Лариса
Технолог харчування, шеф-кухар, 70 000 грн
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/7867755/
Досвід роботи
Шеф-кухар
з 05.2024 по 08.2024
(4 місяці)
База відпочинку, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи харчоблоку,складання меню,розробка та впроважнення в виробництво нових видів продукціі,страв,складання технологічних,калькуляційних карток,розрахунок собівартості та цін реалізаціі,замовлення та приймання сировини,контроль за технологічним процесом приготування страв,реалізацією,термінами зберігання,дотримання правил санітаріі та гігієни (ведення журналів НААСП),особисте приготування страв від ШЕФА.
Шеф-повар
з 05.2021 по 10.2021
(6 місяців)
База відпочинку ВЕТЕРОК, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка сезонного меню,замовлення та прийомка сировини,особисто приготування страв ВІД ШЕФА,розразунок продажних цін, видача сировини на зміну, контроль за закладкою сировини згідно рецептури,правильності тенологіі приготування страв, контроль санітаріі та гігієни,проведення інвентаризаціі,підбір персоналу.
Технолог харчової промисловості
з 04.2018 по 09.2021
(3 роки 6 місяців)
рибна краина, Київ (Харчова промисловість)
Відкриття підприєиства з нуля, виробнцтво солоноі ,копченоі риби,солоноі риби та нерибних продуктів моря, віробництва н/ф на льду та заморожених, реалізація свіжоі риба /аваріум/,розразунок продажних цін,собівартості готовоі прдукціі, складання технологічних та калькуляційних карток,приймання сировини,замовлення,навчання персоналу,контроль санітаріі, заповненька документаціі по вимогам ХАССП.Впровадження нивих видів продукціі ,проведення інвертаризацій та виявлення недоліків.
Знання і навички
- MS Excel
- MS Word
- MS Office
- MS PowerPoint
- MS Access
- MS Outlook
- EmailOpenViewPro
- Express
- Mirramail
- Висока працездатність
Знання мов
- Українська — просунутий
- Англійська — початковий
Інші резюме цього кандидата
60 000 грн
Київ, Ізмаїл, Шостка
Вища освіта · Повна зайнятість
- Шеф-повар, Меркурий база отдыха, 1 рік 5 місяців
- Шеф-повар, База відпочинку ВІТЕРЕЦЬ, 2 роки 5 місяців
Розглядає посади: Технолог харчової промисловості (виробництво н/ф), Технолог дитячого харчування
60 000 грн
Київ, Суми, Шостка
Вища освіта · Повна зайнятість
- Шеф-повар, ресторан Колиба харчова промисловість, 1 рік 5 місяців
Розглядає посади: Технолог харчового виробництва, шеф-кухар, Майстер виробничого навчання, Інспектор з якості
60 000 грн
Київ, Одеса, ще 2 міста
Вища освіта · Повна зайнятість
- Щеф-кухар, база відпочинку, 2 роки 5 місяців
- Технолог рыбного цеха, рыбный цех по производству рыбной продукции, 1 рік 6 місяців
Розглядає посади: Головний технолог, завідувач виробництва, Керівник виробництва, Керуючий рестораном, ще 1 посада
60 000 грн
Київ, Ізмаїл, ще 4 міста
Вища освіта · Повна зайнятість
- Шеф кухар, база відпочинку Меркурій, 1 рік 5 місяців
- Шеф-повар, ресторан украинской кухни, 11 місяців
Схожі кандидати
-
Технолог харчового виробництва
Київ -
Шеф-кухар
15000 грн, Київ -
Шеф-кухар
Одеса -
Технолог харчової промисловості
60000 грн, Київ -
Корейський шеф-кухар
Київ, Львів, Дистанційно