Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Віта

Менеджер з розвитку

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з розвитку

з 03.2023 по 03.2024 (1 рік)
ПОЛІКОРП ТОВ, Дніпро (Хімічна промисловість, фармацевтика)

менеджер по роботі з ключовими клієнтами ТОВ ПОЛІКОРП. Функц.обов`язки: ведення переговорів з потенційними та існуючими клієнтами; просування продукції підприємства-виробника; управління асортиментом в мережах по стандартам компанії і мережі, форматам, категоріям; планування маркетингових заходів з метою збільшення продажів і розвитку торгових марок (розробка, погодження і реалізація промо заходів з клієнтами); впровадження нової продукції, збільшення частки на полицях; розробка стандартів мерчандайзингу компанії та контроль їх дотримання, розширення представленості; виконання узгоджених договірних умов співробітництва з мережами; контроль дебіторської заборгованості з боку клієнтів; аналіз ефективності використання товарних запасів; моніторинг ринку та аналіз конкурентів; ведення всієї необхідної документації (рахунки, акти, специфікації та ін); аналітична робота з замовленнями; контроль та повернення дебіторської заборгованості. (ТМ Епіцентр, ТМ ОЛДІ, РОЗЕТКА, PROM).

Категорійний менеджер

з 06.2020 по 12.2022 (2 роки 6 місяців)
ТОВ «КІДІ» ТС «КАПІТОША, Днепр (Роздрібна торгівля)

категорійний менеджер ТОВ "КІДІ" ТС "КАПІТОША"/LIKE. Напрямок "Товари для новонароджених" та "Панчішно-шкарпеткова група для дітей та підлітків".
Функц.обов`язки: формування асортименту (вивчення купівельного попиту, тенденцій моди, асортименту конкурентів, розрахунок прибутковості товарів) як базового для мережі так і для кожної ТТ. Закупівлі та облік товарних запасів (розміщення замовлень і робота з постачальниками, контроль термінів придатності товарів). Участь у ціноутворенні (розрахунок маржинальності кожної групи товару, націнок, прогнозування швидкості збуту); стимулювання збуту (формування та розрахунок маркетингових заходів, запуск рекламних і промо акцій, організація розпродажів централізованої та локальної властивості); мерчендайзингові розробки за всіма категоріями та впровадження на кожній ТТ.
Робота з виробниками, імпортерами: умови співпраці, асортимент, ціноутворення, активності. Аналіз ринку існуючих постачальників, пошук нових груп товару, виробників, як на території України, так і зарубіжних представників. Контроль реалізації товару в мережі та в кожній ТТ.

Регіональний менеджер

з 01.2016 по 05.2020 (4 роки 4 місяці)
НПФ СВК, Днепр (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

регіональний менеджер виробнича компанія НПФ СВК.
Функц.обов`язки: побудова дистрибуції "з нуля". Розробка і впровадження оптимальноефективних схем продажів виробник-дистриб'ютор-клієнт в сегменті побутова хімія низькоцінового сегмента. Розробка і впровадження маркетингових заходів щодо просування продукту. Робота з торговими командами дистриб'юторів: проведення продуктових і польових тренінгів, робота на маршруті з просування продукції. Робота з локальними та національними мережами: формування пропозицій і презентацій, маркетингових активностей, проведення переговорів з метою реалізації як пропонованого продукту, так і продукції ВТМ.

Регіональний менеджер

з 10.2010 по 12.2015 (5 років 2 місяці)
ООО СЛ Дистрибьюшен (Империя Холдинг), Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

регіональний менеджер ТОВ СЛ Дистрибьюшен (Імперія Холдинг). Функц. обов'язки: аналіз процесу продажів дистриб'юторів за всіма каналами збуту; аналіз представленості продукції на території (кількісна та якісна дистрибуція); аналіз та контроль активності конкурентів; формування плану продажів та контроль його виконання; контроль складських залишків дистриб'ютора; участь у формуванні замовлення дистриб'ютора; оптимізація роботи логістики у підконтрольних регіонах; контроль виконання цінової та територіальної політики. Контроль дебіторської заборгованості; участь у розробці та реалізації акцій з національними та локальними мережевими клієнтами; розробка та впровадження планів розвитку продажів; забезпечення підтримки та розвитку оптового каналу збуту; пошук альтернативних каналів збуту; проведення тренінгів для торгових команд дистриб'ютора, торгового персоналу мережевих клієнтів; забезпечення всієї необхідної звітності. Розвиток торгових марок: SPLAT, LG, SANO, Philips, Philips AVENT, Moony, KIWI, Сasablancа, Centralin, Melisa, Антімоль та ін

Регіональний менеджер

з 02.2010 по 10.2010 (8 місяців)
ООО ПКФ «Биотон»., Днепр (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

регіональний менеджер ТОВ ВКФ "Біотон". Функц. обов'язки: побудова якісної та кількісної дистрибуції. Розробка і створення концепції продажу продукту; залучення і розвиток нових клієнтів; робота з існуючими клієнтами, контроль дебіторської заборгованості; здійснення постійного аналізу інформації, розробка ефективних бізнес-схем діяльності; розвиток і оптимізація альтернативних каналів збуту; здійснення контролю за реалізацією товару, планування продажів; формування клієнтської політики і проведення переговорів з ключовими клієнтами компанії. Знання основ логістики та товароруху

Менеджер роботи з мережами

з 03.2008 по 12.2009 (1 рік 9 місяців)
ООО КОНТИНЕНТ, Днепр (Роздрібна торгівля)

менеджер - координатор, менеджер розвитку мереж ТОВ «Континент»
Функц.обов'язки: супровід продажів в національних, регіональних, локальних торгових мережах України. Проведення презентацій, переговорів, укладання договорів з представниками мережі. Планування, організація заходів щодо стимулювання продажів, розробка програм з формування попиту, аналітика (ціноутворення, позиціонування конкуруючих ТМ). Попозиційна аналітика продажів, складання планів і бюджету маркетингових заходів, річне і поквартальне планування введення нових позицій і розширення асортименту в торгові мережі України. Забезпечення введення нових позицій і розширення асортименту в торговельних мережах, контроль замовлень і відвантажень в торговельні точки мереж, безпосередня робота з кожною торговою точкою, контроль дебіторської заборгованості, розробка схем викладення товару, організація і контроль роботи мерчендайзерів. Робота з мережами (ТОВ "Стиль Д", ТД "Крокус", ТОВ "Тако Строй", ТОВ "Квіза Трейд").

Менеджер по роботі з клієнтами

з 08.2005 по 02.2008 (2 роки 6 місяців)
Днепропетровский филиал ООО «Глория -Джинс», Днепр (Роздрібна торгівля)

Дніпропетровська філія ТОВ "Глорія -Джинс". Посада: мерчендайзер, торговий представник, менеджер по роботі з VIP клієнтами (Метро КЕШ енд КЕРРІ, Алеф (Аварт), Дочки і синочки (Бутуз), Велика Кишеня, Нова Холдинг, Капітошка, КСтрейдинг, Сонечко. Спеціаліст з розширення ринку збуту (регіональний менеджер Дніпропетровській і Кіровоградській області) Функц.обов'язки ..: - розширення асортименту в торгових мережах; введення нового товару; проведення переговорів, уклада
ння договорів; аналіз продажів; контроль дебіторської заборгованості; розробка викладки товару для збільшення продажів; робота з наявною базою клієнтів і напрацювання нових; позиціонування нової колекції, відбудова від конкурентів. Контроль цінової політики компанії. Розробка, проведення та аналіз промо-акцій з визначенням можливого прибутку від акції, статистична робота з просуванням товарних залишків. Аналіз цільової групи за регіонами, розробка бізнес-плану, спрямованого на збільшення продажів безпосередньо для кожного контр-агента (наслідок - збільшення відвантажень і кінцевих продажів). Аналіз рентабельності роботи як фірмових, так і партнерських магазинів з урахуванням наявних конкурентно спроможних брендів, навчання і підбір персоналу, підготовка торговельних точок до відкриття, розробка мерчендайзингових заходів безпосередньо для кожної торгової точки.

Автор наукових робіт

з 10.1996 по 08.2005 (8 років 10 місяців)
ДНУ им. Гончара НИИ Биологии, Днепр (Освіта, наука)

НДІ біології ДНУ. Посада: старший лаборант кафедри зоології та екології, інженер 3 категорії, молодший науковий співробітник. Функціональні обов'язки: наукові дослідження: тема - зоологія хребетних тварин, оформлення звітності за матеріалами проведених робіт. Підготовка навчального процесу та матеріалів для практичних робіт. Збір та опрацювання інформації та написання дисертації на тему "Середовищеутворювальна роль ґрунтових тварин у процесах перерозподілу радіонуклідів у навколишньому середовищі". На підставі матеріалу дисертації написання та публікація наукових статей в Українських та міжнародних виданнях. Відвідування спеціалізованих конференцій (Україна, Росія, Білорусія). Робота зі студентами: координатор-консультант при написанні курсових і дипломних робіт.

Освіта

ДНУ им. О. Гончара

Биолого-экологический факультет, Днепр
Вища, з 1991 по 1996 (5 років)

Знання і навички

MS Excel MS Word Пользователь Internet Windows Internet Explorer 1С:Торговля и склад

Додаткова інформація

старанна, ініціативна, відповідальна, вимоглива до себе та інших. Емоційно стійка, дотримуюся позитивної життєвої позиції, маю гарний творчий потенціал, легко адаптуюся до нових умов праці, можу працювати з великим об'ємом інформації, володію методичним підходом до вирішення проблем. Згодна на короткострокові та довгострокові відрядження, маю водійські права кат В, особистий автомобіль.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: