Резюме від 3 жовтня 2022 Файл

Сергій

Інженер комп'ютерних систем, автоелектрик

Вік:
36 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Ващук Сергій Володимирович
Дата народження: 10 квітня 1988 р.
Регіон: м.Рівне
Контактний номер тел.:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Контактний імейл: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адреса: м.Рівне, пров. Дворецький 57/109

Освіта:
Рівненська ЗОШ №1. Рік закінчення: 2005.
В 2005р закінчив РДМНВК за спеціальністю «Електрослюсар».
Закінчив у 2011р. Національний університет водного господарства та природокористування і отримав повну вищу освіту за спеціальністю управління технологічними процесами » та здобув кваліфікацію інженера з автоматизованих систем керування виробництвом.

Трудова діяльність:

Листопад 2007р. – липень 2008р. – ПП Шимчук М.І. Станція Технічного Обслуговування, посада «Автослюсар з ремонту автомобілів».

Серпень 2008р. – березень 2011р. – ТзОВ ТРК «Рівне ТВМ», посада «Технік з сервісу та підключень до інформаційних комунікацій».

Березень 2011р. – липень 2012р. – ТзОВ ТРК «Рівне ТВМ», посада «Технік дільниці технічного обслуговування».

Липень 2012р. – серпень 2014р РФ ТОВ «Телесвіт» (компанія Воля), переведено з ТзОВ ТРК «Рівне ТВМ»,посада «Технік зі структурованої кабельної системи»

Вересень 2014р. — листопад 2016р. РФ ТОВ «Телесвіт»(компанія Воля). Переведено на посаду «технік Дільниці технічного обслуговування №1 ».

Грудень 2016р. — грудень 2018р. РФ ТОВ «Телесвіт»(компанія Воля). Переведено на посаду «Старший технік Дільниці технічного обслуговування №1 ». Дана посада має обовʼязки керівника зміни.

Березень 2021р. – на даний час. ТОВ «Кампус Нетворкс». Посада «Інженер електрозв’язку».

Особисті якості: Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичливий, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливих звичок не маю.

Додаткова інформація:
Водійське посвідчення категорій «А. В. С.». Досвід водіння 11 років. Маю власний легковий автомобіль. Знання будови та принципів роботи автомобіля. Знання ПК та ПЗ. Маю навики налаштування комутаторів, роутерів,робота з відеонаглядом та домофонією, електричними мережами до 1000В. Робота із програмою 1С по обліку обладнання. Пошук роботи в сферах:автомобільній (автоелектрика,автодіагностика), телекомунікацій та електрозв’язку (інженер,майстер дільниці обслуговування або щось схожого типу), системне адміністрування (готовий до навчання).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: