набору Академії політичного лідерства #APL 4.0
• 2017 - Випускник Школи лідерів громад в Українській школі політічніх студій / Ukrainian school of political studies

Автор і співавтор понад 15 наукових, аналітичних і методичних публікацій. Серед них:
1. Правовий стан спеціальних економічних зон: на матеріалі Одеської області / С. С. Драганов // С. 171-173. Збірник наукових статей студентів, аспірантів та здобувачів економіко- правового факультету ОНУ ім. І. І. Мечникова (28-29 квітня 2009 р.). – Т. 8. – Одеса, 2009. – 252 с.
2. Мировой кризис как начало новой эпохи развития цивилизации / Збірник наукових статей студентів, аспірантів та здобувачів економіко-правового факультету ОНУ ім. І. І. Мечникова (28-29 квітня 2009 р.). – Т. 8. – Одеса, 2009. – 252 с.
3. Реализация и защита авторських прав в сети Интернет / Наукове видання «Вісник Одеського національного університету», Том 16. Випуск 3. Одеса 2011р. Правознавство, – УДК 347.78:004.738,5 – с. 27 - 34
4. Кваліфікуючі ознаки обставин непереборної сили: доктринальні підходи / Наукове видання «Вісник Одеського національного університету», Том 16. Випуск 19. Одеса 2011р. Правознавство, – УДК 347.42 – с. 5 – 14

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: