Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Іван

Інженер з пожежної безпеки, охорони праці, начальник відділу

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 03.2016 по нині (8 років 1 місяць)
ТОВ "ЕКСПЕРТ-101", Київ (Весь спектор робіт сфери пожежної та техногенної безпеки. Юридичний супровід, представництво, відповідальність по перевірках щодо протипожежної та техногенної безпеки об'єктів в органах ДСНС України.)

ФОП

з 03.2014 по нині (10 років 1 місяць)
ФОП Ващенко І.С., Київ (Експерт протипожежного стану об'экетів. Проектування, монтаж, обслуговування протипожежних систем. Перевірка первинних засобів пожежогасіння (пожі крани, рукава, вогнегасники), проведення навчаннь, інструктажів, розробка планів евакуації, тощо.)

Розробив та затвердив в ДСНС України програму навчання та відкрив навчальний центр, проводив навчання відповідальних осіб по пожежну безпеці, з подальшим видачою посвідчень.
Отримав сертифікат та пройшов навчання на проведення робіт електротехнічно-вимірювальною лабораторією.

Експерт протипожежного стану об'єкетів

з 02.2013 по 03.2014 (1 рік 1 місяць)
ТОВ "ЛІДЕР БЕЗПЕКАГРУП", Київ (Експерт протипожежного стану об'єкетів)

Інспектор відділу організації нагляду і профілактичної роботи ГУ Держтехногенноїбезпеки у Київській області

з 04.2012 по 02.2013 (10 місяців)
ГУ Держтехногенноїбезпеки у Київській області, Київ (Перевірка суб'єктів господарювання, що відносяться за класифікацією суб'єктів господарювання, ступінь ризику: Високий)

Провідний фахівець планування, кадрового, правового та режимно-секретного забезпечення ГУ Держтехногенноїбезпеки у Київській області

з 10.2011 по 04.2012 (6 місяців)
Головне управління Держтехногенноїбезпеки у Київській області, Київ (Провідний фахівець планування, кадрового, правового та режимно-секретного забезпечення ГУ Держтехногенноїбезпеки у Київській області)

Головний фахівець відділу випробувань речовин та матеріалів на пожежну безпеку науково-дослідного центру досліджень та випробувань у сфері пожежної та техногенної безпеки УкрНДІЦЗ МНС України

з 09.2010 по 10.2011 (1 рік 1 місяць)
УкрНДІЦЗ МНС України, Київ (Випробування речовин та матеріалів на пожежну безпеку науково-дослідного центру досліджень та випробувань у сфері пожежної та техногенної безпеки)

Інженер відділу випробувань речовин та матеріалів на пожежну безпеку НДЦ №3 УкрНДІПБ МНС України

з 06.2008 по 09.2010 (2 роки 3 місяці)
УкрНДІПБ МНС України, Київ (Випробування на негорючість речовин та матеріалів бідівництва об'єктів, визначення межівогнестійкості контрукцій.)

Присвоєно класифікація "Спеціаліст ІІІ класу"

Освіта

КНУ імені Тараса Шенвченка

Правознавство, Юрист, Київ
Вища, з 2012 по 2016 (4 роки)

АКАДЕМІЯ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ім. Героїв Чорнобиля

Пожежна безпека, Черкаси
Вища, з 2004 по 2009 (5 років)

2008р. отримав Диплом Бакалавр ПБ.
2008р по 2009р. проходив навчання на заочному факультеті та отримав Диплом СпеціалістПБ.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Робота з оргтехнікою M.E.Doc Управлінські навички Бухгалтерський облік Договірна робота Відеоспостереження Юриспруденція Пожежна безпека Монтаж слаботочних систем, електропостачання, ВК, кондиціонув

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Одружений, донька 5 років.

Посвідчення водія категорії A,B,C з 2005 року.
Маю власне авто.

На даний час працюю на підприємстві на посаді директора, бухгалтер та юрист. Персонал у кількості 17 чоловік (монтажний відділ, офісний, проектант).

Працюю та Володію вільно нормативними документами, ЗУ "Про охорону праці", що на даний час чинні. Згідно яких проводяться перевірки органами влади щодо Охорони праці на об'єктах (різного призначення).

Працюю вільно проектною документацією та монтажними роботами слаботочних систем - Відеонагляд, Контроль доступу, Систем протипожежної безпеки, а саме: АПС аналогова, адресна система ПБ, АУПГ пожежогасіння, диспетчеризація систем, протипожежний водопровід внутрішній ПК, назовні ПГ, блискавкозахист будівель, протипожежна насосна станція (резервуари ПБ, прорахунок тиску води, по всіх системах ПБ повністю проаналізовано ціни на матеріали та обладнання.
Також працюю вільно з проектною документацією та монтажними роботами електроживлення, кондиціонування, ВК водопостачання та каналізація.
Проводжу повний аналіз та альтернативність відповідності специфікації, перевірка щодо відповідності державним норм та правил ДБН, СНіП, ППБУ, стандартів, класифікація об'єкта (приміщення, будівля, споруда, ЖК).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: