Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Лариса

Економіст-бухгалтер, фінансист, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст

з 11.2013 по 09.2021 (7 років 10 місяців)
Одеська міська рада, Одеса (Департамент аналітики та контролю, Департамент соціальної політикика)

Забезпечення ділового листування та здійснення підготовки проектів відповідей на контрольні документи, запити на публічну інформацію, звернення та іншу вхідну кореспонденцію.
Взяття участі в організації та проведенні нарад та семінарів, зборах та засіданнях.
Робота також була пов'язана в забезпеченні законодавства України (інспекційні відвідування і перевірки по дотриманню трудового законодавства юридичними та фізичними особами). Підготовка актів та довідок, юридичний супровід документів.

Головний спеціаліст

з 05.2006 по 11.2013 (7 років 6 місяців)
Пенсійний фонд України, Одеса, Херсон (відділ доходів, контрольно-перевірочна робота за сплатою платежів)

Забезпечення законодавства України та ефективне виконання завдань по закріпленому напрямку роботи ( наповнення бюджету Пенсійного фонду за допомогою донарахувань страхових внесків та штрафних санкцій). Користувач відповідними інформаційними базами державних органів, іншими технічними засобами.Підготовка актів та довідок, юридичний супровід документів.

Провідний спеціаліст

з 10.2001 по 12.2005 (4 роки 2 місяці)
Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності України, Херсон (провадження збору та акумуляції страхових внесків та інших коштів, призначених для фінансування матеріального забезпечення та соціальних послуг, та забезпечення їх надання, а також здійснення контролю за використанням цих коштів)

Ведення обліку страхувальників, аналіз звітності щодо страхових коштів наданих страхувальниками. Здійснення контролю за правильністю нарахування, своєчасністю та повнотою сплати страхувальниками страхових внесків, а також обгрунтованість проведених ним витрат страхових коштів. Накладення фінансових санкцій та адміністративних штрафів, передбачених законодавством.

Бухгалтер

з 06.1994 по 01.2001 (6 років 7 місяців)
Комерційно-молодіжний центр "Мрія", АТП №16547(Автотранспортне підприємство), Фермерське господарство "Лан", Херсон (малий бізнес)

Впевнено орієнтуюсь в основах бухгалтерського і податкового обліку, здатна до самонавчання, маю бажання розширити досвід роботи. Вміння вести внутрішньогосподарський, кадровий і податковий облік, а також первинної бухгалтерської документації.

Освіта

"Південний філіал "Кримський агротехнологічний університет" Національного аграрного університету"

Облік і аудит, Сімферополь
Вища, з 2004 по 2009 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання і навички

Цифрова грамотність

Додаткова інформація

Прагну досягти успіху, мотивована. Можу бути лідером, коли це необхідно. Добре працюю з іншими, вмію читати людей без особливих зусиль. Уважна до дрібниць. Завжди виконую завдання вчасно і якісно.Маю великий досвід роботи в стресових умовах, а також навички виходу з критичних ситуацій.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: